Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Heysiwer
Nick(i) oskarżonego(/ych): @Arturek*
Powód skargi: Brak wiedzy nt. rozwiązywania podstawowych zgłoszeń, niepoprawna interpretacja sytuacji oraz brak wyciągnięcia konsekwencji z zgłoszenia, a także oszustwa, manipulacje, oczernianie oraz podawanie informacji niezgodnych z faktami.
Data zdarzenia: 05.05.2025r.
Dowody: 

Spoiler

[2025-05-05 21:54:26] [Input]  : report PaToReQ celowy taran rowerem, masa kar, odwalanie, szkodnik, brak poprawy: https://imgur.com/a/082CCKD
[2025-05-05 21:54:26] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza PaToReQ zostało wysłane!

[2025-05-05 21:56:20] [Output] : ✔ Supporter Arturek* przyjął twoje zgłoszenie!

[2025-05-05 21:57:08] [Output] : << [395] Arturek*: vmax przy spawnie i dziwne ze ci rower wyjechal

Opis sytuacji: Wysłałem reporta na największego szkodnika na serwerze, ponieważ podczas jazdy wjechał on mi celowo pod samochód, który uległ uszkodzenie. Zrobiłem klipa i wysłałem reporta, ponieważ tak być nie może. A ten Arturek se przyjmuje i zaczyna pisać jakieś głupoty XD że jak lece vmaxem przy spawnie to moja wina, że gość mi celowo wjechał pod prąd pod auto co widać na załączonym nagraniu w zgłoszeniu na serwerze oraz w logu w spoilerze. Na sam początek zostałem haniebnie oczerniony oraz posądzony o to, że jechałem vmaxem, a tak naprawde ta bestia dobiero się wkręcała na 4 biegu, bo ten czitos leci dwie paki 63, także tutaj oszczerstwo w moją stronę za co powinienem zostać przeproszony. Pomijając ten karygodny czyn przejdźmy to setna, a mianowicie zgłoszenie zostało nierozpatrzone tak, jak powinno. Ten szkodnik zwany patorkiem nie powinien się nawet na tym pasie znajdować, a to że leciałem lekko ponad dwie paki to nie ma żadnego znaczenia. To co, jak pojade w zabudowanym dwie paki 50 i mi gość z parkingu wjedzie pod prąd to moja wina? No nie, tak to nie działa kolego. Proszę o wytłumaczenie tego temu całemu arturkowi oraz o ukaranie jego za to oraz chce odzyskać moje 100$ za naprawę.

Pozdrawiam cieplutko oraz z poważaniem, Heysiwer.

Witam,

Analizując ponownie nagranie, przyznaje iż zareagowałem zbyt pochopnie i źle oceniłem całą sytuację. Gracz ten zasługiwał co najmniej na warna. Za moją błędną interpretację przepraszam i zwracam koszt naprawy podany w skardze.

✔ Pomyślnie przelano 100$ do gracza Heysiwer

Co do dalszej części skargi nie ma mowy o żadnych oszustwach manipulacjach itd.   W mojej ocenie jest to wszystko  wyimaginowane i celowo przeciągane by coś napisać w tej skardze.

Pozdrawiam.

10 godzin temu, Arturek* napisał:

Analizując ponownie nagranie, przyznaje iż zareagowałem zbyt pochopnie i źle oceniłem całą sytuację. Gracz ten zasługiwał co najmniej na warna. Za moją błędną interpretację przepraszam i zwracam koszt naprawy podany w skardze.

Szkoda, że dopiero zrozumiałeś to w skardze, ale no... lepiej późno niż wcale

10 godzin temu, Arturek* napisał:

Co do dalszej części skargi nie ma mowy o żadnych oszustwach manipulacjach itd.

Oszustwo - wprowadzanie kogoś w błąd, po prostu nieprawda.
Manipulacja - skłanianie do własnej tezy, która ma się nijak z faktami.

Napisałeś ''vmax przy spawnie'', co jest oszustwem, ponieważ jest to nieprawda oraz manipulacją, gdyż nadałeś zdarzeniu swoją tezę, która nie jest zgodna z faktem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.