Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Graczem Kubacki_PL

DJ_Gabrys

Rekomendowane odpowiedzi

ftzjCGr.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich moich czytelników! Z tej strony Starszy Reporter @DJ_Gabrys Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przybyłem do Was z wywiadem z dość znanym Graczem@Kubacki_PL. Nie dość, że jest właścicielem organizacji Kamikaze, to jeszcze znalazł miejsce we Frakcji San Andreas Road Assistance oraz jest byłym pracownikiem biznesu ProjectFM! W owym wywiadzie dowiemy się trochę więcej na temat Kubackiego i Jego rozgrywki serwerowej! Zapraszam do przeczytania tego wywiadu!
LKZ38Vt.png

G: @DJ_Gabrys | K: @Kubacki_PL

G: Witam, z tej strony Starszy Reporter DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić wywiadu dla naszych czytelników?
K: 
Oczywiście, że tak.

G: Ekstra! W takim razie przedstaw się tak, aby czytelnicy mogli Cię lepiej poznać.
K: 
Mam na imię Jakub, mam 18 lat, pochodzę z województwa małopolskiego. Uczę się na kierunku technik-mechanik pojazdów samochodowych. Interesuję się Motoryzacją głównie japońską oraz mechaniką pojazdową.

G: Skąd to zainteresowanie? Masz jakieś zamiłowanie od dzieciństwa?
K: 
Od zawsze miałem styczność z pojazdami, ciągniki, samochody, motocykle nie są mi obce i od zawsze mnie do tego ciągnęło stąd także taki wybór kierunku nauki w szkole średniej. A jeśli chodzi o to, dlaczego akurat motoryzacja japońska to odpowiedź jest dosyć prosta. Wychowałem się na filmach pokroju „Szybcy i wściekli” i na „Need for Speed Most Wanted, a także Japonia ma ciekawą kulturę.

G: Powiedz nam, jak zaczęła się twoja kariera z MTA oraz jak natrafiłeś na Serwer ProjectRPG?
K: Na MTA trafiłem przypadkiem, oglądając YouTube, a dokładniej to na kanał gracza Radex i tym samym zacząłem tutaj grać i spędzać kolejne godziny.

ud8Lh4C.png

G: Masz przegrane na serwie na ten czas prawie 2700h. Możesz opowiedzieć o swoim majątku i jak przyjemnie bądź też nie spędziłeś ten czas na serwerze?
K:
 Wciąż nie mogę uwierzyć, że już tyle godzin spędziłem na naszym serwerze. Początkowo myślałem, że znudzi mi się ta gra jak każda inna, ale jednak tak się nie stało za sprawą aktualizacji oraz rozwoju serwera, a także poprzez późniejsze dołączenie do frakcji SARA i organizacji Kamikaze. Do mojego majątku zalicza się dosyć sporo pojazdów takich jak: Previon 5k id PFT, Jester RDX TFT, Sultan EV-1 PFT, Fortuna RB, Yankee, Huntley, BF-400 9NS, Tornado 15NS, Primo LX oraz Tampa Drift 8k id, a także baza organizacji Kamikaze, a dokładniej to kościół na dzielnicy LS Jefferson.

5rqOHTV.gif

G: Jesteś aktualnie Liderem Organizacji Kamikaze. Możesz powiedzieć, jak się czujesz w sytuacji, kiedy wiesz, że jesteś „sercem” tej organizacji?
K: 
Czuję się odpowiedzialny za tą organizację, dzięki pomocy, jak i równie V-Liderów oraz członków organizacji możemy dalej się rozwijać.

4WXI3MW.gif

G: Jesteś aktualnie Młodszym Operatorem we Frakcji San Andreas Road Assistance. Dlaczego postanowiłeś wybrać tę frakcję i jakie masz obowiązki teraz? Czy jest to ciężka praca w tej służbie?
K: 
Tę frakcję wybrałem, ponieważ wydała mi się ona najbardziej mi odpowiadającą oraz ciekawa, jako pracownik SARA do moich obowiązków należy holowanie pojazdów, naprawa ubytków w jezdni, wykonywanie przeglądów w pojazdach oraz ogólne pilnowanie porządku związanego między innymi z porzuconymi lub nieopłaconymi pojazdami.

G: Czy masz w planach kiedyś zmianę Frakcji? Czy może jednak nie planujesz opuszczać jej?
K: 
Myślałem kiedyś nad zmianą, lecz jest mi tutaj dobrze, gdzie jestem oraz przywiązałem się już do jej członków.

Syho1on.gif

G: Byłeś kiedyś w naszym serwerowym Radiu ProjectFM! Możesz nam powiedzieć, jak się bawiłeś co każdą audycję?
K: 
Byłem, lecz niestety przez brak czasu oraz warunków musiałem opuścić nasze serwerowe radio. Za każdym razem, gdy wchodziłem na audycję, czułem się wyjątkowo, ale także czułem się odpowiedzialnie, ponieważ czasami nie łatwo było połączyć czytanie pozdrowień i jednocześnie puszczanie i szukanie utworów.

G: Dotarliśmy do końca wywiadu! Chcesz skorzystać z pozdrowień dla kogoś? 
K: 
Tak, chciałbym serdecznie pozdrowić całą frakcję SARA, całą organizację Kamikaze, rodzinę oraz biznes ProjectFM.

G: Dołączam się do pozdrowień no i dziękuję bardzo serdecznie za miło spędzony czas przy wywiadzie!
K: 
Również Dziękuję!

XGwBbve.png

Dziękuję wam wszystkim za przeczytanie tego zacnego materiału, zachęcam również do przeczytania reszty materiałów Redakcji Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

bZopbXB.pngiTO1VF6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.