Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na czarnydzony

Klocuchan

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 77816
Login: Klocuchan
Nick oskarżonego: @czarnydzony
Powód skargi: Brak splaty rat
Data zdarzenia: 24.4-29.4
Dowody: https://imgur.com/a/OFKeqvx + logi
Opis sytuacji: Sprzedam graczowi w raty czysta fcr, rat nie splacik to wlatuje skarga. Przy okazji gracz stracil wiekszosc majatku, sprawdzil bym na miejscu administracji czy czasami nie doszlo do przeniesienia go na konto jego kolegi @matibfc..
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.42c52bc065a40ce8b15b35ed700319f0.png

Gracz @czarnydzonynie będzie niczego spłacał.

// wklejam za @czarnydzony ponieważ posiada on punkty na forum.

Jako iż w teorii jestem oskarżony za przeniesienie pojazdu na moje konto z konta gracza @czarnydzonyto również się wypowiem.

Dnia 22.04.2025 którego kolega @czarnydzony kupił pojazd marki FCR-900 za kwotę 110k + 90k w ratę, będąc szczery to spodziewałem się że nie spłaci tej raty lecz nie ingerowałem w to. Po jakoś 10-20 minutach pomyślałem że mogę odkupić pojazd od oskarżonego za kwotę 150k by zarobić na pojeździe ponieważ do niedawna jeszcze bawiłem się w handel z czego również postanowiłem polecieć w handel pojazdu FCR-900. Nie mam sobie nic do zarzucenia, twoja transakcja z graczem nie miała nic wspólnego z moją, nie mam nic więcej do dodania, miłego wieczoru. 🙂

13 minut temu, matibfc.. napisał:

Gracz @czarnydzonynie będzie niczego spłacał.

Jako iż w teorii jestem oskarżony za przeniesienie pojazdu na moje konto z konta gracza @czarnydzonyto również się wypowiem.

Dnia 22.04.2025 którego kolega @czarnydzony kupił pojazd marki FCR-900 za kwotę 110k + 90k w ratę, będąc szczery to spodziewałem się że nie spłaci tej raty lecz nie ingerowałem w to. Po jakoś 10-20 minutach pomyślałem że mogę odkupić pojazd od oskarżonego za kwotę 150k by zarobić na pojeździe ponieważ do niedawna jeszcze bawiłem się w handel z czego również postanowiłem polecieć w handel pojazdu FCR-900. Nie mam sobie nic do zarzucenia, twoja transakcja z graczem nie miała nic wspólnego z moją, nie mam nic więcej do dodania, miłego wieczoru. 🙂

Czyli to ze sprzedaje ci fury (fcr byla tylko przykladem, administracja sobie moze w logach poszukac) po zanizonych cenach i kupuje od ciebie zlom po zawyzonych cenach to tylko przypadek? To niby gdzie indziej podzialy sie te 2 czy tam 3kk ktore lacznie pozyczyl twoj kolega.

12 godzin temu, Klocuchan napisał:

Czyli to ze sprzedaje ci fury (fcr byla tylko przykladem, administracja sobie moze w logach poszukac) po zanizonych cenach i kupuje od ciebie zlom po zawyzonych cenach to tylko przypadek? 

Jeżeli posiadasz jakieś zastrzeżenia co do mojej transakcji z oskarżonym to niech administracja sprawdzi nasze transakcje.

12 godzin temu, Klocuchan napisał:

To niby gdzie indziej podzialy sie te 2 czy tam 3kk ktore lacznie pozyczyl twoj kolega.

Nie wiem, to nie moja sprawa.

Gracz @czarnydzony nie będzie się dał okradać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.