Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Arturek*

yellowpreston

Rekomendowane odpowiedzi

Login: papiezcimujlo
Nick(i) oskarżonego(/ych): Arturek*
Powód skargi: Bezpodstawnie nadany mute
Data zdarzenia: 10.04.2025 19:02
Dowody: 

Spoiler

1185558999_Zrzutekranu2025-04-10192610.thumb.png.fba3bc61bd2750fdd20f9955f620a5a6.png

Opis sytuacji: Witam, piszę skargę, ponieważ uważam, iż mute w tej sytuacji jest niesłuszny. Dostałem karę za "Prowokacje", których, moim zdaniem, nie było w tej wiadomości. Po napisaniu do administratora, aby przedstawił mi logi, za które dostałem karę, otrzymałem je. Patrząc na nie, moim zdaniem, uważam, iż nie jest to wystarczający powód nadania kary. Zależy mi na szybkim rozpatrzeniu skargi, ponieważ od tego zależą moje dalsze losy we frakcji SAPD.

Witam,

według mojej skromnej osoby, dopuściłeś  się prowokacji pisząc to co jest zawarte w logu. Jeżeli by było wszystko w porządku w tym co napisałeś, nie zostałbyś zgłoszony. Ale oczywiście, każdy może mieć inna interpretację tych słów , według mnie jest mute słuszne.

Z mojej strony  to wszystko. 

Argument typu "gdyby było wszystko w porządku, nie zostałbym zgłoszony" nie ma totalnie sensu. Reporta na gracza można napisać z byle powodu, a to administracja jest od tego, aby dokładnie rozważyć opcję nadania kary lub upomnienia. W tej wiadomości nie miałem zamiaru napisać nic prowokującego, patrząc na to, że byłem we frakcji, na której mi zależało. Sam wiesz, że nie byłeś pewny co do nadanej kary i, moim zdaniem, postąpiłeś zbyt pochopnie, patrząc na to, iż kary nie miałem przez prawie rok. 

Tyle odemnie czekam na reakcje ze strony A.RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.