Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Soszkq

Anon4

Rekomendowane odpowiedzi

XDBuKXT.png

M3o7SmR.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj moim i Państwa gościem będzie @Soszkq, z którym przeprowadzę wywiad. Serdecznie zapraszam do przeczytania materiału.

vgC1HDp.png

A: @Anon4 | S: @Soszkq

A: Witam, z tej strony Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
S: Witam, z tej strony tuner wizualny @Soszkq, z wielką chęcią.

A: Czy chciałbyś się przedstawić naszym czytelnikom?
S: Pewnie, nazywam się Mateusz, mam 19 lat. Ukończyłem kierunek mechanik monter-maszyn i urządzeń. Obecnie pracuje, a w wolnym czasie interesuję się motoryzacją.

Hqn4rCC.gif

A: Wspomniałeś, że skończyłeś kierunek mechanika. Co trzeba wiedzieć, żeby zostać mechanikiem?
S: Myślę, żeby zostać mechanikiem, na pewno trzeba wiedzieć, jak działają różne silniki, przekładnie bądź układy hydrauliczne itp. Przydatna też jest wiedza, jakie mamy tworzywa sztuczne, smary, oleje oraz jak to się używa. Co najważniejsze to potrafić obsługiwać narzędzia.

A: Jak zaczęła się twoja przygoda z MTA oraz serwerem ProjectRPG?
S: Moja przygoda z MTA zaczęła się dość ciekawie. Kiedyś podczas oglądania YouTube natrafiłem na czyjegoś live, na którym właśnie było MTA. Zaciekawiła mnie ta gra i stwierdziłem, że warto spróbować. A jeśli chodzi o ProjectRPG, to natrafiłem na ten serwer przypadkowo z grupą znajomych w 2020 r.

A: Jesteś tunerem wizualnym na serwerze. Jak to jest być takim tunerem?
S: Bycie takim tunerem wizualnym to trochę jak bycie mechanikiem. Odczucia są naprawdę super, gdyż zajmuje się montowaniem felg, bodykitów oraz innych fajnych modyfikacji wizualnych, a to wszystko niedaleko urzędu LV w Bone County.

qX7kkWz.gif

A: Z tego, co się dowiedziałem, jesteś członkiem zarządu organizacji Hotel California. Jakie masz obowiązki w organizacji?
S: Tak, jestem członkiem zarządu na stopniu Business Manager, moimi głównymi obowiązkami to wpisywanie plusów, oraz pilnowanie urlopów (dłuższych nieobecności) członków.

A: Jaka panuje atmosfera w tej organizacji?
S: Atmosfera jest miła i przyjazna dla każdego.

A: Czy chciałbyś wstąpić do jakieś frakcji serwerowej? A jak tak to, do jakiej i dlaczego?
S: Na chwilę obecną nie chciałbym występować do żadnej frakcji. Życie tunera jak najbardziej mi odpowiada i nie potrzebuję żadnych dodatkowych obowiązków.

WnVix0o.gif

A: Dobrze, a więc pod koniec, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
S: Pewnie, pozdrawiam całą organizację Hotel California oraz dziękuję za wywiad.

A: Również dziękuję za udzielenie wywiadu. Życzę Ci miłego dnia.
S: Miłego dnia.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę. Mam nadzieje, że mój wywiad z @Soszkq podobał się Wam. Do zobaczenia w następnych artykułach bądź wywiadach. Był z Wami Reporter @Anon4.
Życzę miłego dnia!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

xRepIhM.png5pGrbSX.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.