Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Grzybobranie w Northstar Rock (Posorants Group)

MrBeast

Rekomendowane odpowiedzi

1HcXTb6.png
M3o7SmR.png

Uszanowanie, ja jestem Senior Reporter @MrBeast z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym materiale opowiem o wydarzeniu zorganizowanym przez biznes Posorants Group, które odbyło się w ostatnim czasie. Bez zbędnego przedłużania, zaczynajmy!
PA0Cack.png

W niedzielę, 30 marca 2025 roku, około godziny 20:00, służby mundurowe, strażackie i medyczne otrzymały zgłoszenie o wypadku w okolicach lasu Northstar Rock w Red County. Z przekazanych mi informacji wynika, że w całym wydarzeniu brało udział pięciu grzybiarzy, z których dwóch zostało rannych. SAPD potwierdziło, że została użyta broń palna. Naoczni świadkowie szybko wezwali pomoc do poszkodowanych, a służby natychmiastowo wyruszyły we wskazane miejsce zdarzenia. Frakcja San Andreas Medical Department zajęła się ratowaniem życia osób rannych, San Andreas Fire Department zabezpieczył teren wokół felernego wydarzenia, a San Andreas Police Department przesłuchiwał ludzi będących na miejscu zbrodni. Z informacji dostarczonych od służb mundurowych wiadome było, że jedna z osób strzelających uciekła z lasu i udała się w stronę jeziora w pobliżu Palomino Creek. Każdy z pracowników frakcji musiał być bardzo ostrożny, ponieważ napastnik był uzbrojony i stwarzał zagrożenie dla innych. Cała akcja zakończyła się spektakularnym zatrzymaniem winnego, chowającego się w opuszczonym domku przy tymże jeziorze.

g2

vgC1HDp.png

W tym segmencie zadałem kilka pytań pracownikom biznesu Posorants Group, a brzmiały one w następujący sposób:

M: @MrBeast | Ca: @Camper

M: Uszanowanie, Senior Reporter @MrBeast z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań, dotyczących całego wydarzenia?
Ca: Chętnie udzielę odpowiedzi na Twoje pytania.

M: Jak oceniłbyś dzisiejszą akcję w Waszym wykonaniu?
Ca: Była to pierwsza akcja po krótkiej przerwie. Osoby, które są odpowiedzialne za jej organizację, dopiero nabierają wprawy tak, aby w przyszłości organizować większe wydarzenia. Mimo kilku napotkanych problemów akcja przebiegła sprawnie, a z tego, co wiem, sprawiła frakcjom mnóstwo zabawy, w szczególności frakcji SAPD.

M: Czy napotkaliście trudności, które towarzyszyły Wam podczas akcji Role-Play?
Ca: 
Trudności są praktycznie zawsze i tutaj przydaje się umiejętność improwizacji, która jest kluczowa w tym biznesie. Można posiadać plan akcji, jednak nie ma możliwości trzymania się go w 100%. Podczas tej akcji było podobnie – nie zawsze jesteś w stanie przewidzieć, jak frakcje zareagują na to, co robisz. Takie trudności, według mnie, są źródłem zabawy, jeżeli chodzi o odgrywanie akcji RP, ponieważ w krótkim czasie musisz wymyślić, co zrobić, przez co czasami wychodzą z tego naprawdę śmieszne sytuacje.

M: Jak oceniłbyś współpracę innych służb z Waszym biznesem?
Ca: 
Każda frakcja dała z siebie wszystko, co mogła podczas tej akcji. Podeszli do sprawy profesjonalnie. Podczas odgrywania mojej postaci czułem się, jakbym naprawdę znajdował się w takiej sytuacji.

M: Jak długo współpracujesz z Posorants Group i co sprawiło, że wybrałeś właśnie ich?
Ca: W Posorants Group jestem od około roku, z jedną przerwą. Wybrałem ten biznes, ponieważ spodobało mi się odgrywanie akcji Role-Play z frakcjami i chciałem stawać się w tym coraz lepszy. Uczestnictwo w życiu biznesu sprawia mi dużo radości, szczególnie gdy odgrywamy większą akcję.

