Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona .. lock dogadanie się z graczem

alanisko67

Rekomendowane odpowiedzi

Po 1
nie powiedziałem tobie nic o rodzinie.
Po 2
Zaczełeś sie przywalać do mnie bo zaczełeś coś gadać i poprostu powiedziałem ci, że mam to w d*pie i zaczełeś mnie wyzywać od nie powiem jakich. Więc ci powiedziałem, żebyś poszedł zapalić znicz.
Po 3
@Anon4 jest owiele lepszym Liderem i bardzo dobrze sobie radzi na tym stanowisku, ponieważ on gdy wbija na VC to nie zaczyna mówić do nikogo np. jak zaszczekasz to dam ci kase NS i nie wyzywa kogoś bez powodu. A ty tak robiłeś, a gdy już ktoś zaczoł cie mocno tyrać to wjeżdzaleś na rodzine i bliskich. I nawet @SprytsBeng, któremu włączać kamerke i robić różne rzeczy za ,, Uprawnienia na serwerze Discord". Wydaje mi się, pożądny lider org by takich rzeczy nie robił, ponieważ dobrze wiedziałeś, że nie jest on zdrowy. Więc to TY się zastanów nad swoim zachowaniem @matibfc...
Po 4
Każdy ma gdzieś te twoje pojazdy, bo i tak nikt nimi nie jeździł. A ty napisałeś, że to ma być dla nas kara. 

19 minut temu, Vortex*Kuba napisał:

aha 2 osoby poszły i każdy gadał że tyrasz ludziimage.png.b3484e3b4ebf2e96c7bff67106236c96.pngimage.png.4c1b392c617601d67aa0cb1ac1c9fa31.png

2 osoby poszły XD? świetne farmazony.

@Kaiser_ odszedł przez kłótnie z inną osobą z organizacji a nie prze ze mnie.

@MikeY^ odszedł przez mój błąd ponieważ zapomniałem wypisać jego obowiązki na okresie próbnym zarządowym co było moim błędem lecz każdy jest człowiekiem i mamy prawo o czymś zapomnieć.

każdy boi się do ciebie odzywać bo zaczynasz tyrać ludzi 

Przypomnę że podczas mojej kadencji w organizacji nikt nie odchodził z organizacji przez atmosferę na VC, inaczej jest za kadencji @Anon4, wraz ze mną odszedły 4 osoby z organizacji przez wasze zachowanie.

aa 2 to nie oznacza żebyś zabierał kasę którą wpłaciles dobrowolnie a puzniej wypłaciłes i poszedłeś z dcka i zabrałeś tą kase i dałeś lampy do [premiera] limitowane ta kasa miała isc na rozwój a nie na limitowane lampy nie dałes nikum znać o tym. 

Jak mogłem to zrobić to czemu nie miałbym nie wypłacić?

a i co do 777 jeszcze ostatnio na vc wyzywałes @samcukier @lesiu i całą org 777 wiec nie wiem XD co ty odwalasz a i co do tego ze ci mame wyzywam czy ojca to sam zaczynasz 20ludzi z org przyzna ze zaczynasz płaczesz i  wychodzisz z vc.

I zobacz na to do jakiego stanu doprowadziliście tą organizację że ostatnio jeszcze leciałem po tamtej organizacji a teraz posiadam większy szacunek do nich niż do was..

co ty odwalasz a i co do tego ze ci mame wyzywam czy ojca to sam zaczynasz 20ludzi z org przyzna ze zaczynasz płaczesz i  wychodzisz z vc. a i co do dibo to sam go wyzywałes i gadałeś ze nigdy nie pójdzie na adm dcka bo ma 12lat i jest młodszy itp itd

Ja zaczynam? XD Przecież to za kadencji @Anon4odchodzi najwięcej osób bo robicie taką atmosferę. A dibo? sam mu to przyznałem że nie wziąłem go do zarządu ponieważ według mnie się nie nadawał.

