Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na PaiR.

krolowajulia

Rekomendowane odpowiedzi

Login: maciek.bot
Nick oskarżonego: @PaiR.
Powód skargi: Niekompetentność, nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, niepoprawnie wykonuję swoje obowiązki, faworyzacja, niesprawiedliwe podchodzenie do spraw konfliktowych, wyznaczanie jednej osoby (gorszej) przez co ta druga cierpi, pomimo tego, że nie zrobiła nic złego, brak bezstronności.
Data zdarzenia: 03.02.2021r
Dowody: Wszystko będzie zawarte poniżej w opisie sytuacji.
Opis sytuacji: Zacznijmy może od początku, niekompetentny Moderator o pseudonimie PaiR. niepoprawnie wykonuje swoje obowiązki, przejdźmy do tego, że w dniu 03.02.2021r, napisałem reporta na gracza, który notorycznie mnie przejeżdżał, tutaj podsyłam odnośnik do dowodów, które były załączone w reporcie <https://imgur.com/a/XH2tZhR>, gracz został słusznie ukarany zabraniem prawa jazdy na okres pięciu dni. Gracz w trybie natychmiastowym napisał apelację z nagraniem wychodzącym na moją niekorzyść. Moderator rozpatrzył tę apelację pozytywnie i nadał mi bana na okres 21 dni, odnośnik do apelacji tego gracza:

Teraz przejdźmy do sedna, niekompetentny Moderator napisał, że nadaje mi karę za... cytuję: ,,@maciek.bot zostaje ukarany banem za utrudnainie rozgrywki a także oszustwo administracji." koniec końców, zostałem ukarany jeszcze jednym bezsensownym powodem, a brzmi on następująco: ,,podawanie fałszywych dowodów", jako iż jestem bardzo uprzejmym graczem, teraz przytoczę definicję ,,fałszywego dowodu", a brzmi ona następująco: Zauważyć bowiem należy, iż przedmiotem dowodu są fakty mające znaczenie dla sprawy, a dowody fałszywe to takie, które są nieprawdziwe ~~ Jak możemy zauważyć ponownie na tym odnośniku: <https://imgur.com/a/XH2tZhR> dowody są rzetelne, nie są podrobione, ani w żaden sposób oszukane, gracz celowo i z premedytacją taranował moją personę. Dobrze, przejdźmy dalej, bo to jeden powód z wielu, następną sprawą jest to, że ten Moderator ma ogromne problemy z czytaniem ze zrozumieniem, na prawdę... Mam młodszą siostrę która ma 11 lat, pokazałem jej swoją apelację i ona zrozumiała prędzej i beż jakiegokolwiek problemu jej treść, gdzie PaiR. miał ogromne problemy i nadal sądzę, że nie pojął jej. W apelacji numer jeden napisałem jasno i wyraźnie, cytuję: 

,,Wyjaśnienie: Sprawa wygląda następująco, biegłem od SF do Blueberry z moim serdecznym przyjacielem @vavzu.bot, dokładnie cała sytuacja zaczęła się od tego miejsca <https://imgur.com/a/zDcPOgV> od zdjęcia oznaczonego numerem jeden, gracz w Boxville zadał mi obrażenia pojazdem, oczywiście od tyłu, bo jechał od SF, byłem dm'owany aż do miejsca oznaczonego numerem 2 na screenach. Następnie gracz włączył nagrywanie i nagrał później jak specjalnie wbiegłem mu z 4 razy pod maskę. Napisałem na gracza reporta z dowodami gdzie mnie dm'uje i jak widać na screenach, dowody są rzetelne, bo gracz tak czy siak mnie dm'ował.

Teraz to streszczę, gracz od miejsca oznaczonego numerem jeden w tym odnośniku <https://imgur.com/a/zDcPOgV> zaczął mnie VDM'ować, gdyż biegłem do Blueberry P O B O C Z E M, po pierwszym uderzeniu olałem temat, lecz gracz robił to notorycznie, aż do miejsca oznaczonego numerem dwa, podczas tego DM'owania, informowałem gracza, że robię rzekomo screenshoty, aby się odczepił, lecz to jeszcze bardziej go nabuzowało i napisałem mu, że informuję o skardze, najwyraźniej tak go to ruszyło, że włączył nagrywanie i nagrał jak w późniejszym etapie wbiegałem mu celowo pod koła, aby zapłacił za ten VDM, który się odbywał notorycznie 30 sekund wcześniej, musiałem jakoś zdobyć dowody, gdyż prędzej nie robiłem zrzutów ekranu.

