Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na TurboWojtek oskarżony przez Baleron

Baleron

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @TurboWojtek
Data zdarzenia: 09.03.2025
Opis zdarzenia: Pracownik najprawdopodobniej niewłaściwie odholował mój pojazd VUID 2945. Prosiłem na discordzie o wysłanie zdjęcia odholowanego pojazdu, niestety nie uzyskałem odpowiedzi więc znajdujemy się tutaj. Proszę  oskarżonego o przesłanie dowodów oraz podstawy odholowania mojego auta. Pozdrawiam
Dowody: 

Spoiler

image.png?ex=67d91b23&is=67d7c9a3&hm=2d0fd668dab91ab33c5935a27d525fb8ff25ee3a69ffc44673ea68af431c3a48&=

5 godzin temu, TurboWojtek napisał:

Witam tak pamiętam to twoje auto było porzucone wystawało dwoma kołami ze strefy dm na autostradzie więc dałem na pp z powodem porzucony dowody podeślę dla zarządu jak będzie trzeba tyle odemnie miłego dnia i wieczoru 

Myślę, że jako pracownik z najwyższą rangą (nie licząc zarządu) powinieneś znać regulamin frakcji oraz strefy DM. Jeżeli nie, to ci przypomnę 

§3. Pracownikowi zabrania się wkraczania na teren strefy DM oraz holowania pojazdów, które znajdują się na jej obszarze. 

§2. Nieznajomość zasad zawartych w regulaminie nie zwalnia z ich przestrzegania!

Sam potwierdzileś, że pojazd wystawał jedynie 2 koła ze strefy. Nie przeszkadzał nikomu, nie blokował wjazdu/wyjazdu. 

Pojazd w większości znajdował się na strefie DM oraz dodatkowo @TurboWojtek złamałeś punkt regulaminu frakcji SARA : " §3. Pracownikowi zabrania się wkraczania na teren strefy DM oraz holowania pojazdów, które znajdują się na jej obszarze.  " W związku z nieprawidłowym odholowaniem pojazdu proszę o zwrócenie kosztów wyciągnięcia pojazdu dla gracza @Baleron w postaci 500$ na jego konto bankowe (przelew wykonasz w banku Los Santos UID gracza: 9629). Po wykonaniu przelewu wstaw dowód z przelewu w postaci loga lub zdjęcia, czas na wykonanie przelewu to 24 godziny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.