Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mizshift

mrwhite

Rekomendowane odpowiedzi

Login: maks123
Nick(i) oskarżonego(/ych): Mizshift @Mizshift
Powód skargi: Mute na 2 dni za "prowokacje"
Data zdarzenia: 24.04.2025r
Dowody: Usunięte ze względu na wrażliwe dane 
Opis sytuacji: Otrzymałem mute od Mizshifta za "prowokację", Jedyne co zrobiłem to odpowiedziałem na zadaną odpowiedz gracza - jego pytanie "ile ty masz lat" Moja odpowiedz - "Więcej niż ty mentalnie". W regulaminie nic nie piszę na temat mute za prowokację zwłaszcza, że nic za bardzo nie zrobiłem nawet jeśli byłby podpunkt o właśnie prowokacji. Rozumiem że jest administratorem tego serwera, lecz jego zachowanie na discordzie na pv jest niestosowne. Chcę rozwiązać z nim sprawe a on odpisuje mi zamiast koledze ze jestem "12 letnim pajacem który gra w fortnite" Najwidoczniej obgaduje też ludzi co piszą do niego co jest nie miłe oraz obrazliwe. A najprawdopodobniej jak do mnie tak napisał to do innych też tak możliwe że pisze.

Jego wymówką jest to, że jest to w jakimś regulaminie administracji, oraz że  nie musi być w regulaminie. Nawet jesli nie ma w zwyklym w regulaminie to gracz ma sie domyslec ze za takie cos mute nie ma?

Witam więc tak co do muta gdyby nie twoje wcześniejsze wyciszenie od Suzanne na 1 dzien za brak kultury   wtedy byłbym w stanie nadać tylko ostrzeżenie. Lecz nie mógłbym dzisiaj  tak postąpić bo doszło by do skalowania błędnego. W mojej ocenie to co pisałeś w strone gracza Mi_chal*Jumper było prowokacyjne, zamiast spokojnie pracować na drwalu woleliście obaj dogryzac sobie   za co poszla słuszna kara w mojej ocenie. Co do screena ktorego tu umieściłeś miło z twojej strony że posiadasz Vencorda lub BetterDiscord który umożliwia ci  czytanie usuniętych wiadomości, nie bede wnikać w to bo nie jest to tematem skargi. Krótko podsumowując zrobiłem źle wysyłając  tego screena i to co napisalem miało pójść do innego członka adm z który wtedy pisałem  zle kliknąłem myszką  na prywatnych wiadomościach  no i sie wkleiło. Najmocniej przepraszam za to obiecuje że to jest mój pierwszy i ostatni raz takie zaniedbanie. Liczę  na łagodną karę w tej sytuacji, tyle odemnie. Miłego dnia.

Wiadomość sama w sobie mogła zostać odebrana jako prowokacja, co do tego nie ma żadnych wątpliwości.

Nie mniej jednak, sytuacja, w której wysyła się tego typu wiadomości nigdy nie powinna mieć miejsca - czy to do innych członków administracji czy to do samego gracza. 

W związku z odejściem Administratora z szeregów administracji w ramach przyjętych skarg - Administratorowi nie przysługuje powrót.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.