Streściłem wyjaśnienie, którego PaiR nie potrafił w obu apelacjach zrozumieć. Dobrze napisałem kolejną apelację i nadal PaiR wykazywał się totalnym brakiem kompetentności, m.in. tym że stwierdził iż VDM jest dozwolony dopóki gracz nie umrze, czyli według niego, przypominam WEDŁUG OSOBY KTÓRA ROZPATRUJĘ SKARGI CZASAMI NA FORUM dozwolone jest VDM'owanie osoby aż do 1 HP i zostawianie go.. i nie jest to VDM, ponieważ gracz nie umarł, tylko żyje. 

Dobrze, napisałem drugą apelację, gdzie znowu rozpisałem mu wszystko jak dla dziecka z 4 klasy podstawówki i znów nie zrozumiał sensu tej apelacji jak i wyjaśnienia, zacznijmy może od tego, iż poinformowałem go gdzie gracz mnie VDM'ował, rozpisałem mu to jak dziecka a co napisał PaiR? 

image.png.245f16e69e547f72598a76047501f7e6.png

Szczerze? Myślałem, że się popłacze ze śmiechu.. Ale to jeszcze nie wszystko.. było jeszcze śmieszniej...

Idźmy dalej.. PaiR, oczywiście rozpatrzył mi kolejną apelację negatywnie, nic dziwnego, dobrze wiemy na kogo pisałem kiedyś skargi i kogo przeze mnie nie ma na serwerze, również dobrze wiemy z kim ta osoba trzyma i do teraz trzyma.

PaiR, dodał małą notkę do tej apelacji, po której dosłownie wraz z 8 osobami padliśmy na deski, dowiedziałem się, że to ja VDM'owałem gracza XD! Jeszcze raz, serio ja nie żartuję, napisałem na gracza reporta za VDM i PaiR. stwierdził, że ja maciek.bot BEZ PRAWA JAZDY VDM'owałem gracza i dodał mi +7 dni do bana. 

7 za VDM! XD!, oczywiście kolejne 7 za oszustwo, którego w żadnym momencie się nie dokonałem. Oczywiście zostało mi wmówione, że to moja winą, ponieważ nie nagrywałem tej sytuacji.. Nie wspomnę o kolejnych 7 dniach za utrudnianie rozgrywki, gdzie najwyżej gracze, którzy utrudniają dostają kicka, lub też warna, albo po prostu NIC, ale jak dobrze wiemy kim jestem, to trzeba mi dowalić.

Podsumowując, Moderator nie wykonuję poprawnie swoich obowiązków, wszystko opisałem powyżej, rozpatruję skargę pozytywnie na podstawie moich dowodów, podczas apelacji tego gracza wymierza srogą karę w moją stronę, którą nie powinna być karą, gdyż osobiście spotykam się pierwszy raz z tym, że ktoś za reporta, wyrywa 21 dniowego bana. Dodaje kolejne bezsensowne powody do ukarania gracza, dowód w apelacji gracza, z dwóch powodów zrobił się trzy z tego dwa totalnie niesłuszne a ukaranie za ten trzeci to absurd. Nie potrafi czytać ze zrozumieniem oraz podczas rozpatrywania konfliktów nie jest bezstronny.

Na koniec mam jeszcze jedną prośbę, na dokładne i szczegółowe rozpisanie za co mnie ukarałeś wraz z taryfikatorem, jeżeli będziesz wciąż brnąć w swoją niewinność i sprawiedliwość jak PiS.

Edit #1: Również pragnę napomnieć, iż Moderator w podobnych sytuacjach w dziale skargi na graczy, rozpatruję takie skargi m.in. odrzuceniem, ale jak wiadomo kim jestem to trzeba mocniej B) - Jest to kolejny dowód na brak bezstronności podczas pełnienia obowiązków.

Odnośniki do wszystkich apelacji: 

Z poważaniem,

maciek.bot

AEDIT: Usunąlem tę końcówkę której nie mogles się pozbyć //PaiR.

No cześć, tak więc jak już wspominałem we wcześniejszych skargach

VDM z twojej strony

- błędne oskarżenie, tu się zgodzę i juz za to przeprosiłem.