M: Bardzo dziękuję za odpowiedzi na moje pytania oraz za poświęcony czas. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
Ca: 
Chciałbym pozdrowić każdą osobę, która aktualnie to czyta, a także Posorants Group, Project News oraz nasze kochane frakcje, bez których akcje RP nie byłyby już takie same.

XGwBbve.png

M: @MrBeast | Ma: @Mario69

M: Uszanowanie, Senior Reporter @MrBeast z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań, dotyczących całego wydarzenia?
Ma:
Jasne, nie ma problemu.

M: Jak oceniłbyś dzisiejszą akcję w Waszym wykonaniu?
Ma: Akcję oceniam na piątkę z plusem, każdy starannie odgrywał RP, przy tym dobrze się bawiąc.

M: Czy napotkaliście trudności, które towarzyszyły Wam podczas akcji Role-Play?
Ma:
Akcja była organizowana po dość krótkiej przerwie. Organizatorzy dopiero się uczyli, ale mimo pewnych trudności, wszystko odbyło się płynnie i sprawnie.

M: Jak oceniłbyś współpracę innych służb z Waszym biznesem?
Ma: Służby wykazały się owocną współpracą i profesjonalnym RP, świetnie się przy tym bawiąc. 

M: Jak długo współpracujesz z Posorants Group i co sprawiło, że wybrałeś właśnie ich?
Ma:
 W Posorants Group jestem już ponad 2 miesiące. Wybrałem ten biznes, ponieważ lubię odgrywać RP, a że była okazja do dołączenia w ich szeregi, to szkoda było nie spróbować.

M: Bardzo dziękuję za odpowiedzi na moje pytania oraz za poświęcony czas. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
Ma: Chciałbym pozdrowić wszystkie osoby z biznesu Posorants Group, frakcji, które były na owym wydarzeniu i członków organizacji FOXMASTER!

XGwBbve.png

Następnie w wywiadach wypowiedzieli się również pracownicy frakcji, poniżej przedstawiam osoby reprezentujące SAMD, jak i również SAPD. Zadałem im pytania, a brzmiały one następująco: 

M: @MrBeast | S:  @Szender

M: 
Uszanowanie, Senior Reporter @MrBeast z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań, dotyczących całego wydarzenia?
S: Witam, z przyjemnością odpowiem na wszelkie pytania.

M: Jakie zadania czekały na Was na miejscu zdarzenia?
S: Otrzymaliśmy wezwanie od frakcji San Andreas Police Department z informacją, że w dzielnicy Northstar Rock doszło do strzelaniny. Naszym zadaniem jako San Andreas Medical Department było jak najszybsze dotarcie na miejsce zdarzenia, a następnie udzielenie profesjonalnej pomocy medycznej wszystkim poszkodowanym. Wszystkie osoby, które wymagały naszej ingerencji, zostały otoczone profesjonalną opieką. Na miejscu było ich czworo. Dwojgu z nich na szczęście nic nie było i nie wymagali hospitalizacji. Osoby, które nie miały tyle szczęścia i ucierpiały w strzelaninie, zostały przetransportowane do szpitala. Gdy zakończyliśmy już swoje działania, jeden z funkcjonariuszy poprosił nas, byśmy pojechali z nim w miejsce, gdzie prawdopodobnie znajduje się osoba, która strzelała do ludzi z lasu. Z problemów, jakie wynikły po dojeździe niestety mieliśmy piątego poszkodowanego, który został postrzelony podczas próby aresztowania.

wwBOHCe.gif

M: Jakie jednostki brały udział w akcji?
S: Z naszej strony w gotowości znajdowało się 5 jednostek:

@Szender - Ambulans typu BLS

@Braus, @nystekk_, @Tapeciarz - Ambulans typu BLS

@Tommy, @zabijakaNs, @krakanax - Ambulans typu BLS

@ponpol, @xrey128 - Raindance (CSR)

@Kawaii - Dune (CSR)

M: Jak długo trwała Wasza akcja Role-Play?

