Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na BrachoL

BOOMEK

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18008
Login: BOOMEK
Nick oskarżonego: BrachoL
Powód skargi: Zwlekanie z odmianą a sam chcialbym miec czyste sumienie bez długów 🙂
Data zdarzenia:  02.03.2025
Dowody:   ID POJAZDÓW - 8444, 40701, 48252 +200k (Które nie zostało spłacone gdyż miała być odmiana) za ID 3040
Opis sytuacji: Wymieniłem 3 pojazdy za 1 z graczem BrachoL i miałem doplacić 200k w rate do 01.04.2025(Która nie została uiszczona ze wzgledu na decyzje odmiany), gracz pisal ze gdyby cos nie gralo mozemy sie odeminić. Jednak teraz mnie unika 🙂- Brak kontaktu z graczem 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

obraz_2025-04-29_182120836.png

Nie widzę w logach wiadomości o ewentualnej odmianie. Dodam również, że na takową odmianę, zgodnie z punktem regulaminu macie 24 godziny:

▪️ W przypadku wystąpienia niespodziewanych komplikacji przy sprzedaży/zakupie własności w systemie ratalnym - obie strony mogą poprosić o cofnięcie transakcji w czasie nie dłuższym niż 24 godziny od jej zawarcia - w takiej sytuacji, jeśli własność zmieniła swoje właściwości (np. w pojeździe zmieniono tuning) - jej stan musi zostać przywrócony do stanu sprzed transakcji.

18 minut temu, reezen napisał:

Nie widzę w logach wiadomości o ewentualnej odmianie. Dodam również, że na takową odmianę, zgodnie z punktem regulaminu macie 24 godziny:

▪️ W przypadku wystąpienia niespodziewanych komplikacji przy sprzedaży/zakupie własności w systemie ratalnym - obie strony mogą poprosić o cofnięcie transakcji w czasie nie dłuższym niż 24 godziny od jej zawarcia - w takiej sytuacji, jeśli własność zmieniła swoje właściwości (np. w pojeździe zmieniono tuning) - jej stan musi zostać przywrócony do stanu sprzed transakcji.

Zgodnie z regulaminem tak, co do tematu wymiany na pewno BrachoL wspominał o tym - chwile po wymianie pojazdami, bodajże podczas wizyty u mechanika

dowod 2.png

discord dw.png

31 minut temu, reezen napisał:

Niestety, ale będziesz musiał spłacić te raty.

Czyli dogdanie na piśmie nie jest niczym wiazacym  w tej sprawie? 17.03 dostalem informacje ze mozemy sie odmienic, dzis juz tak nie mozna - gdzie przeciagnie tego tematu   nie jest  moją winą lecz osoby oskarżonej, 

Teraz, reezen napisał:

Dostałeś informacje od osoby, która ma krótki staż w administracji - dlatego mogło dojść do fałszywych informacji. Dodam również, że nie ingerujemy w wiadomości prywatne na discordzie.

Osoba zapewniła mnie ze przekazała te pytanie wyżej- domyslam sie ze osobą z dluzszym strazem niz on sam- dodatkowo chcialbym tutaj zaznaczyc, że to oskarzony ma wywalone- juz dawno po terminie, czekałem pisalem z kiedy bedzie- zero odzewu  (żadnego pytania ani skargi) sam wychodze przed szereg by to uregulować z wasza pomoca gdyz BrachoL zlewa temat. 

To nie lekceważące podejście, a stosowanie się do regulaminu serwera. Z racji, iż masz większość gotówki, to wstępnie dostajesz 2 tygodnie na spłatę gracza tj. 17.05.2025 - przelew wykonaj bezpośrednio do gracza BrachoL, bądź przez bank Los Santos na UID 3904.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.