11 godzin temu, maciek.bot napisał:

https://imgur.com/a/zDcPOgV> zaczął mnie VDM'ować, gdyż biegłem do Blueberry P O B O C Z E M

Na to również Ci odpowiedziałem, tak długo jak nie masz żadnego dowodu można uznać to za fałszywe oskarżenie.

A propo falszerstw, uznalem twoje dowody za falszywe z powodu tego w jaki sposób zrobiłeś zdjecia pod zgłoszenie:

https://imgur.com/a/XH2tZhR

Z początku myślałem, że gracz faktycznie Cię rozjeżdżał, jednak to zmieniło mój punkt widzenia.

https://imgur.com/a/IcPCMZv ( przy okazji chciałbym zauważyć twój brak kultury na chacie. )

Swoją drogą, po części sam się do tego przyznaleś:

i nagrał później jak specjalnie wbiegłem mu z 4 razy pod maskę.

DM jest to celowe zadawanie obrażeń (specjalnie dla Ciebie podkreślę, ponieważ faktycznie zadawanie obrażeń rownież wlicza się do VDM - tutaj też się zgodzę), jednak jest to CELOWE zadawanie obrażeń, wbieganie ludziiom pod koła, by sprawa wyglądała tak, jakby specjalnie Ciebie rozjeżdżał.

faworyzacja

Jestem ciekaw, w którym momencie przy pokazaniu mi dowodów twojego wbiegania pod koła od CherryBombel mozna uznać to za faworyzację.

Cytat

I zaraz tak powiesz, A GDZIE SSY Z TUNELU?!?!?! nie robiłem, bo miałem w to wylane, VDM może się zdarzyć nawet nie celowo, lecz gracz nadal to robił i pierwszego ss'a strzeliłem w tunelu, gdzie wysłałem powyżej w imgurze i kolejnego przy Easter Bay Airport :))))))

Może gdybys nie mial "wylanego" na to, gracz zostałby ukarany.

https://imgur.com/a/5AANKcQ - To, co mi podesłałeś miało się nijak do sytuacji. Na zdjęciu można co najwyżej wywnioskować ze gracz stał na poboczu a ty biegłeś wraz z kolegą z przodu środkiem ulicy.

Nie wspomnę o kolejnych 7 dniach za utrudnianie rozgrywki, gdzie najwyżej gracze, którzy utrudniają dostają kicka, lub też warna, albo po prostu NIC, ale jak dobrze wiemy kim jestem, to trzeba mi dowalić.

8. Graczowi pełniącemu funkcje administracyjne zezwala się stosować kary według własnej skali lecz wymaga się od niego sprawiedliwego wymierzania kary w stosunku do złamanych zasad Regulaminu Serwera.

8.1. Administracji zezwala się na stosowanie bardziej dotkliwych kar dla graczy, którzy lamią regulamin po raz kolejny.

Cytat

Utrudnianie rozgrywki: Z tym powodem jedynie mogę się zgodzić, bo utrudniłem mu rozgrywkę, tak jak on mi na początku, gdzie tego nie nagrał.

Sam się przyznałeś, mam własną skalę której podstawą dlugości przy wymierzanej karze jest m.in prawdomówność i słuszność. Jeśli uważasz, ze nie utrudniałeś rozgrywki wbiegajac mu pod koła jednocześnie odpisując do gracza teksty podczas robienia ssow spod jego auta cyt. "- Nagrane; - Zesrane-ulica biegniesz; -sram", to niestety chyba mamy odmienne zdanie nt. temat.

Za to że się przyznaleś dodatkowo skróciłem Ci karę, o czym sam z resztą wiesz.

dobrze wiemy na kogo pisałem kiedyś skargi i kogo przeze mnie nie ma na serwerze, również dobrze wiemy z kim ta osoba trzyma i do teraz trzyma.

Tutaj uznaję to za oczernienie mnie i mojej bezstronności. To że znam grono osób, które znam nie ma nic do tego w jaki sposób rozpatruję skargi. Dodatkowo nie masz żadnego dowodu wskazującego na to, że tak faktycznie mogłoby być.

gdzie najwyżej gracze, którzy utrudniają dostają kicka, lub też warna, albo po prostu NIC,

Tu się nie zgodzę, inni gracze również za utrudnianie rozgrywki takich jak zostawianie rozwalonych aut jako osoba wypożyczająca, nie biorąc odpowiedzialności i tym podobne mniejsze bądź większe przeszkadzanie dostawali bany (nie ode mnie, więc nie wspominajmy tu już o kolejnej skali czy innym taryfikatorze)

Chciałbym również zapytać, o co chodziło Ci, wysyłając do mnie wiadomość o takiej treści?

image.png.b3bbdb6a0c0c778c93f6ccfe5e3fbcb9.png

Nie do końca rozumiem twoje działanie.

