Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Zlot Somandiego

matibfc..

Rekomendowane odpowiedzi

n

M3o7SmR.png

Witam, z tej strony Reporter @matibfc.. z Redakcji Prasowej Project NewsDziś przedstawię wam artykuł na temat Zlotu Prezentera @Somandi. W artykule będziecie mogli przeczytać 3 wywiady — z pracownikiem SAMD @Tapeciarz, z uczestnikiem eventu @Huher, oraz z organizatorem @Somandi.
Zapraszam do przeczytania!

PA0Cack.png

Dnia 28.03.2025 o godzinie 18:00  odbyło się wydarzenie z organizowane przez prezentera @Somandi. Na zlocie można było świetnie się bawić oraz była możliwość wzięcia udziału w różnych konkursach zrobionych przez organizatora.
W artykule możecie dowiedzieć się więcej o tym evencie.

g1

vgC1HDp.png

M: @matibfc.. T: @Tapeciarz

M: Cześć, z tej strony  Reporter @matibfc.. z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
T: Cześć! Oczywiście, chętnie udzielę wywiadu.

M: Skąd pojawiłeś się na zlocie jako pracownik SAMD?
T: Zostaliśmy zaproszeni na ten zlot, więc przyjechałem na niego razem z @Bartaz oraz @Gerwazy88.

M: Jak oceniasz organizację zlotu?
T: Ogólnie organizacja zlotu jest w porządku, chociaż miejscówka, w której się odbywa, trochę mi nie pasuje.

M: Jakie posiadasz obowiązki jako pracownik SAMD na takich zlotach?
T: Głównie zajmujemy się leczeniem graczy za pomocą sprayu. Zdarzyła się też sytuacja, w której jedna osoba na zlocie została przypadkowo pocięta maczetą.

M: Czy takie zloty przypadają ci do gustu, czy też nie?
T: Ogólnie zloty są w porządku. Jeśli chodzi o muzykę, to również jest spoko, a sam zlot, naprawdę mi się podoba.

M: Ode mnie to wszystko, dziękuję ci za udzielenie wywiadu. Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
T: Dziękuję również za możliwość wystąpienia w tym wywiadzie! Chciałbym pozdrowić @Majfek, @Kartun, @Lexusek, @mlgtriple, @Somandi, Ciebie oraz całą frakcję San Andreas Medical Department, a także całą organizację Shadow Syndicate.

XGwBbve.png

M: @matibfc.. H: @Huher

M: Cześć, z tej strony  Reporter @matibfc.. z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
H: Jasne, dlaczego nie? 

M: Na początku przedstaw się czytelnikom wywiadu.
H: Mój pseudonim w grze to Huher, a należę do organizacji Les Ombres. Na serwerze pasjonuję się kolekcjonowaniem pojazdów, które wyglądem przypominają samochody marki Mercedes w rzeczywistości. Obecnie podjąłem pracę w SATC.

M: Skąd dowiedziałeś się o zlocie organizowanym przez @Somandi?
H: Kiedyś, słuchając audycji w ProjectFM, usłyszałem, jak @Somandi zaprasza graczy pod scenę w LS. Z czasem imprezy organizowane podczas jego audycji stały się tradycją.

M: Co cię skłoniło, by się pojawić na zlocie?
H: Zawsze, kiedy jestem na serwerze, biorę udział w takich wydarzeniach, bo to miła odmiana od codziennych atrakcji.

M: Jak oceniasz organizację zlotu?
H: Oceniam organizację bardzo pozytywnie! Świetnie się bawiłem, poznałem fajnych ludzi, a atmosfera była naprawdę super.

M: Czy pojawisz się na takim zlocie, jeżeli ów będzie organizowany?
H: Oczywiście, że tak.

M: Ode mnie to wszystko, dziękuję ci za udzielenie mi wywiadu. Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
H: Pozdrawiam całą redakcję Project News, @Sunko, @RYBSUNEK321, @OstryZiom_TRD, @Somandi oraz wszystkich uczestników zlotu, a także organizację Les Ombres!

XGwBbve.png

M: @matibfc.. | S: @Somandi

M: Cześć, z tej strony  Reporter @matibfc.. z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
S: Jasne.

M: Na początku przedstaw się czytelnikom wywiadu.
S: Nazywam się Marcel, mam 21 lat i pochodzę z województwa łódzkiego. Na co dzień interesuję się muzyką klubową. Miłość do muzyki poczułem już od najmłodszych lat, gdy wszedłem na YouTube i moim oczom ukazały się piękne składanki z dobrą dawką muzyki w klimacie klubowym. Od małego moim marzeniem było zagranie na prawdziwej konsoli DJ-skiej i mam nadzieję, że kiedyś tego dokonam.

M: Skąd wziął się pomysł, by zorganizować taki zlot?
S: Tak naprawdę to wszystko działo się szybko i dynamicznie w ostatnich paru minutach przed rozpoczęciem audycji. Postanowiłem zrobić zlot na bazie mojej aktualnej organizacji 90s Midnight Racing, którą również pozdrawiam. Pomyślałem, że to będzie bardzo dobry pomysł na połączenie z audycją, ponieważ sporo miejsca tam jest aby zaparkować pojazdy.

M: Jaką posiadasz frekwencję na takich eventach?
S: Moja frekwencja jest na bardzo dobrym poziomie. Posiadam w tym duże doświadczenie w organizowaniu różnych zlotów, na których zawsze dzieje się dużo.

M: Jak oceniasz całościowy kształt wczorajszego wydarzenia?
S: Całościowy kształt oceniam dosyć wysoko. Było wszystko zorganizowane tak, jak należy.

M: Czy będziesz chciał ponownie zrobić w przyszłości taki zlot?
S: Oczywiście, że tak. Dla mnie to sama przyjemność, integracja z graczami jest dla mnie najważniejsza.

M: Ode mnie to wszystko, dziękuję ci za udzielenie mi wywiadu. Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
S: Również dziękuję. Chciałbym pozdrowić przede wszystkim frakcję SAMD oraz biznes Project News, którzy zadbali o cały porządek podczas wydarzenia. Oprócz nich pozdrowienia należą się dla organizacji 90s Midnight Racing oraz dla wszystkich uczestników wydarzenia, między innymi: @Gerwazy88, @Tapeciarz, @matibfc.., @xHamster, @OstryZiom_TRD@Huher, @Zafir.OPC, terminosek, @Domanu, @Proboszcz^Skwaru, @Igi_Ignacy, @Gaju_Eskobar13, @Saduss1, @kiki95, @SzymQ, @Nissanekk, @RYDER*, @Aron2077, @RYBSUNEK321, firana123, @Kasztan0HV.

iZBhlZz.png

r1

r2

r3

r4

Dziękuje za przeczytanie mojego artykułu i do następnego!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

M3eUk6r.pngMJDVrKy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.