Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z zabson

InspektorDzordzo

Rekomendowane odpowiedzi

JTZiDnu.pngzFnyUPg.png

Witam serdecznie wszystkich czytających, z tej strony Praktykant @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News. Zapraszam do przeczytania przeprowadzonego wywiadu z graczem @zabson. Bez niepotrzebnego przedłużania zapraszam do czytania!

f7peU23.png

I: @InspektorDzordzo | Z: @zabson

I: Witam, z tej strony InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu i odpowiedzieć na kilka pytań?
Z
: Siema, z tej strony zabson, oczywiście bardzo chętnie udzielę Ci wywiadu.

I: Świetnie w takim razie zacznijmy. Opowiedz coś o sobie.
Z
: Nazywam się Paweł mam 23 lata. Aktualnie na serwerze prowadzę biznes Racing Club, jestem pracownikiem frakcji San Andreas Road Assistance, oraz członkiem administracji na randze Supporter. Gram na tym serwerze od listopada 2020 roku, od tego czasu przegrałem już tu 3633 godziny. W wolnym czasie chodzę na treningi oraz rozwijam swoje pasje.

I: Czy jesteś w stanie przedstawić, w jaki sposób trafiłeś na serwer ProjectRPG na dodatku do gry Grand Theft Auto San Andreas, Multi Theft Auto?
Z: Oczywiście, było to podczas pandemii, gdy ze znajomymi szukaliśmy jakiejś gry do wspólnego grania, w taki sposób jeden z moich znajomych zaproponował zagranie na nowym serwerze MTA. Było to moje pierwsze spotkanie z MTA, jedynie wcześniej słyszałem o tej grze, lecz nigdy nie grałem, tym sposobem zostałem tutaj do dzisiejszego dnia.

I: Ile średnio poświęcasz dziennie czasu na serwer?
Z
: Zależy od tego ile mam czasu, ale średnio 2/3 godziny dziennie.

cAyqMMN.png

I: Co Cię motywuje do grania na serwerze?
Z: Przy grze na serwerze utrzymują mnie aktualizacje serwerowe oraz moje rangi w biznesie, frakcji oraz administracji.

I: Wspominałeś, że pracujesz we frakcji San Andreas Road Assistance. Czy praca w tej frakcji jest wymagająca oraz, czy dobrze Ci się w niej pracuje?
Z: Praca w tej frakcji jest dla mnie łatwa, ponieważ nie jest to moje pierwsze podejście do frakcji, Pierwszy raz byłem w tej frakcji w 2021 i łącznie jestem tu już ponad dwa lata, więc żadne zadanie w tej frakcji nie stanowi dla mnie wyzwania.

I: Miałeś zamiar objąć stanowisko jako Support czy wynikło to z nagłej sytuacji?
Z
: To stanowisko chciałem objąć, ponieważ chciałem zobaczyć, jak to wygląda, no i udało się dostać po wielu próbach, na ten moment wszystko jest super!

I: Z tego, co słyszałem oraz widziałem, objąłeś stanowisko właściciela biznesu Racing Club. Opowiedz, jak się czujesz, będąc na takim stanowisku.
Z
: Czuję się świetnie, ponieważ od początku gry na serwerze chciałem poprowadzić jakiś biznes i teraz mam do tego okazje. Jest to sposób na urozmaicenie rozgrywki dla mnie, jak i dla graczy, którzy biorą udział w eventach.

I: Dużo czasu zajmuje prowadzenie biznesu Racing Club? Czy można to potraktować jako dodatkowy element do rozrywki?
Z: Myślę, że można to potraktować, jako dodatkowy element rozgrywki nie pochłania to dużo czasu, mam też do pomocy pracowników, na których mogę polegać.

I: Można wiedzieć, dlaczego poprzedni właściciel zrezygnował ze stanowiska właściciela biznesu?
ZByły to sprawy prywatne.

I: Jak często są organizowane wyścigi przez wasz biznes? Jest jakaś norma, którą musicie wyrobić czy nie jest to ustalone?
Z: Wyścigi są organizowane raz na miesiąc, norma oczywiście jest, lecz co do tego to nie mogę się wypowiedzieć, jak ona wygląda.

czYhbLi.gif

I: Skąd pomysły na trasy do wyścigów?
Z: Trasy wyścigów są tworzone przez członków biznesu oraz zatwierdzana przez opiekunów.

I: Co sądzisz o aktualizacji urodzinowej wprowadzonej na serwer?
Z: Uważam, że wprowadza ona nowe ciekawe aktywności na serwer oraz sposób na urozmaicenie rozgrywki dla graczy, osobiście myślę, że aktualizacje z okazji urodzin były świetne.

I: Jest coś, co chciałbyś zmienić na serwerze?
ZMoże nie na serwerze, ale mam parę pomysłów na zmiany w biznesie, których nie mogę na ten moment zdradzić.

I: Dzisiaj (tj. 04.05.2025) o godzinie 16:00 odbędą się zawody wyścigowe Racing Club. Jak odczucia przed wydarzeniem?
ZGłównie pozytywne odczucia myślę, że przebiegnie bez problemów.

I: Ile czasu już jesteś w szeregach biznesu Racing Club?
ZW biznesie jestem od 11.05.2023 roku.

I: Czy chciałbyś na koniec coś dodać od siebie lub pozdrowić kogoś?
ZChciałbym pozdrowić frakcje SARA oraz organizacje Hotel California.

IuluXo0.png

Dziękuję wszystkim wytrwałym za przeczytanie wywiadu. Do zobaczenia w następnych artykułach!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

xRepIhM.pngBkqG3q5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.