Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z HarryPotter

InspektorDzordzo

Rekomendowane odpowiedzi

zOu1OBs.png

zFnyUPg.png

Witam wszystkich czytających, z tej strony Reporter @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News, przychodzę do Was z wywiadem z graczem @HarryPotter. Dowiemy się, jak wyglądały jego początki z MTA, ile spędza czasu na serwer i wiele więcej! Rozsiądźcie się wygodnie i nie przedłużając, dowiedzmy się co u niego słychać.

f7peU23.png

I: @InspektorDzordzo | H: @HarryPotter

I: Witam, z tej strony Reporter InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News czy chcesz wziąć udział w wywiadzie?
H: Witam oczywiście, że tak.

I: Dobrze, w takim razie przejdźmy do właściwej części. Opowiedz coś o sobie.
H: Na serwerze jestem znany pod pseudonimem HarryPotter, lecz większość osób kojarzy mnie jako Mila_Kunis. W wolnym czasie lubię coś pomajsterkować w garażu lub też robić tak zwane "fuszki". Interesuję się motoryzacją, jak i piłką nożną, a gry komputerowe traktuje jako czasu, gdy aktualnie nie mam nic w planach.

I: W jaki sposób znalazłeś się na serwerze ProjectRPG?
H: Na serwer pierwszy raz wszedłem 1 stycznia 2021 roku po permanentnym banie na konkurencji, miałem również dłuższe, jak i mniejsze przerwy od serwera, lecz od ponad roku jestem codziennie na serwerze. Mam aktualnie przegrane ponad 2800h.

jyPaoRT.png

I: Na jakiej pracy najwięcej pracujesz?
H: Pracą, która najbardziej mi odpowiada, jest Aplikacja Transportowa oraz Rajdowiec, obie te prace mam na najwyższym poziomie, czasem również lubię pohandlować autami, motorami czy również nieruchomościami.

I: Czyli rozumiem, że są to najprzyjemniejsze prace dla Ciebie. Jak długo zajęło Ci osiągnięcie maksymalnego poziomu?
H: Osiągniecie maksymalnego poziomu samej aplikacji, zajęło mi dokładnie: 7 miesięcy i 23 dni z przerwami, ponieważ poziomy po 10k doświadczenia były bardzo męczące na standardowej wersji. Rajdowca udało mi się wbić w przeciągu 3-4 tygodni oglądając przy tym filmy lub seriale.

I: Dużo jesteś w stanie wyciągnąć z aplikacji transportowej na godzinę?
H: Wszystko zależy od kursów, które aplikacja nam zaoferuje, waha się to w granicach 12-14k na czysto nie licząc napraw, tankowania czy wymiany opon.

I: Co sądzisz o nowej pracy, jak i całej aktualizacji urodzinowej wprowadzonej na serwer?
H: Myślę, że aktualizacje urodzinowe pomogły serwerowi wstać na nogi, mam cichą nadzieję, że to nie koniec aktualizacji w najbliższym czasie. Nowa praca jak najbardziej jest przyjemna, była długo wyczekiwana przez cały serwer.

I: Słyszałem, że znajdujesz się w organizacji Flying Dragons. Jaka atmosfera panuje w waszej organizacji i czy dobrze się czujesz, będąc jej członkiem?
H: Tak to prawda, nie jestem w organizacji jakoś bardzo długo, że tak to ujmę, lecz znam tutaj dość spore grono osób, więc nie czułem się jakoś obco, dochodząc tutaj, atmosfera jest dla mnie jak najbardziej odpowiednia.

MSKZ1ua.gif

I: Masz w przyszłości zamiar dołączyć do jakiejś frakcji lub biznesu?
H: Co do frakcji to nie czuje potrzeby dołączania do nich na ten moment. Jeśli chodzi o biznes, to może spróbuje się dostać do ProjectFM przy następnej rekrutacji.

I: Jesteś zadowolony z dotychczasowych osiągnięć na serwerze jak na taki czas gry?
H: Jeśli chodzi o osiągnięcia, to jestem jak najbardziej zadowolony z tego, co mam aktualnie, lecz wiadomo, jak jest, apetyt rośnie w miarę jedzenia.

I: Jeżeli miałbyś możliwość wprowadzenia jakiejś zmiany na serwer, co by to było?
H: Aktualnie nie ma takiej potrzeby moim zdaniem.

I: Ile dziennie poświęcasz czasu na Projecta?
H: Dziennie raczej po 2-3h, jest to też uzależnione od tygodnia, ponieważ pracuje na 2 zmiany i no nie oszukujmy się, dobrze jest pospać po drugiej zmianie trochę dłużej.

I: Dobrze wspominasz swoje początki na MTA?
H: Tak bardzo dobrze same początki mojej kariery na MTA nie zaczynały się na polskim serwerze, lecz na zagranicznym serwerze gdzie przegrałem bardzo dużo godzin oraz poznałem wiele sympatycznych osób z różnych zakątków świata.

I: Czy chciałbyś na koniec coś dodać od siebie lub kogoś pozdrowić?
H: Dziękuję, że mogłem wziąć udział w wywiadzie, pozdrawiam każdego, kto to czyta oraz organizacje Flying Dragons.

IuluXo0.png

Dziękuję wszystkim za przeczytanie wywiadu, do zobaczenia w następnych artykułach lub na serwerze!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

Wtl2Qn8.pngRIno3R0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.