Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na <TheDreamer>

Laguna2GT2.0T

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KrakowskaMaczeta

Nick(i)  TheDreamer 
Powód skargi: Administrator zarzuca mi coś czego nie zrobiłem 
Data zdarzenia: 25 Kwietnia 2025, 23:47
Dowody: Lista kar
Opis sytuacji: Administrator osądza mnie za coś czego nie zrobiłem nie posiada on dowodów chce wrzucić mnie na mine + złe skalowanie kary. Tak samo mogę powiedzieć że Administrator o którym jest temat latał samochodem i wlatywał w ludzi nikt nie ma dowodów ale musicie mi uwierzyć. Na dodatek moje auto nie było nawet w 1% uszkodzone.

Witam.

1 minutę temu, KrakowskaMaczeta napisał:

chce wrzucić mnie na

Ostatnią rzeczą jaką chciałbym zrobić na serwerze to utrudnić rozgrywkę innym graczom....

2 minuty temu, KrakowskaMaczeta napisał:

złe skalowanie kary

Kara została poprawnie wyskalowana, skoro skończyła Ci się kara która trwała 14 dni to logicznym jest, że następna kara będzie dłuższa. Nie rozumiem co w tym dziwnego.

3 minuty temu, KrakowskaMaczeta napisał:

Tak samo mogę powiedzieć że Administrator o którym jest temat latał samochodem i wlatywał w ludzi nikt nie ma dowodów ale musicie mi uwierzyć. 

Logicznym jest że jak widzę jakąś sytuację to reaguję. Nie mam obowiązku posiadania dowodów no bo nie oszukujmy się nikt mi pamięci dyskowej nie kupi to po pierwsze. Druga sprawa szkoda by mi było czasu na tworzenie nagrania z każdej pojedynczej rzeczy. Na koniec pamiętaj, że nie każdy ma też sprzęt który pozwoli na stałe nagrywanie służby czy też robienie powtórek.

Co do samej sytuacji, jedziesz od strony mechanika SF w stronę spawnu, zjeżdżając górka jedziesz środkiem drogi. Następnie uszkadzasz dwóch innych graczy i jak gdyby nigdy nic jedziesz dalej. Logiczne że zostajesz ukarany. Chwilę po tym jak widzisz mój nick cofasz się i mnie przepraszasz. Chwilę po tym odjeżdżasz i nie zamierzasz nawet zapłacić dla graczy których uszkodziłeś. Podejrzewam że gdybym nie był zalogowany na administracji w tamtym czasie nawet byś się nie zatrzymał tylko pojechał dalej. Tyle ode mnie, miłego wieczoru.

5 minut temu, TheDreamer napisał:

Witam.

Ostatnią rzeczą jaką chciałbym zrobić na serwerze to utrudnić rozgrywkę innym graczom....

Kara została poprawnie wyskalowana, skoro skończyła Ci się kara która trwała 14 dni to logicznym jest, że następna kara będzie dłuższa. Nie rozumiem co w tym dziwnego.

Logicznym jest że jak widzę jakąś sytuację to reaguję. Nie mam obowiązku posiadania dowodów no bo nie oszukujmy się nikt mi pamięci dyskowej nie kupi to po pierwsze. Druga sprawa szkoda by mi było czasu na tworzenie nagrania z każdej pojedynczej rzeczy. Na koniec pamiętaj, że nie każdy ma też sprzęt który pozwoli na stałe nagrywanie służby czy też robienie powtórek.

Co do samej sytuacji, jedziesz od strony mechanika SF w stronę spawnu, zjeżdżając górka jedziesz środkiem drogi. Następnie uszkadzasz dwóch innych graczy i jak gdyby nigdy nic jedziesz dalej. Logiczne że zostajesz ukarany. Chwilę po tym jak widzisz mój nick cofasz się i mnie przepraszasz. Chwilę po tym odjeżdżasz i nie zamierzasz nawet zapłacić dla graczy których uszkodziłeś. Podejrzewam że gdybym nie był zalogowany na administracji w tamtym czasie nawet byś się nie zatrzymał tylko pojechał dalej. Tyle ode mnie, miłego wieczoru.

Jakim cudem uszkodziłem 2 graczy a moje auto nie było uszkodzone nawet w 1%. Jeśli mówisz że nie każdy ma sprzęt do robienia powtórek to czemu chcesz ode mnie dowód na priv ?

16 minut temu, TheDreamer napisał:

Co do samej sytuacji, jedziesz od strony mechanika SF w stronę spawnu, zjeżdżając górka jedziesz środkiem drogi. Następnie uszkadzasz dwóch innych graczy i jak gdyby nigdy nic jedziesz dalej.

[2025-04-25 23:55:11] [Output] : << [90] TheDreamer: Jechałeś środkie i nagle jak zobaczyłeś, że jedzie auto z przeciwnego pasa to w nie skręciłeś.

Widzę że tutaj się coś nie zgadza na Pv piszesz mi o jednym graczu a tutaj nagle się pojawia drugi.

10 godzin temu, KrakowskaMaczeta napisał:

Jakim cudem uszkodziłem 2 graczy a moje auto nie było uszkodzone nawet w 1%.

Osobiście nie zwróciłem uwagi czy twój pojazd został uszkodzony, w zasadzie dużo to by nie zmieniło. Mogło dojść do błędu graficznego, gdy pojazd się nie uszkodził. W tej sytuacji jest jednak pewien inny problem, mianowicie jazda środkiem drogi, co samo w sobie łamie KRD do tego dochodzi nam jeszcze taran.

Jeśli mówisz że nie każdy ma sprzęt do robienia powtórek to czemu chcesz ode mnie dowód na priv ?

Twierdziłeś, że doszło do desynchronizacji, skoro coś takiego miało miejsce to chciałbym potwierdzenie z twojej perspektywy. Gdyby to faktycznie się wydarzyło, nie wjechałbyś w żadnego gracza czyż nie? Nie posiadając takich dowodów nie mogę Ci ufać jedynie na słowo.

Widzę że tutaj się coś nie zgadza na Pv piszesz mi o jednym graczu a tutaj nagle się pojawia drugi.

Oczywiście, że się zgadza. W momencie zjazdu z góry taranujesz dwa pojazdy, lecz praktycznie 2-3 sekundy przed uderzeniem skręcasz w gracza jadącego z przeciwnego pasa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.