Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

zabijakaNs

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zabijakaNs
Nick(i) oskarżonego(/ych): Aron
Powód skargi: Złe podejście do raporta źle dobrana kara 
Data zdarzenia: 11.04.2025
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Kampiłem sobie na willarda i pisałem na czacie G w pewnym momencie Endriuk czy jak mu tam z innym typem prowokowali zusje i typek napisał ze zusje nawet by kijem nie tkneli ja odpisałem że skąd wie widział ją ze tak ocenia. druga sytuacja była że endriuk z maciusiem wyznawali sobie na czacie miłość wiec ze macius jest moim kolegą napisałem wiadomość ze wiedziałem że lubi chłopców i tu dostałem muta na 7h dodam że jakiś czas wcześniej dostałem warna za kulture nie za prowokacje ale pan aron stwierdził że to bez znaczenia z jakim powodem jest warn był wiec dał mi kare na 7h dodam że gdzie tu były prowokacje ludzie chwile wcześniej pisali gorsze rzeczy i nie dostali nic ale tokiem myślenia arona to że dostałem warna drugi sie nie należy mimo że był za co innego to co dostane warna za jazde pod prąd to też sie wlicza do kary mute bez sens wedle mnie kara jest zbyt długa mimo że nawet 2 miechy cos koło tego nie otrzymałem żadnej kary na serwerze ani nawet warna pan aron pochopnie podszedł do raporta mimo że stanełem w obronie zusje. Proszę o zmniejszenie czasu kary jak i ukaranie arona za zła ocenne sytuacji i źle dobraną kare.

Witam. Zapomniałeś w wyjaśnieniu dopisać o tym, że pisałeś na czacie globalnym o tym, że będziesz robił dzieci z Zusje. Może dla Ciebie jest to zwykła śmieszna wiadomość aczkolwiek jeżeli na kogoś jest bardzo widoczna nagonka to dla drugiej osoby ta wiadomość nie jest zabawna. Z mojej jak i strony Zusje była to wiadomość niesmaczna i prowokacyjna. Jeżeli chodzi o warny otrzymałeś warn za prowokacje w marcu, a warn o zachowaniu kultury otrzymałeś w tym samym dniu w którym zostało nadane mute. Pisanie niesmacznych i prowokacyjnych treści również zalicza się w mojej ocenie do zachowania kultury wypowiedzi. Na tej podstawie otrzymałeś karę mute.

11 godzin temu, AroN. napisał:

Witam. Zapomniałeś w wyjaśnieniu dopisać o tym, że pisałeś na czacie globalnym o tym, że będziesz robił dzieci z Zusje. Może dla Ciebie jest to zwykła śmieszna wiadomość aczkolwiek jeżeli na kogoś jest bardzo widoczna nagonka to dla drugiej osoby ta wiadomość nie jest zabawna. Z mojej jak i strony Zusje była to wiadomość niesmaczna i prowokacyjna. Jeżeli chodzi o warny otrzymałeś warn za prowokacje w marcu, a warn o zachowaniu kultury otrzymałeś w tym samym dniu w którym zostało nadane mute. Pisanie niesmacznych i prowokacyjnych treści również zalicza się w mojej ocenie do zachowania kultury wypowiedzi. Na tej podstawie otrzymałeś karę mute.

Ty siebie słyszysz od kiedy warn za kulture to to samo co za prowokacje widze jesteś nieodpowiednią osoba na nieodpowiednim miejscu warn za uzycie przeklenstwa a warn za prowokacje to sa dwie różne rzeczy to czemu żeś nie widział wcześniej wiadomości co pisali do niej wiem zusje ma też widze ból dupska za bana jak i większośc tego serwera ale sądząc po mojej wypowiedzi też nie była to jakaś wiadomość mego prowokacyjna ale no cóż widze większość tego serwera sie nie zmieni przez to zrobiło sie z 300 graczy zaledwie 100 zara bedzie ich 40 przez takie zachowania jak za 1 słowo można mute dostać na 7h mimo że przez ponad 2 miechy nie miałem kary. Zostawiam to do wypowiedzi rcona bo jak ty twierdzisz ze kara za kulture i prowokacje to jest to samo to nie mamy o czym rozmawiać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.