Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czy gracz Zusje powinien wrócić na Perma?

kRasnal_xd

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Zusje napisał:

JEŚLI NIE UMIECIE CZYTAĆ MAŁYCH LITEREK. TO PISZE DUŻYMI.... TE KARY SĄ SPRZED BANA 🙂 PO BANIE TERAZ DOSTAŁAM JEDNĄ KARĘ. (WY NIE DECYDUJECIE O NADAWANIU KAR I NIGDY DO TEGO NIE DOJDZIE ABYŚCIE DECYDOWALI, PONIEWAŻ TO CO WY REPREZENTUJECIE TO BRAK SŁÓW........I ZWYKŁA PORAŻKA....... " zastanawiam się po co ja dalej z wami pisze jak wy jesteście jak lustereczko zaraz odbijecie wszystko i tak do was nic nie dotrze.... 🙂 i nawet jak dostaniecie kary jakie kolwiek to dalej będziecie robić to samo...... ale to już wasza sprawka, nie moja 🙂 ŻEGNAM I NIE POZDRAWIAM CAŁĄ GRUPĘ PODWYŻSZONEGO RYZYKA, KTÓRA NIE CZUJE DO MNIE SYMPATII PRZEZ TO, ŻE NAPISAŁAM NA NICH SKARGĘ :))

unbana dostałaś z miesiąc temu a tu już 2 kary, zaraz z tych 2 kar zrobi sie 6 kar potem 10 kar a nastepnie kolejny permik 🙂

Godzinę temu, Zusje napisał:

odkąd wróciłam dostałam tylko jedną karę wyciszenia 1dzień dzisiaj i to całkiem przypadkowo, bo CegłaXD napisał mi, abym nie odpowiadała wam na czacie g. i tylko wy dostaniecie kary 🙂  dziś postanowiliście mnie prowokować w grupie na czacie, dostaliście kary, nie zdążyłam wszystkich reportów wysłać, dlatego później napisałam na was skargę i teraz macie czelność robić tą bezsensowną sondę ? lepiej popatrzcie na siebie co robicie na serwerze i jak się zachowujecie wobec mnie i innych graczy, jakie wyciągacie wnioski po otrzymaniu kar 🙂 bo zachowujecie się w tym momencie jak to wy byście rządzili serwerem w grupie. ja rozumiem wszystko, ale wszystko ma granicę 🙂 a wy tych granic niema cie i potraficie napisać wszystko nawet chamskie rzeczy, za które już dawno powinniście być bardziej karani 🙂 a to, że czasami nie ma adminów, nie oznacza, że też możecie wszystko pisać i czuć się bezkarni.

Klękaj ziewaj 

3 minuty temu, Zusje napisał:

JEŚLI NIE UMIECIE CZYTAĆ MAŁYCH LITEREK. TO PISZE DUŻYMI.... TE KARY SĄ SPRZED BANA 🙂 PO BANIE TERAZ DOSTAŁAM JEDNĄ KARĘ. (WY NIE DECYDUJECIE O NADAWANIU KAR I NIGDY DO TEGO NIE DOJDZIE ABYŚCIE DECYDOWALI, PONIEWAŻ TO CO WY REPREZENTUJECIE TO BRAK SŁÓW........I ZWYKŁA PORAŻKA....... " zastanawiam się po co ja dalej z wami pisze jak wy jesteście jak lustereczko zaraz odbijecie wszystko i tak do was nic nie dotrze.... 🙂 i nawet jak dostaniecie kary jakie kolwiek to dalej będziecie robić to samo...... ale to już wasza sprawka, nie moja 🙂 ŻEGNAM I NIE POZDRAWIAM CAŁĄ GRUPĘ PODWYŻSZONEGO RYZYKA, KTÓRA NIE CZUJE DO MNIE SYMPATII PRZEZ TO, ŻE NAPISAŁAM NA NICH SKARGĘ :))

dałem ci przed chwilą ss jak masz dwie kary. i dam ci znowu884147401_Zrzutekranu2025-04-09213215.thumb.png.ef39500970075a245b926dcbd18cc009.png

Teraz, InspektorDzordzo napisał:

@kRasnal_xd zapomniałeś uwzględnić 4 strony 🙂

daje tutaj konkretnie dwie kary wyciszenia ponieważ koleżanka dalej sie upiera przy jednej karze hoć moze ja popełniłem bład bo nie jestem pewny kiedy dostała unbana

Teraz, Zusje napisał:

ja jestem z jedną karą i ty o tym nie decydujesz... popatrz na siebie 🙂

Widać na liście kar i po 2 permach, dla przykładu ja mam tylko jedną stronę kar, JAKO ODWALACZ:), a Ty w tym czasie nazbierałaś całe 4 strony i 2 permy masz za sobą, więc jak to jest?

dostałam za spamowanie logami i dzisiaj prowokacja, i nie dostałabym gdybym posłuchała CegłaXD. bo mogłam wam na to nie odpowiadać co pisaliście do mnie :-)) tylko wysłać reporty i napisać skargę. :)))) ŻEGNAM GRUPĘ PODWYŻSZONEGO RYZYKA I WSZYSTKICH INSPEKTORÓW 🤣 zabawni jesteście mega i wasza grupa na serwerze nietykalnych !!!!!! 🙂 widać właśnie jak uważacie na regulamin serwera, że macie kary scalowane i non stop inne kary za odwalanie 🙂

7 minut temu, InspektorKnaga napisał:

ps: licze ze sie poszerzy o jeszcze 1 perma 🙂

możesz sobie co najwyżej liczyć kredki w piórniczku czy ci ich tam nie brakuje 🙂 ja nie pozwolę na takie chamskie zachowanie do mnie i innych osób na serwerze kiedy niema adminów.

3 minuty temu, Zusje napisał:

możesz sobie co najwyżej liczyć kredki w piórniczku czy ci ich tam nie brakuje 🙂

Słyszałem kiedyś takie trafne powiedzonko w tym przypadku, do byka nie podchodź od przodu, do konia od tyłu a do Zusje wcale

tym akcentem konczymy rozmowe 🙂

ps: liczyć to ja moge reakcje haha pod twoimi postami 🙂

1 minutę temu, Zusje napisał:

możesz sobie co najwyżej liczyć kredki w piórniczku czy ci ich tam nie brakuje 🙂

To co teraz napisałaś podchodzi pod prowokacje, a potem zdziwienie że "czemu nie prowokują i wyzywają" 

to już moja ostatnia odpowiedz bo musze isć do spania, bo wprzeciwienstwie do ciebie mam lepsze rzeczy do robienie niż pisanie skargi na graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.