12 minut temu, xKoKo* napisał:

Po 1
nie powiedziałem tobie nic o rodzinie.

Mówiłeś wiele razy, i to ty zaczynałeś.

Po 2
Zaczełeś sie przywalać do mnie bo zaczełeś coś gadać i poprostu powiedziałem ci, że mam to w d*pie i zaczełeś mnie wyzywać od nie powiem jakich. Więc ci powiedziałem, żebyś poszedł zapalić znicz. 

Wchodzę na VC dzisiaj, powiedziałem do @Anon4że znalazłem SAPD ponieważ chcieliśmy robić pościg a ty do mnie odpowiedziałeś "że masz to w dupie." Była to nie potrzebna zaczepka a ty dokładnie znasz przekaz tego co chciałeś mi powiedzieć ze zniczem.

@Anon4 jest owiele lepszym Liderem i bardzo dobrze sobie radzi na tym stanowisku, ponieważ on gdy wbija na VC to nie zaczyna mówić do nikogo np. jak zaszczekasz to dam ci kase NS i nie wyzywa kogoś bez powodu. 

Sytuacja takowego "szczekania", pewnego dnia gdy mieliśmy fajny wszyscy humor na discordzie, to @Dibo powiedział że robił ostatnio różne zadania za kasę to dla żartu powiedziałem żeby zasczekał za 10,000$ w grze. Nie miało to charakteru złośliwego, takie teksty powtórzyły się kilka razy na VC i nie tylko z mojej strony ale po jakimś czasie już wszyscy przestaliśmy z tym gdy to nie było śmieszne już. @Anon4 odwala patologię w tej organizacji  i dużo osób odchodzi, taka prawda.

I nawet @SprytsBeng kazałeś mu włączać kamerke i robić różne rzeczy za ,, Uprawnienia na serwerze Discord". Wydaje mi się, pożądny lider org by takich rzeczy nie robił, ponieważ dobrze wiedziałeś, że nie jest on zdrowy. Więc to TY się zastanów nad swoim zachowaniem @matibfc... 

Dokładnie wiemy jaką opinie ma @SprytsBeng na serwerze, ja posiadam o tym graczu naganną opinie przez rzeczy które wypisuje on i które on robi w internecie, nie będę tego tutaj przedstawiać ponieważ dostałbym punkty do końca roku zapewne, za to co robi @SprytsBeng, należała mu się jakaś nauczka którą myślę że dobrze zapamięta. Żadnej rzeczy którą mu zrobiłem to nie żałuje bo jest to obrzydliwe to co on robi.

Po 4
Każdy ma gdzieś te twoje pojazdy, bo i tak nikt nimi nie jeździł. A ty napisałeś, że to ma być dla nas kara. 

Przecież jak się patrzałem często na forum to ostatnim kierowcą moich aut byli członkowie organizacji a nie ja XD.

Teraz, Anon4 napisał:

Witam, zostałem oznaczony więc się wypowiem w tej sprawie. Zaczynajac od początku, to ten członek organizacji który, rzekomo wyzywał ci Tate, nic nie wspomniał o twoim tacie. @xKoKo* nawet jeżeli wyzywał ci tate w którymś momencie, i byłem przy tym, na pewno został odpowiednio ukarany na discordzie, ponieważ u mnie nie ma olewania.
.

Nic nie wspomniał? sam mi dzisiaj napisałeś na pv że ukarasz go upomnieniem tylko za wlecenie mi na zmarłego członka rodziny, to jak to wreszcie jest?

1 minutę temu, Anon4 napisał:

Lecąc dalej, uważam że nie jestem najlepszym liderem, ponieważ nikt nie jest najlepszy. Za twojego panowania w organizacji, organizacja też ci się sypała,

Sypała? XDDDDDD. Ziomek, ty sam mi przyznałeś że jako V-Lider wolisz robić mało i to żebym ja robił największą robotę w organizacji, żałowałeś dołożyć się do eventu 2000$ który miał promować organizację, więc to ty prędzej prowadziłeś do tego że organizacja się sypała ponieważ nic nie pomagałeś.  

