Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

matibfc..

Rekomendowane odpowiedzi

Login: matibfc..
Nick(i) oskarżonego(/ych): @amz.
Powód skargi: Nie słuszne nadanie kary.
Data zdarzenia: 21.04.2025
Dowody: https://projectrpg.pl/punishments/?sortdirection=desc&quicksearch=matibfc.. 
Opis sytuacji: Hej, dnia dzisiejszego napisałem do innego gracza żeby ogarnął rzecz intymną u płci przeciwnej, co fakt, przyznaję że nie było to kulturalne lecz posiadam wątpliwości co do nadanej kary ponieważ taką ostatnią karę otrzymałem w czerwcu tamtego roku a dawno już nie miałem Warna z takim powodem, skąd też taki wymiar kary? Nie uważasz że tutaj nie powinno być ostrzeżenia? Chciałbym poznać zdanie oskarżonego.

Witam, złamałeś regulamin serwera, więc odpowiednio na to zareagowałem. Nie mam obowiązku pierw Cię "warnować", w tym przypadku wystosowałem wobec Ciebie karę czasową na okres 5 godzin. Uważam, że kara została nadana słusznie i nie mam nic sobie do zarzucenia, pozdrawiam.

Teraz, amz. napisał:

Witam, złamałeś regulamin serwera, więc odpowiednio na to zareagowałem. Nie mam obowiązku pierw Cię "warnować", w tym przypadku wystosowałem wobec Ciebie karę czasową na okres 5 godzin. Uważam, że kara została nadana słusznie i nie mam nic sobie do zarzucenia, pozdrawiam.

Wystarczy spojrzeć na moją listę kar, myślę że w administracji to jest twój początkowy obowiązek przed ew. nadaniem kary. Co fakt, tą wiadomość można uznać jako "Brak kultury" ale nie zwyzywałem go przecież. Tutaj lepsze by było nadanie Warna w mojej opinii.

Teraz, matibfc.. napisał:

Wystarczy spojrzeć na moją listę kar, myślę że w administracji to jest twój początkowy obowiązek przed ew. nadaniem kary. Co fakt, tą wiadomość można uznać jako "Brak kultury" ale nie zwyzywałem go przecież. Tutaj lepsze by było nadanie Warna w mojej opinii.

Nie rozumiem dlaczego próbujesz mi narzucić, że nie spojrzałem na Twoje kary przed nadaniem mojej. Owszem, po przyjęciu raporta przeanalizowałem Twoją sytuację i stwierdziłem, że nadam Ci karę wyciszenia na okres 5 godzin. Jak wyżej wspomniałem, nie mam obowiązku Cię "warnować" i od mojej osoby zależy wymiar kary.

1 godzinę temu, amz. napisał:

Nie rozumiem dlaczego próbujesz mi narzucić, że nie spojrzałem na Twoje kary przed nadaniem mojej. Owszem, po przyjęciu raporta przeanalizowałem Twoją sytuację i stwierdziłem, że nadam Ci karę wyciszenia na okres 5 godzin. Jak wyżej wspomniałem, nie mam obowiązku Cię "warnować" i od mojej osoby zależy wymiar kary.

Na jakiej podstawie wystawiłeś mi kare a nie ostrzeżenie? Widziałem że osoby z gorszą listą kar i gorszym zachowaniem i  dostawali warny. Nie napisałem tą rzecz do niego ponieważ mieliśmy konflikt tylko w sposób humorystyczny.

22 minuty temu, matibfc.. napisał:

Na jakiej podstawie wystawiłeś mi kare a nie ostrzeżenie? Widziałem że osoby z gorszą listą kar i gorszym zachowaniem i  dostawali warny. Nie napisałem tą rzecz do niego ponieważ mieliśmy konflikt tylko w sposób humorystyczny.

Na takiej podstawie, że złamałeś regulamin serwera. Miałem prawo do ukarania Ciebie i to zrobiłem. Tłumaczenie, że robiłeś to w celach humorystycznych nie przejdzie, nadal jest to łamanie regulaminu, którego musisz przestrzegać podczas komunikacji z innym graczem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.