Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na administratora piotresso

Ciaparitos

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Marcelik
Nick oskarżonego: piotresso
Powód skargi: Niesluszne zabranie prawa jazdy osobie która go nawet nie ukończyła i posiadała wysoki ping.
Data zdarzenia: 10.02.2021
Dowody: Wszystko można sprawdzić ja mam ssy jak support dany wyśmiewa moje wypowiedzi.
Opis sytuacji: A wiec tak kolega moj który gra dopiero godzinę zaczal robic prawo jazdy na kategorie C i posiadał wysoki ping i staranował przy tym jakis pojazd z graczem i gdzie zdaniem supportera było to celowe. Dal mu 7 dni z powodem celowy taran koledze nie zależy na oddaniu prawa jazdy lecz na ukaranie jak kolwiek supportera który trochę a mocno przesadził z zabraniem prawa jazdy osobie która nawet go nie posiadala i miala ping.

Pisze za kolegę który jeszcze nie posiada konta na forum, jestem tego samego zdania było to zbyt surowe i bez podstawne. Oczekujemy na rozpatrzenie i przyjrzeniu się dokładnie danej sytuacji.

Znam punkt regulaminu co do skarg na temat kar ale to co się stało to wątpię ze jest uczciwe.

Po pierwsze § 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary. Własnie widze jak go znasz.

Po drugi 8. Graczowi pełniącemu funkcje administracyjne zezwala się stosować kary według własnej skali lecz wymaga się od niego sprawiedliwego wymierzania kary w stosunku do złamanych zasad Regulaminu Serwera.

Po trzecie nie kłam ze gracz miał wysoki ping bo tak nie było, specowalem taranowanego gracza który stał na poboczu po czym twoj kolega go uderzył, gracz który zostal ztaranowany chciał wyprzedzić twojego kolege  to został znowu ztaranowany, jeszcze dopisaleś mu to  (124) Marcelik: wyjazd złomem // Tłumaczyłeś to ze owy gracz mial rozwalone auto. Grożąc mi że pożegnam sie z supportem dlatego wyśmiałem twoja wiadomość

Sprawe zostawiam administracji Rcon 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.