5 minut temu, Anon4 napisał:

ponieważ wywyższałeś się tym że masz rangę, i nie wspomnę tutaj o tym. Co kazałaś robić, za uprawnienia na twoim discordzie (w tym też Dibo…).

Wywyższałem się? Mutując osoby które robiły patologię na VC po czym ty te osoby odciszałeś? to ty nadużywałeś uprawnień. Nikomu nie gadałem że mają coś robić za uprawnienia na discordzie.

6 minut temu, Anon4 napisał:

Przywróciłem osoby które ciebie nie lubią, z tego faktu, o którym napisałem wyżej. Przy tym, te osoby pomagały w organizacji (wiem, bo widziałem). 

kolejne XDDDD. Czy według ciebie  "pomaganiem w organizacji" jest wyzywaniem przez zarząd członków organizacji od konfidentów  oraz usuwaniem skarg które mogą być nie wygodne dla twojej osoby?

7 minut temu, Anon4 napisał:

Powiedz mi mati, jak mam stanąć w twojej obronie, skoro ledwo co wbijają członkowie organizacji na kanał, to już ich prowokujesz.

Co się dzisiaj stało? wbijam na VC i od razu zaczepiony jestem, pomyśl..

8 minut temu, Anon4 napisał:

Dziękuję dobranoc.

Mamy popołudnie.

4 minuty temu, Vortex*Kuba napisał:

1 nie mogłeś tego wypłacić bo to była kasa org a nie twoja a jest taki punkt regulaminu że możesz wypłacić kase gdy np oplacasz coś albo kupujesz a ty se zamontować lampy do swojego auta ta kasa miała być na rozwój a nie na twoją korzyść 

@Klocek pozwolił, to czemu nie? sprawę kasy organizacyjnej zamykam w swoich odpowiedziach bo już wytłumaczyłem to wystarczająco.

5 minut temu, Vortex*Kuba napisał:

opuścił też tapeciarz który nic nie robił a ty go wyzywałeś do mnie nie musisz mieć szacunku ani do nikogo tylko wiesz głupio tak zeby osoby które wyzywałeś teraz je przepraszasz i chcesz do ich org. XD 

Przecież @Tapeciarz opuścił bo poszedł do organizacji zakładanej przez @Kartun. Kogo przepraszałem i chciałem w organizacji? wypisz mi tutaj takie osoby.

6 minut temu, Vortex*Kuba napisał:

tak samo z dibo sam go wyzywałeś ze cie blokował w poscigu itp itd po czym sam na pv zadzwonił i powiedział ze jest mu smutno śmiałeś sie z jego tt i no to tyle.

Nie wyzywałem wtedy Dibo tylko byłem wkurzony na niego, nie wciskaj nie prawdy. Kiedy się śmiałem z jego tik toków? przecież to @Anon4 ciągle cisnął bekę z jego tik toków a ja siedziałem cicho w tym temacie.

13 minut temu, matibfc.. napisał:

2 osoby poszły XD? świetne farmazony.

@Kaiser_ odszedł przez kłótnie z inną osobą z organizacji a nie prze ze mnie.

@MikeY^ odszedł przez mój błąd ponieważ zapomniałem wypisać jego obowiązki na okresie próbnym zarządowym co było moim błędem lecz każdy jest człowiekiem i mamy prawo o czymś zapomnieć.

Przypomnę że podczas mojej kadencji w organizacji nikt nie odchodził z organizacji przez atmosferę na VC, inaczej jest za kadencji @Anon4, wraz ze mną odszedły 4 osoby z organizacji przez wasze zachowanie.

Jak mogłem to zrobić to czemu nie miałbym nie wypłacić?

I zobacz na to do jakiego stanu doprowadziliście tą organizację że ostatnio jeszcze leciałem po tamtej organizacji a teraz posiadam większy szacunek do nich niż do was..