1 godzinę temu, PaiR. napisał:

Z początku myślałem, że gracz faktycznie Cię rozjeżdżał, jednak to zmieniło mój punkt widzenia.

Aha, czyli jednak mnie nie rozjeżdżał? Okej, ja tylko pod jego kołami leżałem.

DM jest to celowe zadawanie obrażeń (specjalnie dla Ciebie podkreślę, ponieważ faktycznie zadawanie obrażeń rownież wlicza się do VDM - tutaj też się zgodzę), jednak jest to CELOWE zadawanie obrażeń, wbieganie ludziiom pod koła, by sprawa wyglądała tak, jakby specjalnie Ciebie rozjeżdżał.

Nie, jakikolwiek przejechanie gracza jest to VEHICLE DAMAGE. - Tak jak wspomniałem, musiałem jakoś zdobyć na gracza dowody, gdyż jak zaczął mnie pierw, według twojej definicji CELOWO przejeżdżać, nie robiłem screenshotów, bo olałem to dopóki nie wybiegłem z tego tunelu i jak widać w imgurze jest screen, jak leże pod kołami - a nie ma tego na nagraniu :)) Dopiero z późniejszej akcji jest.

Może gdybys nie mial "wylanego" na to, gracz zostałby ukarany.

https://imgur.com/a/5AANKcQ - To, co mi podesłałeś miało się nijak do sytuacji. Na zdjęciu można co najwyżej wywnioskować ze gracz stał na poboczu a ty biegłeś wraz z kolegą z przodu środkiem ulicy.

Dobrze wiemy jak działa fizyka MTA, przynajmniej ja, może ty nie, nie wnikam w to ile grasz w MTA. Podczas biegu wraz ze skokiem jak ktoś w nas wjedzie to mechanika gry odrzuca nas, gdzie napisałem to pod jednym ze screenów, że zostałem uderzony i odleciałem na środek drogi. - Co do tego ,,wylanego" - zdarza się jednorazowy VDM, więc to po prostu olałem, dopiero potem się wkurzyłem i musiałem zdobyć jakoś dowód na niego, żeby poniósł jakiekolwiek konsekwencje swojego czynu.

8. Graczowi pełniącemu funkcje administracyjne zezwala się stosować kary według własnej skali lecz wymaga się od niego sprawiedliwego wymierzania kary w stosunku do złamanych zasad Regulaminu Serwera.

8.1. Administracji zezwala się na stosowanie bardziej dotkliwych kar dla graczy, którzy lamią regulamin po raz kolejny.

8.1 - Ty sobie w tym momencie żartujesz? Po raz kolejny? Czy ty w tym momencie oczerniasz moją osobę, kolejny raz? Nigdy w życiu na tym serwerze nie miałem kary o utrudnianiu rozgrywki innemu graczu, czy też oszukiwania administracji lub ,,fałszowania dowodów".

8. - Napisałem wyraźnie, że za podobne lub identyczne sytuacje, nie karzesz graczy. Wystarczy wejść w Skargi na graczy i spojrzeć na te które zostały rozpatrzone przez Ciebie.

Sam się przyznałeś, mam własną skalę której podstawą dlugości przy wymierzanej karze jest m.in prawdomówność i słuszność. Jeśli uważasz, ze nie utrudniałeś rozgrywki wbiegajac mu pod koła jednocześnie odpisując do gracza teksty podczas robienia ssow spod jego auta cyt. "- Nagrane; - Zesrane-ulica biegniesz; -sram", to niestety chyba mamy odmienne zdanie nt. temat.

Za to że się przyznaleś dodatkowo skróciłem Ci karę, o czym sam z resztą wiesz.

Proszę o ukaranie mnie za brak kultury, będzie to totalnym hitem już. Po drugie, zajmujemy się moim rzekomym brakiem kultury czy powodami zawartymi w moim banie?

Skrócenie kary o 5 dni jest śmiesznym skróceniem, już wolałbym, aby wcale nie została mi skrócona. Już nie wspomnę o dwóch niesłusznych powodach. 

