Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem PanWedel

Kierownikk

Rekomendowane odpowiedzi

coBWHI0.png

M3o7SmR.png

Witam, z tej strony Advanced Reporter @Kierownikkz Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj moim i państwa gościem będzie gracz @PanWedel. Rozsiądźcie się wygodnie i zapraszam do czytania.

vgC1HDp.png

K: @Kierownikk | PW: @PanWedel

K: Witam, z tej strony Advanced Reporter @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
PW: Z bardzo wielką chęcią udzielę ci tego wywiadu!

K: Dobrze, a więc opowiedz nam coś o sobie.
PW: No to cześć, jestem @PanWedel i lubię czekoladę Wedla. Pochodzę z województwa lubelskiego. Chodzę do szkoły branżowej pierwszego stopnia na kierunek mechanik pojazdów samochodowych. Swoją przygodę z MTA zacząłem w roku 2018, zaś na serwerze ProjectRPG gram od 2024 roku, ale tak grać tutaj więcej to gram od roku 2025, będąc dokładnym to od 2 stycznia. Ten serwer przedstawił mi oblicze wyzwania, takiego punktu gdzie mógłbym coś osiągnąć.

K: Masz jakieś pasje/zainteresowania, którymi chciałbyś się nam pochwalić?
PW: Świetne pytanie. Moją pasją oraz zarazem zainteresowaniem jest motoryzacja, ponieważ mój dziadek mnie tym zaraził no i lubię sobie czasem coś pomajstrować/podłubać w różnych rzeczach, czasem będzie to silnik, a czasem będzie to jakaś stara elektronika. Moją jeszcze jedną pasją jest to, że lubię poznawać nowych ludzi, tak oto poznałem @Kierownikk i @oliwierbluza1. Może nie jest to jakieś moje główne zainteresowanie albo pasja, ale bardzo lubię grać w różne gry komputerowe, zwłaszcza w te starsze typu GTA:SA oraz MTA czasami też Half-Life 2 itp.

IHRNphD.png

K: Jak zacząłeś swoją przygodę z MTA?
PW: Hmmm.... Dość ciężkie pytanie mi zadałeś, już śpieszę z odpowiedzią. Swoją przygodę z GTA: SA rozpocząłem od gry na serwerach SAMP, ponieważ nie posiadałem zbyt dobrego sprzętu, żeby utrzymało oraz odpaliło mi MTA. W MTA zacząłem przygodę już z lepszym sprzętem do grania i wtedy przeważnie siedziałem na zagranicznym serwerze, do dziś popularnym do driftowania (nie reklamuje go, proszę nie banować :)). Po jakimś czasie znudziło mi się granie na tym serwerze i poszukiwałem serwera polskiego, dołączyłem na jakiś pierwszy lepszy polski serwer z samej góry i tak się to toczyło, aż w końcu skończyłem tutaj, na najlepszym serwerze, czyli ProjectRPG.

K: Jesteś członkiem organizacji .Eclipse, jak możesz, to opowiedz nam, jak się tu znalazłeś?
PW: Dobre pytanie ci powiem, szczerze mówiąc, sam do końca nie pamiętam, jak znalazłem się w tej organizacji. Siedziałem gdzieś wieczorkiem przy komputerze i nagle widzę „organizacja .Eclipse rekrutuje”, patrzę, przyglądam się bliżej, i okazuje się, że wymagania to 300 punktów reputacji oraz 20 godzin wbitych na serwerze, no to mówię sobie dobra, brakuje mi ok. 50 punktów reputacji i jedną godzinę. Podjechałem sobie na magazyn sankami, gdyż nikt nie chciał takiego cejota, którym ja wtedy byłem, tam zawieść, więc jadę sobie i jadę sobie, a tu nagle lekko skręcam i cyk 180 stopni obrót i mowie sobie „o matko bosko, po co mi to było”, ale dobra jadę dalej, staram się nie skręcać zbyt gwałtownie i po jakiś 10 minutach męki i udręki dotarłem wreszcie do tego magazynu. Po tym, jak już uzbierałem potrzebną mi reputację i mój czas spędzony na serwerze, pisze do "ziutka", którego imienia już nie pamiętam. Gdy już otrzymałem zaproszenie na komunikator discord, po czym tam napisałem podanie do organizacji, no i w mgnieniu oka się dostałem. No to w ten oto piękny sposób znalazłem się w organizacji .Eclipse, którą każdemu mogę z całego serca polecić.