Ja zaczynam? XD Przecież to za kadencji @Anon4odchodzi najwięcej osób bo robicie taką atmosferę. A dibo? sam mu to przyznałem że nie wziąłem go do zarządu ponieważ według mnie się nie nadawał.

Mówiłeś wiele razy, i to ty zaczynałeś.

Wchodzę na VC dzisiaj, powiedziałem do @Anon4że znalazłem SAPD ponieważ chcieliśmy robić pościg a ty do mnie odpowiedziałeś "że masz to w dupie." Była to nie potrzebna zaczepka a ty dokładnie znasz przekaz tego co chciałeś mi powiedzieć ze zniczem.

Sytuacja takowego "szczekania", pewnego dnia gdy mieliśmy fajny wszyscy humor na discordzie, to @Dibo powiedział że robił ostatnio różne zadania za kasę to dla żartu powiedziałem żeby zasczekał za 10,000$ w grze. Nie miało to charakteru złośliwego, takie teksty powtórzyły się kilka razy na VC i nie tylko z mojej strony ale po jakimś czasie już wszyscy przestaliśmy z tym gdy to nie było śmieszne już. @Anon4 odwala patologię w tej organizacji  i dużo osób odchodzi, taka prawda.

Dokładnie wiemy jaką opinie ma @SprytsBeng na serwerze, ja posiadam o tym graczu naganną opinie przez rzeczy które wypisuje on i które on robi w internecie, nie będę tego tutaj przedstawiać ponieważ dostałbym punkty do końca roku zapewne, za to co robi @SprytsBeng, należała mu się jakaś nauczka którą myślę że dobrze zapamięta. Żadnej rzeczy którą mu zrobiłem to nie żałuje bo jest to obrzydliwe to co on robi.

Przecież jak się patrzałem często na forum to ostatnim kierowcą moich aut byli członkowie organizacji a nie ja XD.

,,Przypomnę że podczas mojej kadencji w organizacji nikt nie odchodził z organizacji przez atmosferę na VC, inaczej jest za kadencji @Anon4, wraz ze mną odszedły 4 osoby z organizacji przez wasze zachowanie.'' - ja odszedłem z powodu twoich mądrośći oraz wyzywania w moją stronę bylo git ale jak ty mi na rodziców wjechałeś a ja potem na twoich wjechałem to już zle było po czym nadużyłes praw lidera gdzie mnie mutowałes jak gadalem potem ja ciebie i zabrales mi range bo cie to zabolało ......

7 godzin temu, matibfc.. napisał:

Nic nie wspomniał? sam mi dzisiaj napisałeś na pv że ukarasz go upomnieniem tylko za wlecenie mi na zmarłego członka rodziny, to jak to wreszcie jest?

Sypała? XDDDDDD. Ziomek, ty sam mi przyznałeś że jako V-Lider wolisz robić mało i to żebym ja robił największą robotę w organizacji, żałowałeś dołożyć się do eventu 2000$ który miał promować organizację, więc to ty prędzej prowadziłeś do tego że organizacja się sypała ponieważ nic nie pomagałeś.  

Wywyższałem się? Mutując osoby które robiły patologię na VC po czym ty te osoby odciszałeś? to ty nadużywałeś uprawnień. Nikomu nie gadałem że mają coś robić za uprawnienia na discordzie.

kolejne XDDDD. Czy według ciebie  "pomaganiem w organizacji" jest wyzywaniem przez zarząd członków organizacji od konfidentów  oraz usuwaniem skarg które mogą być nie wygodne dla twojej osoby?

Mamy popołudnie.

@Klocek pozwolił, to czemu nie? sprawę kasy organizacyjnej zamykam w swoich odpowiedziach bo już wytłumaczyłem to wystarczająco.

Przecież @Tapeciarz opuścił bo poszedł do organizacji zakładanej przez @Kartun. Kogo przepraszałem i chciałem w organizacji? wypisz mi tutaj takie osoby.

