Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na DarXe & Pasiasty.

P!oter

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2439
Login: P!oter
Nick oskarżonego: DarXe, Pasiasty
Powód skargi: Oszukiwanie podczas licytacji
Data zdarzenia: 19.03.25, 20.03.25
Dowody: https://imgur.com/a/ebpEspW
Opis sytuacji: Gracz o nicku Pasiasty wystawia pojazdy ze swojej bazy na licytację od 0$, gdzie już drugi raz z rzędu gracz DarXe wygrywa owe licytacje na bardzo zaniżone ceny PO CZASIE, gracz wysyła swoją ofertę np o: 23:59 i 46 sekund, gdzie licytacja trwa do 23:59 i 00 sekund. Gracz Pasiasty bez żadnej informacji doprowadza do przeprowadzenia transakcji między sobą. Bardzo proszę o wyjaśnienie sytuacji bo wygląda to na jakieś "przekazywanie majątku" w  jak najbardziej "legalny" sposób.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ping tutaj: @DarXe@Pasiasty

Nie powiem, zaskoczyłeś mnie. Skoro zostałem wywołany do tablicy - odpowiem. 

Jak myślisz, gdyby Pasiasty napisał że licytacja trwa do godziny 23:59:00 to kto wygrałby w takiej sytuacji? Na pewno nie ja. 

Licytacja trwa do ostatniej sekundy danej minuty jeśli nie jest określona liczba sekund, serwer jest na takich zasadach od kilku lat, a ty kolego drogi chcesz coś zmienić w tych stałych przepisach? Wątpię że ci się uda.

Wypadało by odpowiedzieć na tą skargę. 

Może zacznę od tego to co napisał gracz powyżej że wszystko zostało przeprowadzone zgodnie z regulaminem jakim czas był do 23.59 ( włącznie ) czyli do póki ta godzina się nie skończy sam wiele razy parę sekund przed końcem wstawiałem ofertę jeśli zależało mi na pojeździe. 

Co do sytuacji z tym że rzekomo gracz kupuje po zaniżonej cenie dwa razy to co ja tu mogę od siebie dodać licytuje ten kto ma kasę i chce mieć dany pojazdy nie interesuje mnie to czy osoba się powtarza czy nie chce sprzedać pojazd i tego się trzymam a czy cena jest zaniżona to niech każdy sobie sam odpowie nie wnikam w to myślę że jest adekwatna jeżeli nikt wcześniej nie przebił kwoty najwyraźniej  dla niektórych osób jest to już ich max ile mogą dać a jeśli serio uważasz że cena jest zaniżona mogłeś odrazu zapodać znacznie większą cenę taką jaką uważasz wtedy by cię może nikt nie przebił. 

A co do tego że sprzedaje bez żadnej informacji sprawa jest jasna w opisie licytacji pisze kontakt to jest zazwyczaj u mnie dc , forum , gra jeśli widzę kto wygrał kontaktuje się z osobą i pisze pod tematem że pojazd został przekazany lub wstawiam logi z gry tak jak w tym przypadku uważam że administracja jest tylko po to jeśli gracze miedzy sobą przez dłuższy czas nie dokonają transakcji lub mają z tym jakimś problem więc po co czekać jeśli wszystko jest oczywiste. Tyle odemnie 

3 godziny temu, Pasiasty napisał:

Może zacznę od tego to co napisał gracz powyżej że wszystko zostało przeprowadzone zgodnie z regulaminem jakim czas był do 23.59

W skardze jest mój ss więc się wypowiem też:

Czas był do 23:59 a 23:59:01 to jest już część kolejnej minuty, więc Darxe zalicytował po czasie

Dziękuje 

W moim mniemaniu pojazdy nie wyglądają na bardzo zaniżone, a nawet bym powiedział, że jest to jak najbardziej normalna cena. Co do wysyłania ofert po czasie - na naszym forum, jak możecie łatwo zauważyć po najechaniu na utworzenie wiadomości, nie mamy zawartych sekund - tak więc wszystkie oferty, które są przed północą, są brane pod uwagę.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.