Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Winston - oskarżony przez kevdal

kevdal

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Winston
Data zdarzenia:  18.03.2025 godzina około 19:21
Opis zdarzenia:  
Zaparkowałem perka na grzybiarzu, zrobiłem dzienne. Patrzę, na parkingu perka brak, więc sprawdziłem F5 i nagle pisze, że na pp jest. Był za 500 $ do wykupienia z powodem "Porzucony pojazd"  a był zaparkowany.  Jeśli Winston nie ma dowodu, że pojazd był porzucony to apeluje o zwrot pieniędzy i to z NADWYŻKĄ, ponieważ musiałem zapłacić za przejazd aby na parking policyjny się dostać oraz o konsekwencje dla pracownika. Jeśli natomiast okażę się, że  pojazd nie miał zaciągniętego ręcznego (w co wątpię, bo jestem pewny, że zaciągnąłem, lecz mogło się coś zbugować)  i ktoś mój pojazd wypchał. Wtedy za zaistniałą sytuacje z góry przepraszam. Pozdro

Dowody:

2138543530_Zrzutekranu(29).thumb.png.a4e2aaef9041fe4971f8736c28b2b49c.png

26 minut temu, Winston napisał:

Uszanowanie, Mł. Inspektor Winston S.A. Road Assistance.

Twój pojazd został odholowany, ponieważ nie znajdował się w obszarze, gdzie dozwolone jest parkowanie na terenie pracy Grzybiarza.

lhukEUP.png

QgxTnNF.thumb.png.a8a2fce0ae90336b745fbde437ce3d5a.png

Witam, nie ma nigdzie informacji, przynajmniej ja nie znalazłem, że jest jakiś teren wyznaczony na grzybiarzu, gdzie można parkować. NIE jest to dobrze oznaczone, więc zaparkowałem równo obok innego auta. Według mnie powinienem otrzymać zwrot kosztów za parking policyjny. Miejsce parkowania powinno być dobrze wyznaczone.

1 godzinę temu, kevdal napisał:

Witam, nie ma nigdzie informacji, przynajmniej ja nie znalazłem, że jest jakiś teren wyznaczony na grzybiarzu, gdzie można parkować. NIE jest to dobrze oznaczone, więc zaparkowałem równo obok innego auta. Według mnie powinienem otrzymać zwrot kosztów za parking policyjny. Miejsce parkowania powinno być dobrze wyznaczone.

Witaj @kevdal pojazd został zabrany z powodu iż stał po za granicą parkingu i został on zakwalifikowany jako pojazd porzucony. Dodatkowo pracownik wysłał zdjęcie parkingu z tematu granic parkingów publicznych -> https://projectrpg.pl/topic/29504-granice-miejsc-parkingowych-oraz-zakazane-miejsca-do-parkowania/ . Pracownik odholował pojazd poprawnie, jednocześnie nie popełnił on błędu. Skargę odrzucam i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.