Nie wyzywałem wtedy Dibo tylko byłem wkurzony na niego, nie wciskaj nie prawdy. Kiedy się śmiałem z jego tik toków? przecież to @Anon4 ciągle cisnął bekę z jego tik toków a ja siedziałem cicho w tym temacie.

....

3 minuty temu, KAM_PL napisał:

,,Przypomnę że podczas mojej kadencji w organizacji nikt nie odchodził z organizacji przez atmosferę na VC, inaczej jest za kadencji @Anon4, wraz ze mną odszedły 4 osoby z organizacji przez wasze zachowanie.'' - ja odszedłem z powodu twoich mądrośći oraz wyzywania w moją stronę bylo git ale jak ty mi na rodziców wjechałeś a ja potem na twoich wjechałem to już zle było 

Przecież to ty człowieku ciągle mnie prowokowałeś na VC oraz wjeżdzałeś mi pierwszy na rodzinę.

4 minuty temu, KAM_PL napisał:

po czym nadużyłes praw lidera gdzie mnie mutowałes jak gadalem potem ja ciebie i zabrales mi range bo cie to zabolało ......

Zmutowałem bo nadużywałeś swoje uprawnienia na discordzie.

2 minuty temu, Vortex*Kuba napisał:

nie to sory jak cicho a 2 dałeś tą kase na rozwój a nie na swoje potrzeby. jeszcze pamiętaj o  pożyce u harego. XD 

Ale już nie ma kaski na rozwój :). Spokojnie, pamiętam o pożyczce. 🙂

Teraz, matibfc.. napisał:

Przecież to ty człowieku ciągle mnie prowokowałeś na VC oraz wjeżdzałeś mi pierwszy na rodzinę.

Zmutowałem bo nadużywałeś swoje uprawnienia na discordzie.

Ale już nie ma kaski na rozwój :). Spokojnie, pamiętam o pożyczce. 🙂

przecież to ty człowieku ciągle mnie prowokowałeś na VC oraz wjeżdzałeś mi pierwszy na rodzinę. -Ciekawe jak 1 raz do org dołączyłes to przy @Anon4wjechales na mnie i na moją rodzine to jest 1 , po 2 prowokwałem ciebie nie wjezdzajac na rodzine póki ty mi nie wjechaleś mam te rzeczy sclipowane więc nie przekręcaj.

Zmutowałem bo nadużywałeś swoje uprawnienia na discordzie.- fajnie naduzywalem a ty jak ostatnio usuwałes graczom odejscia i inne rzeczy a ja mam dowody z tamtego momentu co odwalałes wiec siedz cicho bo się pogrązasz i szykuj sie na egzaminy 8 klasisty okresle to tak jak powiedziałes do jednego członka ,,zaszczekaj to cos dostaniesz "

20 minut temu, matibfc.. napisał:

Mamy popołudnie.

Witam zostałem oznaczony a więc się wypowiem Jak najbardziej jak to zaznaczyłeś odszedłem z organziacji właśnie dlatego że @Kartun tworzy swoją organizację a ty dałeś mi black-liste po czym na pv zacząłeś mnie wyzywać lecz potem usunąłeś wszystkie wiadomości. Przechodząc do SprytsBenga to sam kazałeś wszystkim to nagrywać i właśnie tak jak wyżej wspomniał @xKoKo* kazałeś robić mu jakieś rzeczy typu pajacyki na kamerce a kiedy @SprytsBeng wyłączał kamerkę kazałeś mu ją włączać lub inne tego typu rzeczy. Teraz przechodząc do wyzywania członków wyzywałeś osoby z organizacji kiedy one odchodziły z organizacji od najgorszych bo ty myślałeś że każdy chce być do końca rozgrywki u ciebie w organizacji.
Tyle ode mnie.