Tutaj uznaję to za oczernienie mnie i mojej bezstronności. To że znam grono osób, które znam nie ma nic do tego w jaki sposób rozpatruję skargi. Dodatkowo nie masz żadnego dowodu wskazującego na to, że tak faktycznie mogłoby być.

Wystarczy spojrzeć na te apelacje, stwierdzam fakty.

Tu się nie zgodzę, inni gracze również za utrudnianie rozgrywki takich jak zostawianie rozwalonych aut jako osoba wypożyczająca, nie biorąc odpowiedzialności i tym podobne mniejsze bądź większe przeszkadzanie dostawali bany (nie ode mnie, więc nie wspominajmy tu już o kolejnej skali czy innym taryfikatorze)

Tutaj idealnie mogę się odnieść do sytuacji (z życia wziętej), gracz o pseudonimie Kinok, wrzucił nam 4 pojazdy na parking policyjny i ponieśliśmy potężne straty finansowe, gracz został ukarany banem na okres śmiesznych trzech dni, lecz po tym banie nie wyciągnął żadnych wniosków i wciąż robi to samo, dołącza do różnych organizacji, wrzuca pojazdy na parking policyjny i opuszcza organizacje, a wiesz co jest najlepsze? Nie jest karany, ewentualnie ponosi jakieś śmieszne kary typu opłacenie tego wyjęcia i co? To nie jest utrudnianie rozgrywki? Gracz robi to notorycznie i gdzie jest jego ban? No właśnie.

Chciałbym również zapytać, o co chodziło Ci, wysyłając do mnie wiadomość o takiej treści?

Odechciało mi się totalnie grać na tym serwerze, jak dowiedziałem się, że jedyne co zrobisz to skrócisz o 5 dni kare, mam ogromną ilość obowiązków na serwerze, przez twoje widzimisie ogromna ilość osób jest poszkodowana, m.in. cała moja organizacja, gdyż nie mogę kompletnie nic zdziałać na serwerze, bo co? Bo wejść nie mogę, a reszta zarządu nie gra całe dnie. Nie będę już wspominać o innych obowiązkach, które pełnie.

Na koniec mam coś jeszcze do dodania, dobrze wiemy że i tak zostanie to odrzucone, więc serio myślisz, że chciałoby mi się tak trudzić, pisać apelki, skargę o wyjaśnienia i tak to wszystko rozpisać, gdybym był winny? No chyba nie, zostałem słusznie i niesłusznie ukarany na długi okres czasu i po prostu walczę o sprawiedliwość, której jak na razie nie ma.

6 minut temu, maciek.bot napisał:

VEHICLE DAMAGE

Chyba tym razem faktycznie muszę się zgodzić z tym że nie potrafię paru rzeczy zrozumieć. Vehicle Damage =/= VDM

VDM - Vehicle Deathmatch, nie Vehicle Damage.

Vehicle Death-match - Using any mean of transport to kill someone even if they're following your commands is classified as VDM

DM - Death-match, zabijanie / zadawanie znacznych obrażeń | DM =/= Damage

9 minut temu, maciek.bot napisał:

Tutaj idealnie mogę się odnieść do sytuacji (z życia wziętej), gracz o pseudonimie Kinok, wrzucił nam 4 pojazdy na parking policyjny i ponieśliśmy potężne straty finansowe, gracz został ukarany banem na okres śmiesznych trzech dni, lecz po tym banie nie wyciągnął żadnych wniosków i wciąż robi to samo, dołącza do różnych organizacji, wrzuca pojazdy na parking policyjny i opuszcza organizacje, a wiesz co jest najlepsze? Nie jest karany, ewentualnie ponosi jakieś śmieszne kary typu opłacenie tego wyjęcia i co? To nie jest utrudnianie rozgrywki? Gracz robi to notorycznie i gdzie jest jego ban? No właśnie.

Nie miałem przyjemności mieć bezpośrednich dowodów / skarg z tym graczem

Gdyby ktoś go kiedys może zgłosił, faktycznie mogłoby dojść do bana.

