Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Ukyori

houdini

Rekomendowane odpowiedzi

Login: houdini
Nick(i) oskarżonego(/ych): Ukyori
Powód skargi: Źle wyskalowana kara
Data zdarzenia: 21.04.2025r.
Dowody: Moja lista kar
Opis sytuacji: Witam, ja rozumiem że kara ma być adekwatna co do czynu ale Pan supporter się chyba delikatnie zapomniał bądź też źle sprawdził daty (wiadomo każdemu może się zdarzyć) i wyskalował mi mute na 2dni nie rozumiem na jakiej podstawie skoro ostatnia moja kara wyciszenia miała miejsce 6 wrzesnia 2023 roku.

Kara została nadana z uwzględnieniem twojej historii kar i moim zdaniem stanowi minimum jakie powinieneś i otrzymałeś w związku z dzisiejszymi wypowiedziami na chacie globalnym.

Nie uważam, że pisanie na chacie globalnym przez byłego administratora, że gracz jest "do sprawdzenia", bo znajduje znajdźki na chacie globalnym jest odpowiednim zachowaniem. Podejrzewasz gracza, to go zgłoś, a nie wpływasz negatywnie na wizerunek gracza, bez dowodów (gdyż zakładam, że takowych nie posiadasz), jako były członek administracji, gdzie gracze raczej liczą się z twoją opinią.

Spoiler

2025-04-21 15:57:30    houdini    specujcie go on pewnie od znajdzki do znajdzki jezdzi jakby mial wykrywacz metali

Otrzymałeś karę również za groźby. Nie posiadam informacji, czy ktoś z naszego grona wynosi informacje, czy też nie. Jednak wypowiedzi, że posiadasz większą wiedzę niż gracz i możesz mieć bez problemu dostęp do jego IP, jako były administrator, nie są na poziomie zwykłych żartów i mogą posiadać ziarnko prawdy.

Spoiler

2025-04-21 15:35:06    houdini    spoko mam znajomosci w administracji zaraz twoje ip mamy
2025-04-21 15:58:23    houdini    ale reporta napisales na mnie > nie l;adnie mordko
2025-04-21 15:58:30    houdini    co ty myslisz ze jak admina nie mam to niew idze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.