Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na Mechatron

Malpeczka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Malpeczka
Nick(i) oskarżonego(/ych): @Mechatron
Powód skargi: Bezpodstawnie nadany mute
Data zdarzenia: 15.04.25 
Dowody: 

Spoiler

image.thumb_webp.f16456456c9105b607529a60400de960

Opis sytuacji: Staranowałem ziomka z org dla beki po czym od razu dostałem prawko i napisałem do Mechatron za co to prawko , napisałem mu ze to był ziomek z org a on odpisał mi (no to ze jest to kolega nie usprawiedliwia ciebie od łamania regulaminu) po czym napisałem (nieźle jesteś tam spłakany przed monitorem) za brak kultury ten mut

Nadanie kary było zasadne, jednak mam do niej pewne obiekcję. Mianowicie powód nadanej kary (tj. Obraza "członka administracji", BK) co nie jest zgodne z naszymi założeniami. Uwzględniając poprzednie kary gracza, kara została nadana na zbyt długo - w związku z tym karę skracam do 6 godzin.

Upominam oskarżonego o stosowaniu poprawnych powodów oraz odpowiednim skalowaniu przy nadawaniu następnych kar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.