Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona .. lock dogadanie się z graczem

alanisko67

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, matibfc.. napisał:

Ty, ja mam na was takie dowody że mogę waszą grupę w większości wysłać na perma xDDD.

Klocek nic nie miał przeciwko więc to zrobiłem, ile mam ci razy to tłumaczyć?

Pragnę Ci powiedzieć że pieniądze możesz wypłacać tylko na korzyść organizacji a nie siebie czyli np. Baza organizacji auto dla organizacji lub inne rzeczy typu bramki dla organizacji itd.

3 godziny temu, matibfc.. napisał:

WYJAŚNIENIE.

w całej wypowiedzi podsumuje moją stronę obronną oraz dodam pewne informacje.

SPRAWA WYPŁATY PIENIĘDZY. 

Po wytłumaczeniu sytuacji, Senior Administrator @Klocek napisał mi dokładnie coś takiego:

[2025-05-02 13:52:40] [Output] : << [87] Klocek: No jak patrze na te regulaminy to nic tego nie zabrania

Na podstawie tej informacji postanowiłem iż wypłacę pieniądze. Jeżeli regulaminy tego nie zabraniają to czemu nie miałbym tego zrobić? @Vortex*Kuba, te 230,000$ które wypłaciłem były moje bo je wpłaciłem 3 dni wcześniej, nie wypłaciłem więcej pieniędzy niż 230,000$. Po drugie nie ma w regulaminie waszej organizacji że pieniądze nie podlegają zwrotowi.

SPRAWA WYZWISK.

Przyznaję, czasami również uczestniczyłem w tzw. "tyrkach" ale przeważnie było tak że to ja byłem zaczepiany. Kochany @KAM_PL, wiele razy mówiłeś że dopiero wyzywasz komuś rodziców jak ktoś zacznie to robić pierwszy, tak? to co to jest?

https://imgur.com/a/dHQxf37

Jak to jest wreszcie? ja już nie wiem..

W skardze zobaczyłem wiele nie prawdziwych oskarżeń w moją stronę, nie robię z siebie świętego, czasami również zaczynałem lecz w sposób śmieszkowy, nigdy w tzw. tyrkach nie miałem charakteru złej osoby tylko w stronę żeby sobie pożartować lecz gadanie o zmarłych rodzicach jest bardzo słabe.

Anon4 oraz jego prawdziwa twarz. 

@Anon4 jest osobą która najwięcej komentuje a najmniej robi. Słyszałem wiele komentarzy na temat mojego panowania w organizacji a otrzymywałem najmniej pomocy od V-Lidera @Anon4, @KacperG12był chętniejszy do pomocy niż @Anon4. Od mojego odejścia odszedły również 3 osoby i od każdej z nich słyszę negatywną opinię o was tzn. że wyzywacie oraz źle robicie w kierunku rozwoju. Przywracasz osoby na zarząd które robiły chaos w organizacji oraz patologię, jak wytłumaczysz to że @KAM_PL wyzywa jako Członek Zarządu innych członków organizacji od konfidentów oraz mnie następująco: 

https://imgur.com/a/dHQxf37

Czy to jest zachowanie miano członka zarządu? A MOŻE WIEM!
Może jest tak że @Anon4 przyjmuje swoich kolegów na zarząd by mieć satysfakcję z grania z kolegami przy czym masz wywalone jak mogą się czuć członkowie organizacji gdy są wyzywani przez zarząd, czy to jest normalne? Nie sądze.

W skardze zostałem oskarżony o "nadużywanie uprawnień."

A kto w takim razie usuwa skargi na swoją osobę oraz wycisza daną osobę ponieważ "wkurza ją"? 
To kto w takim razie daje unmuta który został poprawnie nadany tylko po to żeby móc pogadać z kolegami i dalej wyzywać mnie? No kto? no ty @Anon4!!! Można zauważyć iż zamknąłeś organizację ponieważ boisz się obowiązków i sprawiedliwego prowadzenia organizacji, wolisz siedzić z ziomkami na jednym i mieć wylane w obowiązki, taka prawda ziomuś. Przyznaję, były sytuacje gdzie wyciszałem na muta daną osobę lecz to w sytuacji gdzie naprawdę przesadziła i takie zaczepki nie miały sensu.

ORGANIZACJA, CAŁOKSZTAŁT.

