Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mlody_boost

Danielek.bm

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 66055
Login: Rambo3
Nick oskarżonego: mlody_boost
Powód skargi: pomówienie i nekanie na pv  i rosyłanie danych osobowych  
Data zdarzenia: z 28.04.2025, i  21.04.2025
Dowody: 
Opis sytuacji:  gracz  mnie neka wypisuje jakieś na pv do mnie  pomówienie  po prostu czuje się nekany   ostatnio do mnie się witał po nazwisku  i  to gracze widzieli  prosze o zrobienie coś z tym  bo gracz mi psuje  rozgrywkę
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

mta-screen_2025-04-28_20-34-16.png

mta-screen_2025-04-21_23-18-56.png

mta-screen_2025-04-28_21-09-07.png

(XDD) imie sam mi podales na vc, wiec jak cie widzialem to napisalem hej serafin, co do pisania do 10 lat mlodszej dziewczynki, jesli administracja chce, bardzo chętnie pokaże dziesiątki screenshotow z dowodami na to ze wiedziales ile ma lat, co do nekania bez voda nie ma dowoda pozdro.

Tak jak to dziala w sądzie jesli zakladasz mi rozprawe (w tym wypadku skarge) to ty musisz udowodnic ze ja coś zrobiłem, a nie ja ze tego nie zrobilem pozdro rambo

powiem tak pomówienia  to się zacze od dołonczenia do was do org nigdy nie miałem znikim problemu i mam na to światka  a 2 administracja może logi sprawdzić jak bedzie chciała nie pisałem do 10 latki broń boże  a ss można też przerobić tylko jak to  ktoś ogarnia prosze do mnie wiecej nie pisać na serweże nie życze sobie tego dziękuję 

ale nie pisałem ze piszesz z 10 latka, tylko z 10 lat młodsza od ciebie dziewczynka, zalecam nauczenia się ortografii (powrot do szkoly specjalnej też wchodzi w gre) 

XDD czemu ja musze się bronić ze skargi jakiegos npc. Znajdz dowody i pogadamy kolego od pilotów;))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.