Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na svmirr*

matibfc..

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, svmirr* napisał:

do miesiaca

Miesiąc? XD Podczas spisywania umowy  zadeklarowałeś że pieniądze spłacisz do 25.03.2025 bez problemów a teraz oczekujesz dodatkowego miesiąca? Przecież to jest bez sensu że gracz bierze sobie 2 tygodnie na spłatę raty po czym oczekuje dodatkowego miesiąca. Takim tokiem gracze będą sobie przedłużać nawet do 60 dni raty bądź też pożyczki. Od siebie jestem w stanie zaoferować żeby gracz otrzymał czas do 30.03.2025 ponieważ dogadałem się z graczem wczoraj że spłaci mnie do niedzieli a teraz oczekuje on miesiąca? Bez sensu..

W takim razie  masz czas na  spłatę raty do 11 kwietnia.  Wpłaty dokonasz poprzez przelew  gdy obaj będziecie na serwerze lub  przez  bank w Los Santos na UID: 93132. W razie problemów lub gdy spłata zostanie uregulowana poinformuj mnie  za  pośrednictwem odpowiedzi do tej skargi.

2 minuty temu, Mizshift napisał:

W takim razie  masz czas na  spłatę raty do 11 kwietnia.  Wpłaty dokonasz poprzez przelew  gdy obaj będziecie na serwerze lub  przez  bank w Los Santos na UID: 93132. W razie problemów lub gdy spłata zostanie uregulowana poinformuj mnie  za  pośrednictwem odpowiedzi do tej skargi.

Wysłuchałeś mojej wersji zdarzeń czy to kompletnie zlałeś i mu przedłużyłeś? Jaki to jest sens?

@matibfc.. Ja to widzę tak  gracz potrzebuje więcej czasu na spłatę raty dla ciebie za auto  dogadaliście się lecz widocznie nie wystarcza mu 15 dni na spłatę raty dla ciebie. Spłata zobowiązań może zostać przedłużona do maksymalnie 30 dni  co uznałem za słuszne w tej skardze w żadnym stopniu nie olałem ciebie w tej skardze.

11 minut temu, svmirr* napisał:

w 4dni 230k okok

4 dni? miałeś czas od 11.03.2025 więc nie wiem skąd ci się wzięły te 4 dni..

7 minut temu, Mizshift napisał:

@matibfc.. Ja to widzę tak  gracz potrzebuje więcej czasu na spłatę raty dla ciebie za auto  dogadaliście się lecz widocznie nie wystarcza mu 15 dni na spłatę raty dla ciebie. Spłata zobowiązań może zostać przedłużona do maksymalnie 30 dni  co uznałem za słuszne w tej skardze w żadnym stopniu nie olałem ciebie w tej skardze.

Rozumiem, czekamy do 11.04.2025 lecz po tym okresie chce zobaczyć werdykt tej skargi a nie kolejne przedłużenie, miłego wieczoru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.