Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza zebro

XBaryX

Rekomendowane odpowiedzi

Login: XBaryX

Nick oskarżonego: zebro

Powód skargi: Niezapłacenie za uszkodzenia auta

Data zdarzenia: 09.02.2021r. ok. 14:20

Dowody:  W postaci logów

[2021-02-09 14:18:21] [Output] : (89) XBaryX: idiota

[2021-02-09 14:18:22] [Output] : (259) zebro: niezle

[2021-02-09 14:18:24] [Output] : (259) zebro: report

[2021-02-09 14:18:31] [Output] : (89) XBaryX: XDDDD

[2021-02-09 14:18:35] [Output] : (259) zebro: sie smiej

[2021-02-09 14:18:37] [Output] : (89) XBaryX: sam sie wjebal XDDDDDD

Opis sytuacji: Gdy zjeżdżałem do los santos przez most, ziomek cofał i nie widział mnie, a powinien się upewnić czy nic nie nadjeżdża, więc chciałbym otrzymać odszkodowanie.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Gracz nie został poinformowany, ponieważ dostałem muta

Coś od siebie: Przepraszam za zachowanie zawarte w logach, otrzymałem odpowiednią karę. Aczkolwiek gracz powinien być również odpowiednio ukarany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.