Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kseni - oskarżony przez kwNEQU

kwNEQU

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście pojazd zabrałem na parking policyjny, ponieważ dosłownie rzut beretem masz parking na którym mogłeś go zostawić i nic bym z tym nie zrobił. Natomiast wiele osób w których się znajdujesz parkujecie nagminnie na chodniku na terenie giełdy, co jest też dla mnie męczące ponieważ nie chce też was obciążać kosztami za parking policyjny lecz nie dajecie wyjścia. Właściciela też nie było przy samochodzie więc uznałem go za porzucony.

kwNEQU Club.png

Pozwolę tu zacytować pewien punkt z Kodeksu Ruchu Drogowego który obowiązuje na serwerze : " §4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.) " . Oznacza to, że nie możesz ustać pojazdem nawet na chwilę, od tego jest parking przed wjazdem do giełdy. Adept nie popełnił błędu skargę odrzucam i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.