s2bKUWQ.png

K: Chciałbyś w przyszłości zasilić szeregi jakiegoś biznesu czy też serwerowej frakcji?
PW: Jak na razie nie mam planów na dołączenie do żadnych szeregów jakiegokolwiek biznesu bądź serwerowej frakcji. Jak na razie skupiam się na ciężkiej pracy, by zarobić na ważne rzeczy, czyli auto, opłacanie składki tygodniowej oraz na piwo serwerowe.

K: Jakie masz plany dotyczące serwera?
PW: Plany dotyczące tego serwera są bardzo proste, nie dostać bana i się cieszyć zabawą z innymi osobami co grają na serwerze. Jeszcze mam plan, by mieć limitowane lampy w jakimkolwiek pojeździe, jaki będę mieć w przyszłości.

K: Czy twoim zdaniem jak na czas spędzony na serwerze, odniosłeś sukces, czy też mogłeś przez ten czas zrobić więcej?
PW: Moim zdaniem na ten czas 93 godzin spędzonych na serwerze no to dość mało osiągnąłem i mogłem o wiele więcej osiągnąć. Na ten moment nie wydaje pieniędzy na serwerze i zbieram na jakieś ciekawe autko.

K: Masz w planach w przyszłości aplikować na stanowisko Supportera?
PW: Gdybym w przyszłości miał więcej wolnego czasu, z chęcią bym aplikował, lecz wątpię, że mi się uda. Lecz gdyby mi się udało, dołożyłbym wszelkich starań, aby dążyć do tego i wprowadzać radość na serwer.

K: Ostatnie pytanie na dzisiaj, jakie jest twoje wymarzone auto na serwerze?
PW: Powiem ci tak, że nie mam wymarzonego auta, każde auto na swój charakter oraz jest piękne i fajne na swój sposób, Gdybym miał wybierać spośród wszystkich dostępnych aut, zdecydowałbym się na Schaftera w wersji kombi. To auto jest nie tylko piękne, ale także budzi respekt na dzielni.

08NppJS.gif

K: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
PW: Pozdrawiam mamę, tatę, psa, @Kierownikk, @Zejuuu., @oliwierbluza1 oraz cały serwer ProjectRPG.

K: Również pozdrawiam. Dziękuję za udzielenie wywiadu.
PW: Ależ proszę bardzo.
pjgdEhb.png

K: Pomidorowa czy rosół?
PW: Tradycyjnie rosołek.

K: BMW czy AUDI?
PW: Nie ma co tu wybierać, motoryzacja ma łączyć nie dzielić na grupy.

K: Schafter czy Sultan?
PW: Trudne, ale zostanę przy schafterze.

K: SAPD czy SARA?
PW: Gdybym miał wybierać pomiędzy tymi dwoma, zdecydowałbym się na frakcję SARA, bo każdy wie, co się robi z frakcją SAPD.

K: DODO czy kosiarki?
PW: Kosiarki.

K: ProjectFM czy Project News?
PW: Project News.

XGwBbve.png

To by było na tyle z tego artykułu, zachęcam do przeczytania innych artykułów autorstwa Redakcji Prasowej Project News. Z wami był Advanced Reporter @Kierownikk, do usłyszenia w następnych artykułach/wywiadach.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
zVYrcYO.pnghvwXMU6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.