Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na reezen

VarosSTV

Rekomendowane odpowiedzi

Login: VarosSTV
Nick(i) oskarżonego(/ych):  reezen
Powód skargi:  Jazda pod Prąd

Data zdarzenia: 09.05.2025
Dowody: -
Opis sytuacji: Witam chciałbym się tutaj odnieść do mojej kary ( BEZ SENSOWNEJ). Po 1 Nigdy nikogo na tym przez (4 lata) Nie staranowałem i to świadczy poprostu o niskim IQ własniego tego Pana...
Co mi nadał karę. Byłem od początku tego serwera bo jestem stałym dorosłym Graczem ! I Po prostu nie mogę zbolic tego jak mnie ten Administrator Potraktował. Jechałem z kolegą na lawetach Chcieliśmy zrobić nockę
jeszcze ten serwer mu poleciłem i tak dalej że jest fajny spoko administracja  ale po tym zmieniam zdanie i raczej odejdę na stałe (zobaczę) . Do sedna jechalismy z 10-20Metrów pod prad i to jeszcze kolega a nie ja, ja jechałem za nim i mimo wszystkiego ja dostałem Na 3 Godziny Prawko a on WARNA. Tu nie chodzi o to POPROSTU miałem sentyment do tego serwera jak w sumie parę osób z was wie poprostu nie rozumiem jak mógł tak karygodny sposób potraktować bez sensowną sytuacje. Czysto teoretycznie powinienem dostać Warna Ponieważ - Nie Zagrazałem nikomu jadąc tą drogą Po 2 Nie ja wpadłem na ten pomysł po 3 Popsuł nam fajną zabawę bo my jako faceci po ponad 20dychy na karku 3h to jest dużo. Dziękuje i pozdrawiam 🙂

Witam gracza, 

zacznijmy od tego, że nie zostałeś ukarany za taran, więc nie rozumiem po co to przywołujesz w skardze. Powodem twojej kary, tak jak to wyżej zawarłeś, jest jazda pod prąd - wyskalowana na podstawie ostrzeżenia, które dostałeś parę dni temu. Twój kolega dostał warna, ponieważ w ostatnim czasie takowego nie posiadał - proste, logiczne. 

To, że jesteś "stałym, dorosłym graczem" nie znaczy, że będziesz miał taryfę ulgową - każdy jest traktowany w taki sam sposób.

Drogi Kolego
Tutaj nie chodzi o  taryfę ulgową a o twoją dominacje nad innymi? 
To że masz rangę nie oznacza ze możesz robić co chcesz i od razu z buta wlepiać Prawko.
Chodzi o fakt dokonany faktycznie jechałem pod prąd i nic więcej, Ale Nikt nie jechał tą drogą to po 1 
A po drugie Nie zagrażałem nikomu zagrożenia a co najlepsze to nie ja wpadłem na ten Pomysł!  hehe. więc czysto teoretycznie powinien być WARN 
Tu chodzi abyś sprawiedliwie do sytuacji podchodził a nie od razu lecisz z grubej rury bo z twojego zachowania.To  Tylko serwer cierpi na opinii niestety. 

Tu chodzi o to ze zepsułeś nam wspólną grę co planowaliśmy przez ten czas zrobić dla nas to jest dużo 3h  

13 minut temu, VarosSTV napisał:

Tu chodzi o to ze zepsułeś nam wspólną grę co planowaliśmy przez ten czas zrobić dla nas to jest dużo 3h  

Sami sobie zepsuliście jeżdżąc pod prąd. Parę dni temu otrzymałeś ostrzeżenie by tego nie robić - tym razem zakończyło się to na karze czasowej - i słusznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.