Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na ddsent

Domanu.mnr

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 97946
Login: Domanu
Nick oskarżonego: @ddsent
Powód skargi: Liczne szkody dla organizacji.
Data zdarzenia: 14.04.2025
Dowody: https://imgur.com/a/IP4F7IK
Opis sytuacji: Gracz od momentu dołączenia do organizacji powodował dla niej liczne szkody w postaci porzucania pojazdów w stanie nagannym w miejscach takich jak np. lotnisko przy SF. Gracz zwrócił pieniądze za poprzednie szkody pod groźbą skargi, lecz chwilę przed wyrzuceniem z organizacji ponownie zwodował pojazd.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @ddsent

Witam,

uszkodziłem parę pojazdów, za zniszczenia zapłaciłem - więc dla mnie sprawa rozwiązana, nie zdążyłem ich naprawić więc zapłaciłem za naprawę/wyciągniecie z pp komuś innemu.

Jeśli chodzi o zwodowane auto po wyrzuceniu z organizacji, nie wiem @Domanu czy jesteś w jakimś spektrum choroby psychicznej czy coś w ten deseń, napisałem Ci o tym na discord, więc wystarczyło mi odpisać że mam zwrócić jakąś kwotę za naprawę a nie poczuwać się i wystawiać skargę na forum xDD dowod nizej

image.png.94d43b4de3b8d1f77f53b85c9234f98c.png

Oprócz tego w momencie gdy wpłaciłem wskazaną kwotę 2080$ za poprzednie wyrządzone szkody, wpłaciłem przypadkowo na konto organizacji 1300$, napisałem o tym na discordzie organizacji prosząc o zwrot, ponieważ na serwerze miałem mute, dostałem odpowiedź że tylko lider może wyciągać pieniądze z bankomatu - pieniędzy do tej pory nie zobaczyłem.

[2025-04-14 20:18:29] [Output] : ✔ Pomyślnie wpłacono 2,080$ na konto bankowe organizacji.
[2025-04-14 20:18:34] [Output] : ✔ Pomyślnie wpłacono 1,300$ na konto bankowe organizacji.

Wpłacone 1300$ niech posłuży na wyciągniecie cheetaha z pp, naprawę i zatankowanie go, a reszte mozesz zwrocic 😄 

Podsumowywując @Tubas myślę że wyjaśniłem wszystko, gdyby coś pozostało niejasne daj znać. 1300$ które przypadkowo wrzuciłem na konto organizacji na sto procent pokryje koszty naprawy/zatankowania/wyciągniecia z pp pojazdu. Oraz myślę że skargi udałoby się uniknąć, gdyby niektórzy nie byli takimi społeczniakami i napisali wprost na discord o zwrot kosztów, tym bardziej że poinformowałem ich o utopionym cheetahu. I na koniec chciałbym również prosić o zwrot reszty z tych 1300$ które zostaną po ogarnięciu pojazdu. Pozdrawiam serdecznie wszystkich (sa wyjatki)

To że popełniłeś pomyłkę przy wpłacie to już twoja sprawa, lider może chcieć ale nie musi ci tego zwracać, jestem pewien że narobiłeś więcej strat niż 2080$ ponieważ nie otrzymałem wszystkich screenów z twoich szkód, wiadomości na dc nie widziałem bo nie mam cię w znajomych, trzeba było informować w grze, a w spektrum choroby psychicznej nie jestem, wnioskował bym raczej z twojego zachowania w grze że ty możesz być;)

Sprawa numer jeden, nie czytałem w sumie regulaminu organizacji, ale z tego co mówisz - jeśli przypadkowo wpłaciłem 500 tysięcy na konto organizacji zamiast na swoje przez czystą pomyłkę, to jest szansa że nie odzyskam pieniędzy bo LIDER MOŻE CHCIEĆ ALE NIE MUSI? XD Prosiłbym @Tubas o odpowiedź w tej kwestii. Jeśli rzeczywiście tak jest to niech całość pokryje koszt naprawy/wyciągniecią auta z wody. Jeśli tak nie jest, prosiłbym o zwrot reszty kwoty która zostanie, i przedstawienie kwoty naprawy cheetaha, oraz zatankowania go, bo 500$ wyciągnięcie z wody oczywiście wierze na słowo. 

2. Umiejętność czytania ze zrozumieniem, ciężko było napisać na serwerze o zwodowanym cheetahu, a o wpłaconej przypadkiem kwocie poinformowałem Cię na kanale organizacji, i odpisałeś mi na tą wiadomość. Oprócz tego że nie przeczytałeś pw na discordzie, to byłem pewny że raczej normalną kolejnością jest napisanie najpierw do osoby która wyrządziła jakąś szkode, i poproszenie jej o zwrot tego, a dopiero jeśli odmówi to pisanie skargi na forum - widocznie się pomyliłem, społeczne wykolejence to normalność.

26 minut temu, ddsent napisał:

napisałem o tym na discordzie organizacji prosząc o zwrot, ponieważ na serwerze miałem mute

Nie ma nigdzie dowodu jaki jest powód umieszczenia pojazdu na pp, lecz możemy zauważyć na mapie gdzie on się znajdował ostatnio oraz sam autor skargi podał powód, czyli zwodowanie. Koszt wyciągnięcia pojazdu z pp z takim powodem to 500$ dodatkowo mamy tutaj do pokrycia koszty naprawy oraz tankowania. Patrząc na to, że pojazd jest klasy wysokiej to jego naprawa mogła wynieść kilkaset dolarów + koszty paliwa. Gracz przy wpłacaniu pieniędzy umieścił kwotę w wysokości 1300$, która powinna pokryć koszty wyciągnięcia z pp, naprawy oraz paliwa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.