Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Klocuosg

PanParowka67

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 20423
Login: wywrotka
Nick oskarżonego: Klocuosg
Powód skargi: Zmiana daty zakończenia licytacji domku
Data zdarzenia: 19.03.2025r., godzina: 00:12
Dowody: Screenshot w załączniku
Opis sytuacji: Witam, wchodząc dzisiaj na dział nieruchomości, zauważyłem ciekawą licytację domku w SF. Kończyła się ona o godzinie 23:28 dnia 18.03.2025r. Cena była równie atrakcyjna, więc postanowiłem wylicytować ową nieruchomość. Specjalnie wszedłem na forum o 23:25 i napisałem swoją propozycję kupna. Ciesząc się już z wygranej byłem gotowy aby przesłać należyte pieniądze oraz wejść w posiadanie wylicytowanej nieruchomości. Jak się okazało, autor chyba jednak postanowił, że moja oferta nie zaspokoi jego upodobań i stwierdził, że przedłuży jeszcze swoją licytację o kolejną dobę. Nie mam na to jasnego dowodu, lecz widać, że autor nagle postanowił edytować swoją ofertę. Widać także kiedy to ja zamieściłem swoją propozycję zapłaty. Mam nadzieję, że na tej podstawie uda nam się dojść do skutku i rozwiązać tą sprawę 😄
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Dowód w załączniku

IMG_7029.png

IMG_7030.png

Jako iż gracz @Klocuosgedytował treść licytacji w celu wydłużenia jej trwania, łamiąc tym samym regulamin działu "§ 32
Twórca licytacji nie może edytować treści wątku." Zostaje ukarany punktami na forum. Dodatkowo jest on zobowiązany do sprzedaży nieruchomości graczowi @wywrotka za kwotę 500$. O dokonaniu transakcji proszę poinformować mnie za pomocą odpowiedzi temacie z licytacją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.