Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Arturek*

Sta1213

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Sta1213
Nick oskarżonego: Arturek*
Powód skargi:  Nadanie bezpodstawnego prawka pzdr
Data zdarzenia: 13.03.2025
Dowody:  [2025-03-13 19:48:55] [Output] : âś” PomyĹ›lnie wysĹ‚ano 50.00$ do gracza malysz!
Opis sytuacji: Dostałem prawko za "jazde pod prad, taranowanie, brak zapłaty" wyszła taka jedna nie fortunna sytuacja że wjechałem w gracza malysz poniewaz nie mam letnich opon w tahomie i wylecialem troche na drugą strone drogi, odjechalem kawalek i mu zaplacilem jak widac uwazam ze kara jest bez sensowna tutaj. 

Witam, przepraszam za Moje niedopatrzenie i nie sprawdzenie czy zapłaciłeś za szkody, dopisałem tą frazę zbyt pochopnie. Powód już został zmieniony za tą pomyłkę przepraszam. A co do reszty nie mam sobie nic do zarzucenia. Zapłata za uszkodzenia nie zwalnia z otrzymania kary.

12 minut temu, Arturek* napisał:

Witam, przepraszam za Moje niedopatrzenie i nie sprawdzenie czy zapłaciłeś za szkody, dopisałem tą frazę zbyt pochopnie. Powód już został zmieniony za tą pomyłkę przepraszam. A co do reszty nie mam sobie nic do zarzucenia. Zapłata za uszkodzenia nie zwalnia z otrzymania kary.

czemu nie zwalnia, nie zrobilem tego celowo wpadlem w poslizg kazdemu moze sie to zdarzyc, zaplacilem za wyrzadzone szkody wiec nic sie nie stalo.

W momencie, gdy nie masz zamontowanych odpowiednich opon to nieważne co się wydarzy, czy wpadniesz w poślizg lub cokolwiek innego, jesteś za to odpowiedzialny.

Na nagraniu widać, że jechałeś dłuższą chwilę pod prąd, więc jak najbardziej kara została nadana słusznie. Zapłata za szkody nie zwalnia z przestrzegania regulaminu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.