Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kseni oskarżony przez P!oter

P!oter

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Kseni
Data zdarzenia: 27.04.2025.
Opis zdarzenia: Gracz podjechał lawetą na giełdę, gdzie po pierwsze: Zostawił lawetę bez włączonych świateł ostrzegawczych, a po drugie co zatem jest powodem skargi: Gracz założył blokadę na koło gdy obok pojazdu znajdował się właściciel, po szybkiej chwili właściciel pojazdu wsiadł do niego, a oskarżony pracownik stał obok i nabijał sobie minuty gdzie pisał, że on może sobie zabrać pojazd na parking policyjny nawet jeśli ktoś w nim jest, ale tego nie zrobi od razu bo się z nami droczy. Gracz nie zna regulaminu frakcji i nie powinien zajmować się czymś czego nie potrafi. 

P.S. Gdy trzeba będzie dać więcej dowodów np. logi serwerowe to proszę napisać, dołączę je w odpowiedzi poniżej.
Dowody: https://imgur.com/a/eRsdTh8

Po 1: " §4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.) "

po 2:§24. Pracownik frakcji nie ma obowiązku ściągnięcia blokady z koła pojazdu i oddania go graczowi, który pojawił się po jej założeniu.

po 3: Jak chciałem podjechać lawetą to nagle znalazło się 10 bohaterów którzy zastawili pojazd z blokadą swoimi pojazdami i nie dało się go zabrać.

Ostatecznie nie chciało mi się kłócić z przysłowiowymi bohaterami, więc zdjąłem blokadę i pojechałem dalej robić swoje

auto.czesci (aniol.z.ludowej) Elegant z giełdy.png

zjeb ze skargi giełda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.