Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Pochwała na Dawerty

.Piotr3k.

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: .Piotr3k.
Nick pracownika: @Dawerty
Data zdarzenia:  dziś (25.03.2025r)
Opis zdarzenia:  @Dawerty szybko zareagował na zgłoszenie zaczął wykonywać swoją pracę od razu po przybyciu na miejsce.  I bez żadnego "ale" podjął się pomóc mi w pozbyciu się nie chcianych aut z posesji.  Ponadto był ze mną w stałym kontakcie na /pm co było miłe ponieważ nie widział o tym a to pierwsze moje zgłoszenie do waszej frakcji. 
Dowody: ss niżej 

https://imgur.com/XNX1neP

Dziękuję za pochwałę, miło mi iż mogłem się do czegoś przydać! Ciesz się nowym domkiem! Pozdrawiam Dawerty 

(Dodam iż na ss widać jak odrzuciłem drugie zgłoszenie od gracza prostując sytuację pierwsze zostało przyjęte drugie odrzucone bo należało w tej samej sprawie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.