Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucony Wniosek o zdjęcie czarnej listy BMA frakcji Pankejk

Nalesnik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Stulejarz
Nick: Pankejk
UID: 64580
Frakcja: SAPD
Data dodania: 27 Marca 2024
Powód: Wynoszenie informacji wewnętrznych jak i odwalaniem po wydaleniu.
Coś od siebie: Witam... na początku chcę przeprosić za moje karygodne oraz dziecinne zachowanie podczas wydalenia mnie z frakcji w tamtym okresie... od nadania czarnej listy BMA minęło sporo czasu prawie cały rok. Przez ten czasu nauczyłem się dużo. Popełniłem błąd, który można było naprawić. Błąd, który rozpoczął tworzenie sznura błędów. Zamiast wcześniej analizować to co robiłem, wolałem w dalszym ciągu utrudniać rozgrywkę członkom frakcji SAPD. Lecz czy teraz będąc ukazywać skruchę oraz będąc przepraszać wiele razy naprawi to co zepsułem? Myślę, że nie. W tamtym okresie nie myślałem trzeźwo. Jako członek frakcji nie stwarzałem problemów za bardzo, próbowałem unikać problemy szerokim łukiem. Zdarzyło mi się wejść w kłótnie z jednym członkiem frakcji, który jest do teraz. W tamtym czasie nie potrafiłem opanować emocji, ale do teraz uczę się na błędach zwijam sznur błędów, tworząc przy tym kłębek sznurka. Wiem, że moja aktywność na serwerze jest nikła, ale otrzymałem szansę od @Szakal_ na poprawę. Nie chce zawieść siebie oraz Szakal'a, który dał mi szansę. Pozdrawiam serdecznie z poważeniem Nalesnik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.