Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[K] COS NA -10K ID DO 200k więcej auto+dopa

Eryczek.

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Eryczek. napisał:

Nie tylko mi każdemu tak robisz to ty szukasz atencji i myślisz że coś tym osiągniesz tak samo na serverze. i mi coś mowisz że płacze a ty ostatnio płakałes bo ci auto nie chciało zejść XD

widze ze niezle cie fantazja poniosla ciekawe ze plakalem bo mi auto nei chcialo zejsc ciekawe kioedy xdddd ojojoj klamac trzeba umiec. oczywiscie szukam atencji bo ci dalem lapke w dol? ty siebie slyszysz? ogarnij sie ziomus bo widze ze jakies choroby psychiczne wchodza w gre chyba trzeba sie wybrac do lekarza ||| zapraszam na pv bo to chyba nie ten kanal zeby tak pisac 😜

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.