S: Akcja Role-Play rozpoczęła się około godziny 20:00, a działania zakończono po 21:30.

M: Jak oceniasz współpracę z innymi frakcjami i biznesem?
S: Według mnie każdy do swoich zadań podszedł bardzo profesjonalnie. Nie mieliśmy problemów z komunikacją ani z przydzielaniem zadań. Każdy wiedział, do czego jest w danej sytuacji przypisany, co zapewniło spokojną i opanowaną atmosferę. Była to pierwsza akcja po długiej przerwie zorganizowana przez biznes Posorants Group. Chłopaki, mimo przerwy, również podeszli dobrze do tematu i nie zawiedliśmy się na ich poziomie odegrania Role-Play'u. 

M: Bardzo dziękuję za odpowiedzi na moje pytania oraz za poświęcony czas. Chciałbyś coś dodać, ewentualnie kogoś pozdrowić?
S: 
Chciałbym podziękować biznesowi Posorants Group za zorganizowanie dzisiejszej akcji, gdyż dopadała nas już lekka monotonia i nie mieliśmy, co robić. Warto byłoby organizować takie wydarzenia częściej. Odnośnie do pozdrowień, chciałbym pozdrowić wszystkie frakcje, będące na akcji, odgrywających z nami Role-Play Posorants Group, a także Ciebie, pozostałych redaktorów @Veirdness oraz @Kacp3r, którzy ryzykując własnym życiem, byli na miejscu i mimo zagrożenia, postarali się dostarczyć wszelkie informacje dla wszystkich mieszkańców stanu San Andreas. 

XGwBbve.png
M: @MrBeast | V: @Vajtekk.vnd

M: Uszanowanie, Senior Reporter @MrBeast z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań, dotyczących całego wydarzenia? 
V: Hej, chętnie odpowiem na Twoje pytania.

M: Jakie zadania czekały na Was na miejscu zdarzenia?
V: 
Najpierw musieliśmy zadysponować jednostki straży pożarnej oraz medyczne do poszukiwań, gdyż na tym polegała pierwsza część RP. Następnie musieliśmy wyjaśnić sprawę strzałów oraz osób poszkodowanych, odkrywając przy tym kilka innych historii.

M: Jakie jednostki brały udział w akcji?
V: W akcji brały udział dwie jednostki agentów federalnych z SAPD oraz jedna jednostka patrolowa. Od strony medycznej były trzy karetki, jednostka terenowa oraz śmigłowiec. Za to strażacy przyjechali swoimi pojazdami takimi jak engine, laddery czy zwykłe patrolówki.

M: Jak długo trwała Wasza akcja Role-Play?
V: Cała akcja zajęła nam ponad 3 godziny, wliczając w to wszelkie przesłuchania itp.

M: Jak oceniasz współpracę z innymi frakcjami i biznesem?
V: Współpraca przebiegała świetnie, jednostki wiedziały, co robić i nie było zbędnego zamieszania. Od strony biznesu było widać dobrze zaplanowaną akcje, wraz z przemyślanymi różnymi scenariuszami, należy im się za to pochwała.

M: Bardzo dziękuję za odpowiedzi na moje pytania oraz za poświęcony czas. Chciałbyś coś dodać, ewentualnie kogoś pozdrowić?
V: Pozdrawiam cały biznes Posorants Group oraz wszystkie jednostki obecne na akcji!

XGwBbve.png
iZBhlZz.png

Vn8RsLZ.png

g1

GDA1BfK.png

Dzięki za przeczytanie! Mam nadzieję, że artykuł się spodobał i do zobaczenia w następnych artykułach/wywiadach.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

podpis.png?ex=67eca6f3&is=67eb5573&hm=dd5c89940ba25b7be5ee9d23f8e4e2fef6ffd9299b238f900d0cf6a86220bf66&=MJDVrKy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.