Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na Julian. i Krynio

Yuzuchi

Rekomendowane odpowiedzi

UID:18689

Login:Yuzuchi

Nick oskarżonego: Julian. i Krynio

UID oskarżonych: 21499 i 24286

Powód skargi: od czasu dołączenia liczne okradanie pojazdów organizacji z asortymentu w bagażniku (typu naprawki, karnistry)
Dowody:https://imgur.com/a/xqWAPR9   ,  https://imgur.com/a/YG5UqCM

Screenshot_20250316-060810.png?ex=67d7ea4f&is=67d698cf&hm=e726e08e1d369295dacba9fbc8f8dbb66a94bec6beb4c93f25183f8887db8b65&Screenshot_20250316-060829.png?ex=67d7eaca&is=67d6994a&hm=922878330dc86bf44ea51c517ecdef867d1ae3a12fb36d04356372ad1f61c44c&

Opis sytuacji: z pojazdów organizacji odkąd wymieniona dwójka dołączyła zaczęły znikać rzeczy z bagażnika typu naprawki najgłówniej, 
przy wyżej pokazanych dwóch pojazdach udało mi wyłapać że to właśnie oni rozkradają pojazdy organizacji i zostawiają je bez naprawek mimo zasady wewnętrznej organizacji że pojazd ma wracać w takim stanie w jakim stał na bazie
Mimo szansy na wyjaśnienie gracze nie skorzystali z niej. 
Skarga jest bardziej w celu ostrzegawczym dla innych organizacji niż żeby dociekać pieniędzy z powrotem

dodam również że kradzieże naprawek odbyły się w celach zarobkowych 
660340750_gta_sa2025-03-1800-03-00-514.thumb.png.574ffefca8a2cf1b2f39062bd98743cd.png

[2025-03-18 00:08:21] [Output] : OG > (85) RanyJulek: Sprzedam naprawki 100$ szt przy wiekszych ilosciach 80$ szt

dodam też że w dzień w który zastali przez mnie złapani na kradzieży pisałem na czacie org że zabieram yankee i jadę kupić naprawki do aut w których ich brakuje z moich pojazdów przypisanych w organizacji

po czym też sprawdzali zawartość bagażnika yankee

tego dnia zakupiłem aż 32-35 naprawek i uzupełniłem każdy w którym ich brakowało ( oprócz peranniali sedan w dieslu) 

gta_sa 2025-03-16 04-07-07-838.png

gta_sa 2025-03-16 04-07-01-97.png

Nie otrzymałem żadnej szansy na wyjaśnienie z twojej strony gdyż tylko się dowiedziałem o sytuacji juz zostalem wydalony z org więc nie pisz farmazonów

Prawdziwa wersja wydarzeń jest taka, ze ja wraz z Julian. postanowilismy przetestować auta organizacyjne, osoba pisząca skargę prawdopodobnie zauważyła że bierzemy kazde auto po kolei i wymyśliła sobie że niby coś ukradlismy, a my nawet nie znamy oraz nie znalismy zawartosci tych bagażników, ta skarga to jest czyste wyłudzenie oraz odklejenie od rzeczywistości osoby pisząca ją.

PS: Równie dobrze ja moge dać klucze do auta jakiejś osobie i wymyśleć sobie ze niby mialem paczki broni w bagażniku i zostaly mi one skradzione.

Jak już pisałem wyżej,  nie chodzi mi o odzyskanie pieniędzy a zwykłe ostrzeżenie innych ludzi przed waszymi poczyniami.

I nie będę tez zaciekle sie dociekał jakiegoś ukarania was przez administrację serwera.

Skarga ma jedynie charakter ostrzegawczy dla innych ludzi.

Masz racje, trzeba ostrzec ludzi lecz przed takimi typami jak ty, ktorzy najczesciej wymuszaja odszkodowanie ale w twoim przypadku chodzi o cos wiecej.
Próbujesz robic z siebie bohatera ze niby nie chcesz pieniedzy i ze tylko chodzi ci o przestroge ale prawda jest taka ze oboje wiemy ze zadne naprawki nie istnialy i wymysliles sobie tą skarge aby podbic sobie ego.

