Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ sprzedane [L]Feltzer 2.9ON

(BOT)WhiteShadow

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (BOT)WhiteShadow

VUID/ID pojazdu: 50203

Model pojazdu: Feltzer

Silnik pojazdu: 2.9ON

Przebieg pojazdu: duży xD

Dodatki: felga stalowa prestizowa

Sposób kontaktu: Tylko post

Dodatkowe informacje: sprzedaje bo przy kupnie nie zauważyłem że to klekot xD

Cena wywoławcza: 50.000$

Minimalna kwota przebicia: 3.000$

Data i godzina zakończenia licytacji: 26.04.2025 r godzina 18:00

Zdjęcie pojazdu: 

Oświadczam iż zapoznałem się z regulaminem licytacji i zobowiązuje się wywiązać z obowiązujących mnie punktów: TAK

Messenger_creation_DD8E229F-2F12-4C2F-9EA1-7C96E3BF2488.jpeg.0a6df6936c10d6d74509bef91094e4eb.jpeg

3 godziny temu, vercy napisał:

Ofertę wysłał o godzinie 18:00, forum nie wyświetla sekund więc ofertę mógł nawet wysłać o 18:00:59 i by wygrał, proszę o odmianę z graczem @(BOT)WhiteShadow po prostu zwracając mu pojazd, ty otrzymasz gotówkę, a on sprzeda auto graczowi @TeletubisSzef.

No to muszę niestety zasmucić faktem, że gotówki już nie posiadam, niech oni po prostu sobie sprzedadzą pojazd chłopak sobie 3k zarobi, mi nie zależy na tej dokładności 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.