Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Garnuch.
Nick(i) oskarżonego(/ych): Kartun oraz bolkaa.
Powód skargi: Niegodne reprezentowanie administracji serwera, łamanie regulaminu serwera oraz brak reakcji na jego łamanie przez innych graczy.
Data zdarzenia: 21.04.2025.
Dowody: https://streamable.com/pnksom https://streamable.com/9k7hba
Opis sytuacji: Po czynnościach na służbie SAPD oczekiwałem na SARA w celu odholowania pojazdu, po chwili zauważyłem, że gracze zablokowali mój radiowóz. Jednym z kierowców był Kartun a drugim kierowcą był Tapeciarz, cała akcja trwała dłuższą chwilę oraz ze strony administracji nie doszło do reakcji a wręcz doszło z ich strony do dołączenia się w utrudnianie mi rozgrywki. 5.3 Zakazuje się blokowania i/lub tarasowania drogi właścicielowi posiadłości, pojazdu. Regulamin gry dostępny na forum.

Uszanowanie,
We frakcji SAPD posiadasz ŚPB - Środki przymusu bezpośredniego i paragraf:
§4. Utrudnianie pracy funkcjonariuszowi publicznemu - $500.
Wystarczyło użyć ŚPB i nas podliczyć, tyle ode mnie pozdrawiam.

Zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć zachowania Supporterów, a co najlepsze widząc ich odpowiedzi jestem w stanie stwierdzić, że nie widzą w tym nic złego. Takie zachowanie nie przystoi graczowi, a co dopiero członkom administracji, którzy to powinni dawać przykład do naśladowania - w tym przypadku jest wręcz odwrotnie.

W związku z tym Supporterzy zostają zawieszeni w swoich funkcjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.