Wypowiem się w tej skardze, ponieważ jestem V-Liderem w organizacji. Wypowiem się do Twoich testów (razem z Julianem) samochodów z organizacji, według Twojego mniemania. Dziwne jest to, że testowaliście te furki około minutę (czasem nawet mniej) i wsiadaliście do nich po dwa razy, dowód na to jest w bazie pojazdów, w dodatku w międzyczasie wsiadałeś do swojego Burrito, czyli najprawdopodobniej samochodu do którego naprawki ładowaliście. W dodatku wyżej Yuzuchi wysłał screena na którym zostawiliście w Yankee otwarty bagażnik i twój kolega z którym dokononywaliście tego procederu sprzedawał naprawki ogłaszając to na OG, informował wręcz, że w większej ilości sprzeda je po 80$, kto kupuje naprawki i sprzedaje je taniej albo jeszcze w ilości hurtowej? W dodatku w momencie kiedy Twój kolega @RanyJulek sprzedawał naprawki akurat do tego Burrito wchodziłeś.

Dowody na powiązanie sprzedaży naprawek z ich miejscem z Burrito: 
[2025-03-18 00:05:00] [Output] : OG > (85) RanyJulek: Sprzedam naprawki 100$ szt przy wiekszych ilosciach 80$ szt
[2025-03-18 00:09:56] [Output] : << [85] RanyJulek: juz sprzedane
bZWHPNs.png

Dowody na wyjmowanie naprawek z aut i wkładania ich do Burrito:
NlvEGvK.png
(screen z dnia 16.03.2024, godzina 3:48)

TSH8rNC.png
screen aktualny

NQeBkVb.png

Wszelkie inne dowody dostępne są dla administracji w logach, ode mnie to wszystko, chciałem dopowiedzieć to czego Yuzuchi nie sprostował

Weź człowieku nie ośmieszaj się, rozliczasz mnie z tego ze dzisiaj prawie przez caly okres grania postanowilem pojezdzic sobie inna furka, juz na serwerze wystarczająca pokazałeś swoje umiejętności aktorskie nękając mnie na pm oraz na lokalnym, tutaj już są niezbędne, widze ze z tobą nie ma sensu dyskusji gdyż nie widze porozumienia, czekam na odpowiedź administratora do tego momentu nie bede reagowal na wasze wypociny

Ciekawa wypowiedź, prześlij wiadomości w których byłeś przeze mnie "nękany", też mnie ciekawi czat lokalny bo ja ciebie obok siebie nie widziałem 😄 Do tego, ja się nie pocę, jakbym miał zacząć się pocić to bym opublikował jeszcze kilka dodatkowych dowodów. 
+ radzę nabrać umięjętności w manipulacji ludźmi 🙂

Krynio LOCAL na og piszemy
Krynio LOCAL ze sell naprawki hurtowo
Krynio LOCAL dobra na serwie tego tematu nie poruszajmy xdd
Krynio LOCAL bo moga logi sprawdzac

Czyli jednak Panowie coś macie za uszkiem? Macie w pełni uregulować kwotę naprawek, które zabraliście do własnych celów - macie na to 24 godziny.

Zaproponowalem kolezce zeby napisal ogloszenie o naprawach żeby porobić sobie beke z "poszkodowancyh" gdyz widzialem że są na serwie i chciałem zobaczyć ich reakcje i jak widać jest bezcenna xD

Jeśli chodzi o to sprawe ktorej nie chcialem poruszać to osobna para kaloszy, chodzi o sprawy polityczne o ktorych kolezka chcial dyskutowac lecz w pewnym momencie poprosu napisalem na chacie zeby tego nie poruszac

23 minuty temu, Krynio napisał:

Zaproponowalem kolezce zeby napisal ogloszenie o naprawach żeby porobić sobie beke z "poszkodowancyh" gdyz widzialem że są na serwie i chciałem zobaczyć ich reakcje i jak widać jest bezcenna xD

Jeśli chodzi o to sprawe ktorej nie chcialem poruszać to osobna para kaloszy, chodzi o sprawy polityczne o ktorych kolezka chcial dyskutowac lecz w pewnym momencie poprosu napisalem na chacie zeby tego nie poruszac

Człowieku, na mnie to nie działa - daruj sobie. 

@Yuzuchi - prosiłbym o informację ile mniej więcej tych naprawek znajdowało się w pojazdach.

13 minut temu, reezen napisał:

Człowieku, na mnie to nie działa - daruj sobie. 

