Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Zusje

Skopson

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 76205
Login: Skopson
Nick oskarżonego: Zusje
Powód skargi: Utrudnianie rozgrywki podczas HH
Data zdarzenia: 1.05.2025
Dowody: https://streamable.com/8jq9cr --- https://streamable.com/7fxgqq --- https://streamable.com/i14qdv
Opis sytuacji: Jak co HH pływałem sobie na kutrach, kręcąc się w kółko (ciągle trzymając W-A), przez co kółka były zawsze w tym samym miejscu. Natomiast gracz Zusje ciągle mnie taranował nie wiem, dlaczego, jak i nie wiem, co chciał tym zyskać (uderzając we mnie kilkukrotnie groziła skargą, choć nic nie zrobiłem) Sytuacji było znacznie więcej, niż 3, ale niestety nie wszystkie klipy mi działają i cześć nagrań poszła do kosza (sytuacji było z 8-10 przez 2h HH). Najwidoczniej gracz nie nadaje się do grania na serwerze gdyż chwile po zdjętym permie za kary znowu je otrzymuje i przeszkadza innym w rozgrywce, tyle ode mnie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Zusje

ile razy ty taranowałeś kutrem pierwszy? przypomnieć Ci ? musiałeś napisać tą skargę choć ja tego nie zrobiłam, bo pisałam Ci w wiadomości, żebyś poprostu tego nie robił tak samo, a ty napisałeś, że nie napiszesz... i ja się odniosę do tej skargi atencyjnej, bo oczywiście napisałeś ją dla swojej atencji i po to aby zdobyć trochę reputacji na forum....  ja nie zauważałam  Ciebie bo ja mam włączoną inną kamerkę (przednią) i widzę tylko wodę jak pływam 🙂 to nie moja sprawa, że ty podpływałeś, bo tylko kręciłeś się w kółko przez czas całego eventu....... "na zablokowanym padzie" którego używasz do kutrów takie pływanie jak Ty pływasz zazwyczaj tak się kończy, ponieważ nikt nie będzie Cię na twoje życzenie omijał, bo nie jesteś pępkiem świata  i cała mapa san andreas nie należy tylko do Ciebie🙂 rozumiem, że chcesz łatwo zarobić kaske i blokujesz pada, ale nikt nie będzie dostosowywać się do twojego pływania w kółko, bo ty sobie możesz zablokować i równie dobrze odejść od komputera i nadal się będziesz kręcić, a to wtedy przeszkadza innym graczom....... nie pozdrawiam cie kłamczuchu! i odnośnie moich kar, nie dostaje żadnych kar ty tutaj nie ustalasz tego ile ja kar dostaje, bo nie jesteś tu adminem, a to, że wymyślasz bajeczkę, to każdy może wejść w moją liste kar i sprawdzić jak to wygląda po moim powrocie na serwer, rozumiem, że nie napawasz sympatią do mnie, ale to nie znaczy, że masz tu kłamać 🙂  popatrz lepiej na swoją liste kar jaka jest duża, w porównaniu do mnie, ja mam tylko (2 kary) tyle z mojej strony.....  🙂 mi zależy na koncie co wszyscy mogą zobaczyć w porównaniu do Ciebie! 🙂

Rodzaj kary Ukarany Czas trwania Powód Administrator Status  
Wyciszenie głosowe
 Skopson
Od: 30 Kwietnia 2025, 19:44
Do: 1 Maja 2025, 07:44
Muzyka  Mixsu
Nieaktywna
Wyciszenie głosowe
 Skopson
Od: 20 Kwietnia 2025, 04:15
Do: 20 Kwietnia 2025, 10:15
Muzyka na VC  Arturek*
Nieaktywna
Wyciszenie
 Skopson
Od: 14 Kwietnia 2025, 20:18
Do: 15 Kwietnia 2025, 08:18
Prowokacje  CeglaXD
Nieaktywna
Ban
 Skopson
Od: 1 Marca 2025, 02:40
Do: 3 Marca 2025, 02:40
Utrudnianie rozgrywki  .Drymaniusz*
Nieaktywna
Prawo jazdy
 Skopson
Od: 13 Lutego 2025, 23:56
Do: 14 Lutego 2025, 11:56
Celowy taran, zajeżdżanie drogi.  TheDreamer ❤️
Nieaktywna
Wyciszenie
 Skopson
Od: 28 Stycznia 2025, 14:27
Do: 30 Stycznia 2025, 14:27
Prowokacje na /g  Mizshift
Nieaktywna

Napisałem ją dla swojej atencji? Babo/chłopie piszesz do mnie na pm piszesz o mnie na g, bo najwidoczniej bardzo byś chciała jakąś relację ze mną niestety za wysokie progi jak dla ciebie, ale wracając do tematu skargi.

Na 2 i 3 klipie widać dokładnie jak specialnie przyspieszasz tak zeby tylko we mnie uderzyć, choć nie wiem, co ci to dawało.

Piszesz coś o moich kara w momencie, w którym masz 4 bany w tym 2 permy za szkodnika po dostaniu ub za bana od Banana nadal zbierasz skargi, dlatego prosiłbym administracje o zweryfikowanie czy zusje na pewno przeszła resocializacje po unbanie, bo patrząc po twoich karach nie przeszłaś jej.

Pare logów ode mnie z g na temat "atencji"

[2025-05-02 20:33:36] [Output] : G> Zusje: fajnie skopson pływa na zablokowanym padzie i myśli, że inni gracze będą go omijać bo jest oczywiście pępkiem świata ..
[2025-05-02 20:34:16] [Output] : G> Zusje: od dzisiaj kutry są tylko skopsona
2025-05-02 20:39:58] [Output] : G> Zusje: skopson google BMW XD dawno się nie tak uśmiałam xD

[2025-05-02 20:35:27] [Output] : G> Zusje: to atencjusz
2025-05-02 20:39:08] [Output] : G> Zusje: skopson ma fajne bmw z googli w profilu|
[2025-05-02 20:52:08] [Output] : G> Zusje: zobacz jaki ma głos ten atencjusz chyba mutacji nie przeszedł jeszcze
[2025-05-02 20:54:04] [Output] : << [60] Zusje: informuje o skardze na forum atencjuszu
[2025-05-02 21:06:57] [Output] : << [60] Zusje: masz jeszcze inne bmw czy tylko to białe co na forum? XD
[2025-05-02 21:10:16] [Output] : G> Zusje: ide szukać nowego BMW na google.pl
[2025-05-02 21:10:29] [Output] : G> Zusje: bo skopson nie odpisuje
[2025-05-02 21:12:00] [Output] : G> Zusje: nie, tylko ja nie moge znaleźć takiego BMW bo on umie szukać na google takich,a ja nie
[2025-05-02 21:56:42] [Output] : G> Zusje: do mnie skopson niema podjazdu jeśi chodzi o kary bo on ma 15 a ja mam 1 praktycznie.
[2025-05-02 20:34:45] [Output] : G> Zusje: nie pływajcie na kutrach, bo skopson blokuje pada i idzie sprzątać dom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.