Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na pracownika frakcji - Jugol

Gabro

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Gabro
Nick oskarżonego: @Jugol
Powód: Po wezwaniu TAXI (/taxi) Nie przybył na miejsce
Dowody:
https://imgur.com/a/mfqMa1X  + logi
Opis sytuacji: Dałem wezwanie i oczekiwałem na pracownika Jugol, po 15 minutach nikogo nie nastałem. Pracownik nie odpisuje na /pm. Po prostu olewanie klienta i swoich obowiązków. 

9 minut temu, Gabro napisał:

Twój nick: Gabro
Nick oskarżonego: @Jugol
Powód: Po wezwaniu TAXI (/taxi) Nie przybył na miejsce
Dowody:
https://imgur.com/a/mfqMa1X  + logi
Opis sytuacji: Dałem wezwanie i oczekiwałem na pracownika Jugol, po 15 minutach nikogo nie nastałem. Pracownik nie odpisuje na /pm. Po prostu olewanie klienta i swoich obowiązków. 

Witam z tej strony doświadczony Szofer z San Andreas Transport Corporation,zacznijmy od tego twój blip skąd wzywałeś taxi zniknął więc miałem podstawy usunąć twoje zgłoszenie i nie dokładaj sobie że czekałeś 15minut dodam jeszcze że to moja ostatnia odpowiedź na tą skargę na jej rozpatrzenie poczekam na decyzję zarządu 

Wystarczyło odpisać by dać jeszcze raz /taxi, a nie marnować mój czas. Poczekamy. Pisałem do cb 2 razy żadnych minut sobie nie dodaje. A nawet żeby co to zmienia jakbym nawet godzinę czekał to i tak bym stał bez żadnej twojej odpowiedzi.

No dobra, zakładam że obie strony przedstawiły swoje zdanie oraz ewentualne argumenty. W całym toku tej skargi faktycznie można się doszukać kilku nieprawidłowości, zaczynając od tych najbardziej oczywistych jest sam charakter wypowiedzi oskarżonego.

32 minuty temu, Jugol napisał:

i nie dokładaj sobie że czekałeś 15minut

32 minuty temu, Jugol napisał:

dodam jeszcze że to moja ostatnia odpowiedź na tą skargę

Oczywiście oskarżony zostanie za to odpowiednio ukarany.

Następnie zajmijmy się głównym powodem tej skargi oraz tym czego w zasadzie nie rozumiem.

O godzinie 18:58 zgłoszenie zostało przyjęte przez Jugol'a, następnie 19:00 pojawia się informacja, że zgłoszenie zostaje anulowane z powodu zniknięcia blipa. - Pierwszym moim zastrzeżeniem jest to, że po tym jak zniknął blip pracownik powinien przynajmniej spróbować skontaktować się z klientem, tym bardziej że na serwerze pojawia się odpowiednia informacja gdy klient wyjdzie z serwera. W przypadku gdy blip samoistnie znika, oznaczać może to tyle że wystąpił błąd (bardzo rzadkie zjawisko), lub gracz wszedł do interioru. W takim wypadku Jugol powinien przynajmniej napisać do klienta z zapytaniem czy dalej potrzebuje transportu. Tym bardziej nie rozumiem takowego podejścia patrząc na to jak długo znajduje się on we frakcji.

Odnosząc się jeszcze do tłumaczenia oskarżonego:

47 minut temu, Jugol napisał:

zacznijmy od tego twój blip skąd wzywałeś taxi zniknął więc miałem podstawy usunąć twoje zgłoszenie

Według procedur, w pierwszej kolejności powinno się sprawdzić, czy klient nadal potrzebuje transportu. Brak reakcji oraz ewentualnej odpowiedzi mógł skutkować usunięciem zgłoszenia. 

Kolejnym problemem jest to, że gracz sam kontaktował się z oskarżonym 18:58 (30 sekund po przyjęciu zgłoszenia przez oskarżonego), pojawia się wiadomość prywatna o treści "za ile bedziesz ?". Na tą wiadomość Gabro, nie otrzymał odpowiedzi, następnie o 19:01 (prawie półtorej minuty po anulowaniu zgłoszenia) Jugol otrzymuje kolejną wiadomość również o treści "za ile bedziesz". - Teraz dochodzimy do sedna sprawy. Dlaczego pomimo otrzymania dwóch wiadomości prywatnych, żadna nie wzbudziła podejrzenia, że klient może jednak potrzebuje transportu?

Skargę ostatecznie uznaję za przyjętą, pracownik zostanie ukarany wewnętrznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.