@Yuzuchi - prosiłbym o informację ile mniej więcej tych naprawek znajdowało się w pojazdach.

Widac ze na ciebie to nie dziala, dajesz sobie nawijac makaron na uszy przez tych gosci, niezle znajomosci chlopaki w adm mają, chociaż moze ich przeceniam i z tobą cos nie tak jest lecz juz tego komentowac nie będę 

A nasz podszkodowany co napisal skarge to w koncu chce ostrzec innych przed nami czy odszkodowanie? Bo idzie sie pogubic

4 minuty temu, Krynio napisał:

Poza tym to skad wam sie wzięło 30-40 naprawek skoro burrito ma 250kg pojemności bagażnika? Cos troche wyolbrzymione, nasza propozycja to dostarczenie wam tyle naprawek ile burrito pomiesci 😉

Nasza propozycja jest taka, że za brak kultury, okłamywanie administracji, manipulację, pomówienia w naszą stronę powinniście wylecieć na bana permanentnego. Administrator zarządził oddanie należnej kwoty, niepotrzebne nam są naprawki gdy już je odkupiliśmy. A co do pojemności bagaja, nie tylko Burrito posiadasz.

4 minuty temu, Domanu napisał:

Nasza propozycja jest taka, że za brak kultury, okłamywanie administracji, manipulację, pomówienia w naszą stronę powinniście wylecieć na bana permanentnego. Administrator zarządził oddanie należnej kwoty, niepotrzebne nam są naprawki gdy już je odkupiliśmy. A co do pojemności bagaja, nie tylko Burrito posiadasz.

Jedyną osobę która można oskarżyć o brak kultury i manipulacje jestes ty xD ladnie sie wczoraj popisales w gierce piszac  do mnie na /pm oraz na /g wiec nie badz hipokrytą. 

Pozatym myslisz ze taka ilość naprawek bym pomiescil we wszystkich moich pojazdach? XD

Wiem ze masz bujną wyobraźnię ale bez przesady

Dobra, to opublikuj w końcu te logi co do ciebie pisałem w takim razie. Jeśli nie opublikujesz to sam potwierdzasz wszystkie określenia o które cię oskarżyłem. Nawet jeśli nie zmieściłeś ich w swoich furach to jest jeszcze Yankee do której RanyJulek wsiadał i tam też mogły lądować naprawki z Twojego Burrito jeśli było przepełnione zważając na godziny.
image.png.fc83b82ad9e81e55acb2412489bd3ace.png

Tyle ode mnie.

8 minut temu, Domanu napisał:

Dobra, to opublikuj w końcu te logi co do ciebie pisałem w takim razie. Jeśli nie opublikujesz to sam potwierdzasz wszystkie określenia o które cię oskarżyłem. Nawet jeśli nie zmieściłeś ich w swoich furach to jest jeszcze Yankee do której RanyJulek wsiadał i tam też mogły lądować naprawki z Twojego Burrito jeśli było przepełnione zważając na godziny.

Tyle ode mnie.

Godziny totalnie sie nie zgadzają, dalej sie nie nauczyles ze uzytkowanie pojazdu to zaden dowod, a to co pisałeś admin może sprawdzić w logach wiec nie cwaniakuj bo tego nie ukryjesz 😉

Daj sobie już spokój bo robi sie to niesmaczne

7 minut temu, Domanu napisał:

Tyle ode mnie.

Co ma piernik do wiatraka wrzucasz ssy yankii która cały czas stoi na dm'ie bo używam ją do paczek. Skończ juz sie produkować bo i tak nikogo to nie obchodzi. 😉 

12 godzin temu, reezen napisał:

Krynio LOCAL na og piszemy
Krynio LOCAL ze sell naprawki hurtowo
Krynio LOCAL dobra na serwie tego tematu nie poruszajmy xdd
Krynio LOCAL bo moga logi sprawdzac

Czyli jednak Panowie coś macie za uszkiem? Macie w pełni uregulować kwotę naprawek, które zabraliście do własnych celów - macie na to 24 godziny.

@reezen

image.png?ex=67db705d&is=67da1edd&hm=b09b591067c361e2591e5f6ee3340bb16390e870ac3b86190a148579356bf35f&

✔ Pomyślnie przelano 4,999$ do gracza Yuzuchi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.