Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

tomavek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: tomavszymanek
Nick(i) oskarżonego(/ych): Mizshift
Powód skargi: Niegodne reprezentowanie serwera.
Data zdarzenia: Okolice 17.02
Dowody: https://imgur.com/a/AXERuPp
Opis sytuacji:  Zwracam się z uprzejmą prośbą o rozpatrzenie sprawy dotyczącej administratora Mizshift. Uważam, że osoba pełniąca tak odpowiedzialną funkcję na serwerze powinna zachowywać się w sposób godny reprezentanta administracji, z poszanowaniem zasad kultury i profesjonalizmu.
Niestety, w udostępnionym wyżej materiale dowodowym widać, że administrator Mizshift dopuścił się wypowiedzi, które w mojej opinii są nieakceptowalne.
Szczególnie niepokojące są oskarżenia kierowane wobec RCON-ów o rzekomą kradzież „rzeczy” z konkurencyjnego serwera, na rzecz ProjectRPG. 

4. Obowiązkiem Administracji serwera jest godne reprezentowanie serwera na nim i poza nim.

Witam z tej strony Administrator Mizshift, na samym wstępie chciałbym zaznaczyć że nie mam pojęcia skąd wzięło się to nagranie. Jak dobrze wiemy było już wiele skarg z podrobionymi dowodami i domyślam się że tutaj jest podobnie, na załączonym klipie nie ma żadnej nakładki lub czegoś co by udowadniało że to jest moje konto z discorda czy też mumble. Sam głos jak dobrze wiemy w dzisiejszych czasach jest bardzo łatwo edytować/wygenerować przez uwczesne AI. Tak więc chciałbym zadać pytanie kiedy dokładnie miała miejsce ta rozmowa?, na jakim dicordzie odbywała się ta rozmowa? Oraz czy posiadasz inne dowody abym mógł się lepiej odnieść do tej sytuacji.

Nie rozumiem dawania tych screenów jako dowód w samej skardze piszesz że sytuacja miała miejsce 17.02 (2020,2021 etc?) a screeny posiadają date 03.03 z kompletnie wyrwanymi z kontekstu wiadomościami o rozmowie. Dodatkowo jak widać na nich nie miałeś w tym przypadku dostępu do serwera to wytłumacz mi czemu na nagraniu jesteś na serwerze? Nie muszę chyba mówić że twoje dowody nie spinają się w całość a to że uciąłeś z nagrania date od godzine tylko upewnia mnie w przekonaniu że dowód w postaci nagrania jest podrobiony.

Słowa wypowiedziane przez Administratora były kompletnie nie na miejscu, pomijając wszelką konstruktywną krytykę, którą jesteśmy w stanie przyjąć - tu jej nie zastaliśmy.
Nie jest to z pewnością zachowanie, którego oczekiwaliśmy od długiego stażem Administratora. Zawiedliśmy się.

W związku z odejściem Administratora z szeregów administracji w ramach przyjętych skarg - Administratorowi nie przysługuje powrót.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.