Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

nietubek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Arbusek
Nick oskarżonego: WhiteTiger
Powód skargi: Tylko warn za vdm
Data zdarzenia: 09.02.2021
Dowody: Dowodów nie trzeba 😉 mogę dać jak chcecie 
Opis sytuacji: Jeden z graczy na giełdzie zabił mnie autem (VDM) więc zrobiłem SS i napisałem reporta. WhiteTiger przyjął, ale nie się tepnal, drugi raz to samo, za 3 razem nie sprawdzając linku napisał mi na pm że koleś dostał warna. 😂 Wczoraj o 20:37 dostałem prawko na 24h za VDM chociaż nikogo nie zabiłem, tylko walnelem . Gdzie tu sprawiedliwość? 

Cześć. Każdy z Administracji sam wybiera karę jaka ma być zastosowana. Jako,iż  wybrałem karę w postaci warna gracz to otrzymał.  

Po 2 Jeżeli piszesz skargę

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne

Miłej Nocy

21 minut temu, WhiteTiger napisał:

Cześć. Każdy z Administracji sam wybiera karę jaka ma być zastosowana. Jako,iż  wybrałem karę w postaci warna gracz to otrzymał.  

Po 2 Jeżeli piszesz skargę

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne

Miłej Nocy

Czyi iż wybieranie samodzielnie kary, każdy gracz może czuć się odrzucony. Poza tym niektórzy nadużywają rangi. Miłej nocy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.