3 minuty temu, KAM_PL napisał:

przecież to ty człowieku ciągle mnie prowokowałeś na VC oraz wjeżdzałeś mi pierwszy na rodzinę. -Ciekawe jak 1 raz do org dołączyłes to przy @Anon4wjechales na mnie i na moją rodzine to jest 1 , po 2 prowokwałem ciebie nie wjezdzajac na rodzine póki ty mi nie wjechaleś mam te rzeczy sclipowane więc nie przekręcaj.

Zmutowałem bo nadużywałeś swoje uprawnienia na discordzie.- fajnie naduzywalem a ty jak ostatnio usuwałes graczom odejscia i inne rzeczy a ja mam dowody z tamtego momentu co odwalałes wiec siedz cicho bo się pogrązasz i szykuj sie na egzaminy 8 klasisty okresle to tak jak powiedziałes do jednego członka ,,zaszczekaj to cos dostaniesz "

wyzywałeś każdego członka jak szło , usuwałeś osobom rzeczy  np z odejść , nie miałeś pomysłu by wypromować org, myślisz ze wszystko umiesz bo masz ego wywalone a nie potrafisz nic , masz problemy z wysławianiem się ale jak trzeba wyzywać to jesteś pierwszy a i członków na pv na dc tez wyzywaleś takze ciekawe a troche tych rzeczy jest co odwalałes......

1 minutę temu, matibfc.. napisał:

Pewnie ta..

Usuwałem ponieważ były w nich zawarte rzeczy prowokacyjne oraz nie prawdziwe.

Ty się nie martw o moje egzaminy.

Dalem black-listę bo złamałeś umowę.

powiem tylko tyle: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

https://imgur.com/a/nAEujZH

Co do sprytsbenga to prawda i nie żałuję tego :). Komu kazałem nagrywać? nikomu, powiedziałem że mogą a nie że muszą.

Kogo wyzywałem od najgorszych podczas odejść? żenada.

Usuwałem ponieważ były w nich zawarte rzeczy prowokacyjne oraz nie prawdziwe. - ciekawe bo po logach jak sprawdzałem nie było nic prowokacyjnego także twoje słowa sie ze soba nie łączą

7 godzin temu, matibfc.. napisał:

Pewnie ta..

Usuwałem ponieważ były w nich zawarte rzeczy prowokacyjne oraz nie prawdziwe.

Ty się nie martw o moje egzaminy.

Dalem black-listę bo złamałeś umowę.

powiem tylko tyle: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

https://imgur.com/a/nAEujZH

Co do sprytsbenga to prawda i nie żałuję tego :). Komu kazałem nagrywać? nikomu, powiedziałem że mogą a nie że muszą.

Kogo wyzywałem od najgorszych podczas odejść? żenada.

...

1 minutę temu, matibfc.. napisał:

Zależy o kogo chodzi.

Mogłem to zrobić bo już nie byłem w teorii liderem. 🙂

Jakie transakcje? XD

Nie jestem tobą.

XD nie możesz tak zrobić i zobaczymy transakcje z fcr lub innymi autami i wyzywasz członków  image.png.7ebb6be5bc69c487f7be519b4e97d185.png nie byłeś to tym bardziej nie mogłeś wypłacać XDD 

8 minut temu, matibfc.. napisał:

Zależy o kogo chodzi.

Mogłem to zrobić bo już nie byłem w teorii liderem. 🙂

Jakie transakcje? XD

To jeżeli W teori  nie jesteś liderem to dlaczego wypłacasz pieniądze i montujesz jakieś smieszne limitki to smiesznego PREMIERKA HAHAHA XDDDDD

Teraz, matibfc.. napisał:

Ty, ja mam na was takie dowody że mogę waszą grupę w większości wysłać na perma xDDD.

Klocek nic nie miał przeciwko więc to zrobiłem, ile mam ci razy to tłumaczyć?

,,Ty, ja mam na was takie dowody że mogę waszą grupę w większości wysłać na perma xDDD." - to dawaj 

,,Klocek nic nie miał przeciwko więc to zrobiłem, ile mam ci razy to tłumaczyć?"- ato nie tak ze powinno byc na poczet organizacji 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.