Organizacja nie jest zła ale widać że @Anon4 nie umie jej prowadzić i wszystko się rozpada, idąc takim tokiem to jeszcze 2 miesiące, wejdę na forum i zobaczę wniosek o usunięcie z kłamliwym powodem.
Robicie z siebie niewinnych lecz prawda jest taka że to ja jestem zaczepiony w randomowych momentach, naprzykład sytuacja z dzisiaj z @xKoKo*, wbijam na VC i wleciała prowokacja w moją stronę, sens? Nie ma.
@Anon4 przywracasz osoby które robiły wszystko by ta organizacja upadła i będą robić to dalej, do niedawna gadałeś źle o tych osobach a teraz się z nimi trzymasz przeciwko mnie, lecisz na dwa fronty, ciekawe. Wyzywanie niespełna 12 latka @Dibo jest bardzo słabym zachowaniem z waszej strony, to jest dziecko które poszukuje przyjaciół w grze komputerowej, chciał znaleźć u nas w organizacji ale wy to zepsuliście, powinno być wam wstyd oraz żal że macie psyche startować do 12 latków a w rzeczywistości gdybyście to zrobili to byście dostali po liściu od swojej kategorii wiekowej za swoje zachowanie, taka jest szczera prawda, pozwole sobię zacytować pewne słowa Szymona Hołownii "Kozak w necie, piżmak w świecie.", ale dlaczego mówię o tym cytacie? ponieważ to jest mowa o was, potraficie jechać po młodych bo tylko na tyle was stać.

SPRAWA SPRYTSBENGA.

Tak gadacie o nim, bronicie go że to hit.. a jaka jest prawda? @Anon4 ciągle śmieję się z jego egzaminu z SATC gdzie się stresował, @Vortex*Kuba ośmiesza go na chacie Projekta na discordzie a @xKoKo* śmieję się z niego dosłownie na VC będąc z nim. @SprytsBeng, dajesz im serduszka pod odpowiedziami a to są osoby które wprost się śmieją z ciebie oraz z twojej choroby, nie jest ci szkoda? mi by było.

PODSUMOWANIE.

Czy byłem idealnym Liderem? Nie. Lecz jestem zdziwiony tym iż to ja podobno jestem "najgorszy" a @Anon4 jest idealny gdzie to ludzie zaczynają mieć go dosyć przez to co on odwala obecnie, nie potrafi on się zdecydować na ustawienie pojazdów na bazie, robi rozpierdziel na discordzie itp. dużo komentował, najmniej robił, teraz dostał okazję poprowadzenia organizacji jako Lider, i co? i frugo ponieważ wszystko mu się sypie, nie umie tego opanować. Podobno @KAM_PL mógłby zrobić bardzo dużo, dostaje teraz okazję i jeszcze do końca niszczy organizację. @KAM_PL, pamiętaj, to że zrobisz masówe członków w organizacji to nie znaczy że będziesz jakiś dobry, bo członkowie to nie jest klucz do sukcesu, prędzej chęci do prowadzenia organizacji. @Anon4, powodzenia w prowadzeniu organizacji, nie życzę źle ale wiem jak to się potoczy.

To była moja ostatnia wypowiedź, następnej udzielę po ew. mocnych oskarżeniach ze strony atakującej strony bądź na prośbę członka administracji, życzę miłego wieczoru.

3 godziny temu, matibfc.. napisał:

Normalnie miałem się nie wypowiadać ale poprostu muszę..

Przecież @Kloceknapisał że to nie jest zabronione, ile razy mam ci to wkuwać? ILE? zrozum że MOGŁEM BO DOSTAŁEM ZGODE.

mi się naprawdę nie chce śmiać bo to jest żenada. Ostatnio na VC chciałeś się popisać i z własnej woli zacząłeś wysyłać zdjęcia związane ze Sprytsbengiem żeby się pośmiać. Kiedy podpuszczałem? z własnej woli go męczyliście oraz prowokowaliście.

To już była moja ostatnia wypowiedź, ostatnią udzielę na prośbę Administratora ponieważ widzę że jestem niepotrzebnie prowokowany.

...

18 minut temu, matibfc.. napisał:

Robicie z siebie niewinnych lecz prawda jest taka że to ja jestem zaczepiony w randomowych momentach, naprzykład sytuacja z dzisiaj z @xKoKo*, wbijam na VC i wleciała prowokacja w moją stronę, sens? Nie ma.

Przepraszam cię bardzo lecz to ty zaczełeś mnie wyzywac i całą moją rodzine po tym jak powiedziałem ze mam to w dupie, gdy powiedziałęś, że znalazłeś SAPD. Gdyby nie to, że się zaczełeś pruć do mnie to by nie było zadnej skargi na ciebie najpewniej. I nawet Pożądny lider org Shawod Syndicate @Anon4 potwierdzi to, że sie o to zaczełeś pruć. Zastanów się nad swoimi dalszymi dyskusjami.

2 minuty temu, matibfc.. napisał:

Jeżeli macie jaja to zapraszam następujące osoby: @Anon4, @KAM_PL, @Vortex*Kuba  na rozmowę w której wyjaśnimy sobie całą sytuację oraz zobaczymy kto ma rzeczywiście rację, pozdrawiam.

IMO to gdy ktoś będzie się tobie sprzeciwiać to ty  zaczeniesz wjezdzac na rodzine i zaczniesz tyrać każdego i nie tylko ja tak sądze. @Anon4@Vortex*Kuba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.