Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

vertii

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kacpereq1030
Nick(i) oskarżonego(/ych): @CzouGu
Powód skargi: Bezpodstawne nadanie kary lub zbyt długi okres jej trwania.
Data zdarzenia: 11.04.2025 - 12.04.2025.
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.ea1f7c6946cdd1e083b886ea84da7dc0.png

Opis sytuacji: Na samym wstępie chciałbym zaznaczyć, że skargę piszę ze swojego głównego konta, ponieważ na tamtym, na którym otrzymałem bana nie posiadam wykonanej synchronizacji w grze z forum, ponadto jest to moje drugie konto, więc nie ma to najmniejszego znaczenia. Stworzyłem na naszym serwerze drugie konto o pseudonimie "AmzeK", gdyż ten pseudonim nie jest przez nikogo zajęty. Grając na naszym serwerze nie raz widziałem takie sytuacje, gdy gracze posiadali podobne pseudonimy, nawet potrafili się nimi zamieniać, administracja o tym wiedziała i nie robiła z tego tytułu problemów. Następnie wszedłem na serwer, po czym napisałem do osoby w prywatnej wiadomości, aby przeszła na inny kanał i później, aby zeszła ze służby. Nie wypisywałem wprost, że jestem osobą, która kiedyś ten pseudonim posiadała lub, że jestem z frakcji, czy też administracji żadnej osobie. Nie do końca rozumiem, na jakiej podstawie otrzymałem karę. Z mojej perspektywy wygląda na to, że komuś się to nie spodobało i gdybym napisał do kogokolwiek z frakcji będąc zwykłym graczem, aby zszedł ze służby to otrzymałbym karę i to w dodatku permanentną. Chciałbym poznać w tej sprawie opinię administracji RCON.

To, że aktualnie AmzeK zmienił nick, nie oznacza, że nie jest z nim kojarzony. Jak najbardziej można podpiąć to pod podszywanie się, szczególnie kiedy widzę takie wiadomości:

Spoiler

2025-04-12 00:04:08 AmzeK LOCAL jestem*

2025-04-12 00:04:06 AmzeK LOCAL Na urlopie jestem'

Dodatkowo oskarżony nie jest już członkiem administracji serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.