17 minut temu, maciek.bot napisał:

Tak jak wspomniałem, musiałem jakoś zdobyć na gracza dowody

Tak jak mówilem, ponownie przyznajesz się do tego, że specjalnie wbiegałeś pod koła żeby nadać mu karę, mimo tego że tym razem nie robil tego celowo. "Poprzedniego razu"

nie ma jak udowodnić, ponieważ nie ma na to żadnej ewidencji. W związku z tym dowody są tylko i wyłącznie na Ciebie. 🙂 

29 minut temu, maciek.bot napisał:

8.1 - Ty sobie w tym momencie żartujesz? Po raz kolejny? Czy ty w tym momencie oczerniasz moją osobę, kolejny raz? Nigdy w życiu na tym serwerze nie miałem kary o utrudnianiu rozgrywki innemu graczu, czy też oszukiwania administracji lub ,,fałszowania dowodów".

Absolutnie nie żartuję, miedzy innymi dlatego że regulamin nie dotyczy tylko "oszukiwania/fałszowania", chodzi mi np o kary typu wielokrotne wyciszenia, zabrane prawo do prowadzenia pojazdów [...]

29 minut temu, maciek.bot napisał:

jak widać w imgurze jest screen, jak leże pod kołami - a nie ma tego na nagraniu :))

Na nagraniu nie zawsze widać jak leżysz pod kołami, jednak w ciągu dalszym między jednym a drugim imgurem pokrywają się sekundy i minimapka po lewej stronie.

36 minut temu, maciek.bot napisał:

serio myślisz, że chciałoby mi się tak trudzić, pisać apelki, skargę o wyjaśnienia i tak to wszystko rozpisać, gdybym był winny?

Oczywiście, jeśli ktoś ma interes w tym, by komuś uprzykrzyć ( tak jak ty idealnie pokazałeś to starając sie o karę bez dowodu na jego winę "z przed nagrania" ), to jest to możliwe. Ograniczenia stoją tam, gdzie czlowiek ma odwagę.

42 minuty temu, PaiR. napisał:

VDM - Vehicle Deathmatch, nie Vehicle Damage.

VDM - dobrze wiemy z czym to się równa, z zadawaniem obrażeń za pomocą np. pojazdu, motocyklu.

44 minuty temu, PaiR. napisał:

Nie miałem przyjemności mieć bezpośrednich dowodów / skarg z tym graczem

Gdyby ktoś go kiedys może zgłosił, faktycznie mogłoby dojść do bana.

Może nie ty, ale inni, między innymi Administratorzy rozpatrują te skargi, a specjalnie dla Ciebie podkleję tutaj link: 

Jest to jedna z wielu skarg na tego gracza. Gracz robi to notorycznie, a nadal nie ma bana za szkodnika czy coś.

49 minut temu, PaiR. napisał:

ak jak mówilem, ponownie przyznajesz się do tego, że specjalnie wbiegałeś pod koła żeby nadać mu karę, mimo tego że tym razem nie robil tego celowo. "Poprzedniego razu"

nie ma jak udowodnić, ponieważ nie ma na to żadnej ewidencji. W związku z tym dowody są tylko i wyłącznie na Ciebie. 🙂 

Czytanie ze zrozumieniem kłania się kolejny raz, nie wiem ile razy mam Ci to tłumaczyć, błagam powiedz że baitujesz... Mówię Ci, że pierwszy raz VDM'ował mnie w tunelu i zrobił to ponownie z 2/3 razy, po wyjściu z tunelu zrobiłem screena z tego zajścia, jak idealnie leże pod pojazdem.. Następnie groziłem mu screenami i reportem/skargą i gracz włączył nagrywanie, aby to nagrać, błagam zrozum to.

51 minut temu, PaiR. napisał:

Absolutnie nie żartuję, miedzy innymi dlatego że regulamin nie dotyczy tylko "oszukiwania/fałszowania", chodzi mi np o kary typu wielokrotne wyciszenia, zabrane prawo do prowadzenia pojazdów [...]

Widzę, że jednak nie znasz dokładnie regulaminu, to się tyczy kary za to samo przewinienie, mam na myśli na przykład za brak kultury, jeżeli gracz dostanie 4 wyciszenia pod rząd, nie będzie żadnej poprawny to gracz powinien zostać wyciszony na okres o wiele dłuższy, niż jakby zrobił to pierwszy raz, nie liczy to się na przykład z zabraniem prawa jazdy,

Powiedz mi gdzie widzisz sens, gracz dostaje 4 wyciszenia bez poprawy i nagle dostaje zakaz prowadzenia pojazdów i dajesz mu kare na 14 dni BMA? Jeżeli tak myślisz - odejdź z administracji, błagam.. tylko będziesz szkodzić.. jak mi.

