Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na gracza Richu

Belmondo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Belmondo
Nick oskarżonego: Richu
Powód skargi: jazda pod prąd, brak chęci zapłaty za szkody
Data zdarzenia: 09.02.2021
Dowody: https://imgur.com/a/aUKeV3A
Opis sytuacji: jechałem w kierunku LV aż tu na nagle Oskarżony wyjechał mi pod prąd i doszło do zderzenia czołowego
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Screenshot_20210210_103502_com.android.chrome.jpg

54 minuty temu, Richu. napisał:

1 Skąd wiesz że graczowi nie zapłaciłem?

Sam się do tego przyznałeś w punkcie 2.

55 minut temu, Richu. napisał:

2 Po za tym nikt mi nie pisał żebym płacił nie rozumiem po co ta skarga, jakby chciał to bym zapłacił

Powinieneś sam wyjść z inicjatywą pokrycia kosztów, bo ciężko jest się zwrócić do osoby, która ma zablokowane pm oraz ucieka z miejsca.

56 minut temu, Richu. napisał:

Pojechałem trochę pod prąd bo mam problemy z klawiaturą ponieważ jest trochę zalana i czasem wciskają się same przyciski

To zmień klawiaturę.

Oskarżony gracz otrzymuje zakaz prowadzenia pojazdów na okres 24 godzin. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.