Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Błąd na szambiarzu?

Domanu.mnr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym opisać problem z którym dziś spotkałem się na pracy szambiarza. Z racji że mainuje tą pracę jak codzień wszedłem na serwer i zacząłem ją robić, do myslenia dał mi już mój zarobek na godzine, który się różnił od przeciętnego, ale przejdźmy do sedna problemu, zauważyłem że studzienka zbiera się o połowe dłuzej, zebranie 10k litrów zamiast 16 minut zajęło mi prawie 23 minuty, wypompowywanie też zajmuje znacznie dłuzej. Błąd czy nerf? Poniżej osoba z podobnym problemem, jeśli inni mają też taki problem to piszcie pod postem.
G> Nua: tak Domanu od rana już to jest, że dłużej Ci zbiera z studzienki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.