Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza svmirr*

Keniu

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

UID: 100973
Login: Keniu
Nick oskarżonego: svmirr*
Powód skargi: Działa na szkode organizacji wyzywal sie na czacie org i zwodowal auto czlonka tej org po czym z neij wyszedl i nie zaplacil za szkody
Data zdarzenia: 14.03 2025 godz 16
Dowody:
(131) Krowiak: ze banshee?
(157) svmirr*: nie
(131) Krowiak: a co
(157) svmirr*: ze mi lota z org dasli
(157) svmirr*: z miesiac ponad bylem
(131) Krowiak: a za co
(157) svmirr*: za SPECJALNE zwodowanie auta
(131) Krowiak: mhm
Opis sytuacji: <Tutaj opisz dokładnie sytuację, która wystąpiła>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie ma

sv.JPG

SVMIRR.png

SVmiw.png

svmww.png

Po pierwsze to kasa została oddana za zabranie pojazdu z parkingu policyjnego oraz oddana kasa za naprawe,wyzywalem sie z org bo bede bronil swojego imienia a nawet tam nei bylo zadnego wyzywania gracz o nicku marcinoszft zaczal sie do mnie pruć o to więc mu powiedzailem ze wlasciciel pojazdu po posicgu nie ebdzie mial problemow lecz on nie odpuszczal na dodatek wlasciciel pojazdu po poscigu wzial i sie sam spytał czy sie udał pościg xD A i z organizacji wyrzucił mnie lider org czyli balon.

7 minut temu, svmirr* napisał:

Po pierwsze to kasa została oddana za zabranie pojazdu z parkingu policyjnego oraz oddana kasa za naprawe,wyzywalem sie z org bo bede bronil swojego imienia a nawet tam nei bylo zadnego wyzywania gracz o nicku marcinoszft zaczal sie do mnie pruć o to więc mu powiedzailem ze wlasciciel pojazdu po posicgu nie ebdzie mial problemow lecz on nie odpuszczal na dodatek wlasciciel pojazdu po poscigu wzial i sie sam spytał czy sie udał pościg xD A i z organizacji wyrzucił mnie lider org czyli balon.

Ale ci pozwolenia nie dałem zebys poscig robił czaisz baze czy nie

3 minuty temu, svmirr* napisał:

no to balon powiedzail ze jak chcesz to dostane minusa wiec dostalem wc zym problem czlowieku

Dziecko naucz sie pisać po pierwsze i po drugie przed wejsciem do org przeczytaj regulamin

I admini nie dawajcie ostrzen mi teraz bo jestem włascielem pojazdu , powinnem dostać prawo głoscu w odpowiedziach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.