57 minut temu, PaiR. napisał:

Na nagraniu nie zawsze widać jak leżysz pod kołami, jednak w ciągu dalszym między jednym a drugim imgurem pokrywają się sekundy i minimapka po lewej stronie.

image.png.f1cf6e34a7146cdf0ec761963b55af64.png

Jeżeli wciąż twierdzisz tak, polecam udać Ci się do okulisty, a będę taki pomocny, ze z chęcią podam Ci namiary na mojego okulistę do którego uczęszczam, ponieważ sam mam wadę wzroku nie małą, ale takie podstawowe rzeczy widzę.

59 minut temu, PaiR. napisał:

Oczywiście, jeśli ktoś ma interes w tym, by komuś uprzykrzyć ( tak jak ty idealnie pokazałeś to starając sie o karę bez dowodu na jego winę "z przed nagrania" ), to jest to możliwe. Ograniczenia stoją tam, gdzie czlowiek ma odwagę.

Bez dowodu, dowody zdobywałem sam, walczyłem o sprawiedliwość i oto, żeby gracz zapłacił za swój VDM notoryczny w tunelu, bo inaczej bym tego nie zrobił.

10 minut temu, maciek.bot napisał:

Jeżeli wciąż twierdzisz tak, polecam udać Ci się do okulisty, a będę taki pomocny, ze z chęcią podam Ci namiary na mojego okulistę do którego uczęszczam, ponieważ sam mam wadę wzroku nie małą, ale takie podstawowe rzeczy widzę.

Czemu to jest kolejny screen gdzie twoja strzałka jest na ulicy + w odwrotną stronę do celu do którego jak sam twierdzisz biegłeś?

5 minut temu, PaiR. napisał:

Czemu to jest kolejny screen gdzie twoja strzałka jest na ulicy + w odwrotną stronę do celu do którego jak sam twierdzisz biegłeś?

Prosta sprawa, już Ci odpowiadam.

Po tym jak gracz mnie VDM'ował w tunelu, biegłem wciąż do przodu, aż do momentu dopóki nie wcisnąłem scrolla na myszcze i nie zobaczyłem, że gracz się zatrzymał, więc stanąłem i się odwróciłem i czekałem na jego ruch co zrobi, byłem już pewny, że gracz mnie staranuje pojazdem, więc po prostu czekałem z palcem na F12, aby wykonać screenshota i jak myślałem tak się stało, gracz mnie przejechał, w tym momencie gdy gracz stał najprawdopodobniej włączał nagrywanie.

Tutaj podeśle, kolejny dowód, na to że jednak używałem pobocza i to po tym jak mu wbiegłem pod koło 🙂

image.thumb.png.9af1fa276bfb856515e1ef55cf15016a.png

2 minuty temu, maciek.bot napisał:

gracz się zatrzymał, więc stanąłem i się odwróciłem i czekałem na jego ruch co zrobi,

Moze to tylko moje niedowidzące oczy,

image.png.4032dd0ca249b8eec56670e14880240a.png

Czemu stanąłeś na drodze, zamiast na poboczu? W takim wypadku sprawa byłaby oczywista.

1 minutę temu, PaiR. napisał:

Moze to tylko moje niedowidzące oczy,

image.png.4032dd0ca249b8eec56670e14880240a.png

Czemu stanąłeś na drodze, zamiast na poboczu? W takim wypadku sprawa byłaby oczywista.

Jak dobrze wiemy, droga ma dwie strony, prawa i lewa, jak widać zaznaczyłeś, że widać linie żółte i wyznacza to środek drogi i widzimy dobrze, że jednak stoję na boku, a nie środku, gracz mnie uderzył i odleciałem bardziej w stronę drogi, bo wiemy jak działa fizyka MTA, gdy ktoś nas potrąci to odlatujemy, lub nawet czasami ciągniemy się za pojazdem.

Z tej całej sytuacji mam tylko jeden wniosek - zrobiłeś screeny, napisałeś reporta - powinieneś na tym zakończyć, a nie prowokować gracza poprzez wskakiwanie mu przed maskę. Na filmiku jest jasno pokazane, że rzucasz się celowo pod pojazd, więc nie dziwię się, że oskarżony na podstawie filmu ocenił w jednoznaczny sposób dowody w postaci Twoich screenów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.