Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Ka3R

Netrix

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Netrix
Nick oskarżonego: Ka3R
Powód skargi:odbieranie  bez sensownego powodu i dowodu prawka przy odgrywaniu RP.
Data zdarzenia: 08.02.2021
Dowody: screenshot
Opis sytuacji: odgrywałem z losową osobą akcje RP wezwaliśmy do tego SARA itp, po czym zjawił się moderator i jak podał powód skargi to było to "próba skoku na lotnisko" smieszne to jest. że cała administracja psuje grę innym. Ma problem rozdaje prawka na lewo i prawo, bez sensownego dowodu!!!!!! dlatego apeluję,aby takich ludzi tu nie było albo dostali się na mniejszą rangę, bo do swojej nie dorośli. Pan Ka3R jak próbuję z nim to wyjaśnić w wiadomości prywatnej to jedyne co odpisuje to "ok" i blokuje wiadomości prywatne. oczekuję o sprawiedliwość i brak faworyzacji to tyle z mojej strony.

obraz_2021-02-08_133924.png

obraz_2021-02-08_134000.png

Mowisz o braku dowodow i bezsensownym powodze, za sam fakt ze wjechales na lotnisko - ktore jest terenem zamknietym i nie masz prawa tam wjezdzac mozesz dostac prawko, to samo napisalem ci na pm. Pomijajac fakt ze pisanie skarg za nadana kare serwerowa jest nieodpowiednie, a wykonanie RP z SARA do ktorego nie doszlo praktycznie nie bylo mozliwe, poniewaz laweta nie mialaby jak tam dojechac, oprocz oczywiscie wykonania skoku, dostales prawko za wjazd na lotnisko, najprawdopodobniej skaczac na nie poniewaz wszytskie inne wejscia sa zmapowane - zablokowane tak, ze nie da sie przejechac autem, takze nie rozumiem w czym problem. "Ma problem rozdaje prawka na lewo i prawo, bez sensownego dowodu!!!!!" - auto twojego kolegi z ktorym "chciales odegrac rp z sara" praktycznie juz spadalo do wody po srednio udanym skoku i bylo to dokladnie widac, wedlug mnie to jest powod, tym bardziej ze administracja sama moze wybierac rodzaj jak i czas kary. Czekam na wypowiedz ARCON.

jeszcze wcześniej jak wzywaliśmy SARA chłopak mnie staranował zatrzymaliśmy się na uboczu drogi *u góry jak jest taki mały spadek na lotnisko. zatrzymalismy sie zatrzymalem go, wyslalem w tym czasie REPORTA! którego NIKT NIE PRZYJĄŁ ze mnie staranował jego kolega zaplacił mi 100 dolarów i zepchneli mnie z autem na lotnisko. zapytaj gracza tak samo czy tak było. po tym jak zaplacił juz powiedzielismy ze odegramy rp bo chlopak spadał do wody. nie wiedzieliśmy o tym ze jakiś zakaz istnieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.