Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Adeptem tio9

matibfc..

Rekomendowane odpowiedzi

OzpkfYx.png

mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Senior Reporter @matibfc.. z Redakcji Prasowej Project News. Mam zamiar przedstawić wam wywiad z Adeptem @tio9 z San Andreas Transport Corporation.
Zapraszam do przeczytania wywiadu!

vgC1HDp.png

M: @matibfc.. | T: @tio9

M: Cześć, Senior Reporter @matibfc.. z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
T: Pewnie, że tak!

M: Na początku przedstaw się czytelnikom tego wywiadu.
T: Witam was, czytelnicy! Z tej strony Adept @tio9 z San Andreas Transport Corporation! Interesuję się motoryzacją oraz detailingiem, a także grami. Posiadam w swojej kolekcji microcar Aixam Crossover S9 z 2021 roku oraz skuter Kymco Super 8.

M: Jak rozpocząłeś rozgrywkę na serwerze ProjectRPG?
T: Swoją przygodę z serwerem ProjectRPG rozpocząłem 2 maja 2020 roku, jednak wtedy nie grałem zbyt dużo. Od około ferii 2023 roku gram regularnie, choć miałem jedną krótką przerwę.

M: Co cię skłoniło, by rozpocząć rozgrywkę na serwerze ProjectRPG?
T: Przygodę z MTA zacząłem w 2018 roku, grałem na innych serwerach, ale kolega pokazał mi ProjectRPG w 2020 roku i zakochałem się od pierwszego wejrzenia w tym serwerze.

K108Ro6.png

M: Jak już wiemy, należysz do frakcji SATC. Co należy do twoich obowiązków jako adepta SATC?
T: Przede wszystkim reagowanie na zgłoszenia, sprawdzam panel ze zgłoszeniami oraz czekam na osoby potrzebujące podwózki na specjalnie wyznaczonych miejscach.

M: Kiedy dołączyłeś w szeregi frakcji SATC?
T: Do frakcji dołączyłem w poprzedniej rekrutacji.

M: Czy posiadasz jakieś konkretne plany w tej frakcji?
T: Tak, chcę zdać egzamin na Fast Taxi.

QmOXUfe.png

M: Jaki posiadasz obecny majątek na serwerze? Czy jesteś z niego zadowolony?
T: Mój majątek wynosi między 800,000 900,000$.

M: Czy należysz do jakiejś organizacji?
T: Tak, należę do organizacji Shadow Syndicate.

dN6hHYe.png

M: Jakie posiadasz porady dla początkujących graczy?
T: Tak, pamiętajcie, że Walton w TDI, to najlepsze auto na serwerze. Nigdy się nie poddawajcie i nie sprzedawajcie aut handlarzom, chyba że mi. Pozdrawiam wszystkich czytelników!

M: Ode mnie to wszystko, dziękuję ci za udzielenie mi wywiadu. Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
T: Pozdrawiam chłopaków z organizacji oraz osoby z frakcji SATC, a także kolegę, który mi pokazał ProjectRPG, oraz mamę, tatę i rodziców.

5V20MaL.png

Dzięki za przeczytanie tego wywiadu i do następnego!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
yNrvykH.pngMJDVrKy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.